Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaa

Niesłyszący

Polecane posty

Gość indexxxxx
szaa mam nadzieję że jeszcze masz z nim kontakt ?? czekam na Ciebie :) pozdr

Gość roseeeeee
?????:)

Gość szaa
jestem, jestem :-) Co tam u "nas"? :-). Mega problemy z komunikacją i wszystko stoi w miejscu. Mam dwie rzeczy których w związku z nim chcę: trochę go poznać, wiedzieć jaki ma charakter, co lubi a co go wkurza itp, a druga to się z nim przespać. Jezeli chodzi o ta pierwszą- to nie mam szans, bo on "nie wie o czym pisać", a ta druga- mimo chęci boję się seksu z osobą którą tak słabo znam. Nie mam przecież wysokich oczekiwań- nie szukam chłopaka, nie musi mi nadskakiwać, nie wiadomo jak się starać, zdobywać...musi tylko leciutko się postarać. No ale oczywiście nie dam sobie spokoju i on też nie...cos wisi w powietrzu i musi być jakiś ciąg dalszy. Jakiś czas temu było nawet dobrze- umówiliśmy się, neutralne miejsce- hotel :-), data, wymiana kilku sympatycznych emaili, i kiedy już wszystko było ustalone- przestał do mnie pisać na 2 tygodnie. Zirytował mnie, wiec też się nie upominałam o kontakt. Po tych dwóch tyg spytał, czy się na niego gniewam, nie wiedział o co chodzi. A on nie pisał bo nie miał o czym....wrrrr.... Tak więc jak sama widzisz nic się nie dzieję, więc nie miałam o czym pisać :-)))) Pozdrawiam.

Gość Mina_Rose
Jedno pytanie czy on jest głuchoniemy czy niesłyszący który mówi. takiego chłopaka szybko do łóżka nie zaciagaj bo może poczuc sie skrzywdzony pod względem psychicznym. Zresztą ciężko mi oceniać jak się zachowa, nie znam go. Czekam na dalszy rozwój wypadków. :) Pozdro i 3maj się!

Gość szaa
Chyba bardziej martwiłabym się o siebie :-))) O to, że nie będzie się potem odzywał, no bo nie będzie wiedział o czym pisać i jak napisać, a ja będę zdezorientowana...

Gość lajlajlajjajaa
no nie wiedziałam że tu mozna spotkać tyle zdolnych osób które mają poważną wadę słuchu od urodzenia a tak świetnie sobie radzą.. ja mam niedosłuch od urodzenia, mieszany , nie znam języka migowego, skończyłam studia , uzywam kwiecistej mowy w towarzystwie że czasem zdrowy człowiek mnie nie rozumie jeśli nie czyta książek:O... lubię książki jak najbardziej !!! myślę że trzeba oswoić osobę z poważną wadą słuchu z literaturą żeby zrozumiały świat ludzi słyszących i żeby zrozumiały nasz jezyk... Myślę ze to duże niedbalstwo rodziców i najbliższych się do tego przyczynia jeśli nie pomogą swojemu dziecku zrozumieć ich świat, dlatego osoby słyszące mają wrażenie że niedosłyszący jest także jakiś niedorozwinięty interpersonalnie :O mam styczność z takimi ludźmi i też sama często ich nie zabardzo rozumiem, moja koleżanka z cieżkim niedosłuchem mówi poprawnie ale ona za cholere nie rozumie słowa pisanego w książce! :O

Gość lajlajlajjajaa
każdy niedosłuch jest zupełnie inny :O dlatego też każdy świat osoby niesłyszącej lub niedosłyszącej też jest inny..

Gość Mina_Rose
Hej! Opowiedz co tam miedzy wami? Jestem ciekawa :D . Mam nadzieje że wszystko w porządku. Pozdrawiam i 3majcie się!!!

Gość szaa
Witaj :-) Między nami nic się nie dzieje. Uśmiechamy się do siebie i patrzymy w oczy... I już kilka razy przerabialiśmy taki scenariusz: Najpierw jest znośna cisza, potem zaczynamy znowu intensywnie o sobie myśleś (przynajmniej ja :-)), kiedy już nie mogę wytrzymać, to nagle On się pojawia i mówi, że coś musimy z tym zrobić, że mnie pragnie i chce się ze mna kochać. Ja też chcę, więc się umawiamy. I potem zaczyna się psuć. On zaczyna mieć wątpliwości, ja też, zaczynamy inaczej na siebie patrzeć. Dochodzimy do wniosku, że i tak nam się nie uda i lepiej dać sobie spokój. I dajemy sobie spokój i jest ta znośna cisza, ale potem znowu zaczynamy o sobie myśleć.....i tak dalej... Jeżeli w końcu jakimś cudem do czegoś dojdzie dam znać :-) Miłych wakacji :-)

Gość Mina_Rose
Hejka! Weź jakoś przełam to "kółko".... Nie wiem jak, ale mam nadzieje że pomysł sie znajdzie :D Powiedz mu że oczekujesz od niego czegoś więcej. Mam nadzieje że sie wszystko ułoży. Powodzenia! :D

Gość Niesłyszący
Witam Dziewczyny , Sorry że tak się pytam czy wy jesteście słyszący ? Jeśli tak to moge wam pomóc , jestem od urodzenia niesłyszący i umiem trochę pisać normalnie i też mówić . Jeśli chcecie mnie zapoznać to bez problemu , zapraszam na mój e-mail kamilostrzelny@outlook.com i będę czekać aż napiszecie :) Pozdrawiam Wszystkich .

Gość gość
Ja natomiast jestem z znacznąwadą słuchu od urodzenia,Troche znam język migowy,ciąglę sie jego uczę.Jest bardzo trudny.Mogę z wami podyskutowac na różne tematy.