Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łucjaaa.N

jestem załamana .. mój syn

Polecane posty

Gość piwo i czysta żołądkowa
Masz syna idiotę, a jego ojcem jest jeszcze większy kretyn!

Gość !?!?!?!?!?!?!?
Ja mam parę jedną taką osobę w klasie która ma 14 jedynek z któregoś przedmiotu. A i warto dodać że do szkoły zbytnio nie chodzi... Sądzę iż te oceny biorą się z aktywności lub po prostu jej braku. Skoro uczeń przychodzi na lekcję bez zeszytu, nie chce mu się wyciągnąć kartki by pisać i dodatkowo jeszcze rozmawia to jedynka jest nieunikniona- oby tylko jedna!

Mnie rodzice zawsze twardą ręką trzymali. Odrabiasz lekcje i nie ma, że boli. Płakałam, lamentowałam, dostałam wiele razy w dupę... tak do 6 klasy podstawówki. Miałam do tego jeszcze szkolę muzyczną... A potem sama się nauczyłam dyscypliny... myśle jednak ,że te pierwsze lata szkoły są bardzo ważne zarówno dla dziecka jak i rodziców, jak nie wpajałaś mu od początku jaką wartością jest nauka to teraz masz tego skutki. Co z Ciebie za matka? Gdzie ty byłaś przez cały rok ? :o Mamy prawie połowe czerwca :o Obudź się ! U mnie zawsze matka była na wywiadówce :o Co miesiąc chodziła :o Jak się nie interesowałaś synem do masz teraz za swoje :o