Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkocman

Kilt w Polsce ?

Polecane posty

Gość Szkocman

Przez dość długo mieszkałem i pracowałem Edynburgu. latem kiedy się robiło już ciepło nierzadko widywałem i sam też chodziłem w kilcie. i na nikim nie robiło to wrażenia. natomiast gdym się tak pokazał u nas uznano by mnie za zboka, Moje pytanie jest inne, obecnie jest ciepło więc w domu chodzę w kilcie mam też dziewczynę, i nie wiem jak by ona zareagowała gdybym jaj o tym powiedział. więc jak wy byście zareagowały gdyby wasz facet powiedział że lubi chodzić w kilcie ps. nie jestem zbokiem uwielbiam kobiety

Gość ale juz nie muwia
wbrew bogu to jest kobieta chodzi w sukniach a facet w spodniach

Gość no chyba że ksiądz
to też w sukience chodzi

A nie możesz kupić sobie krótkich spodenek?

Gość szkocmen
co do kó**y ludzie nie umiecie czytać czy tu sami idioci są, kilt to nie spódniczka to narodowy męski stój szkotów, męski nie kobiecy, W Szkocji gdzie dość długo mieszkałem KILT noszą mężczyźni, kobiety mają zakaz w nim chodzić

Gość strikemaster
Zgadza się, kilt to strój męski, co nie zmienia faktu, że spódniczka jest. Wbrew Bogu? A dlaczego Jezus na krzyżu wisi w miniówce? Jest kobietą? BTW spódnice to tradycyjny strój męśki, kilty szkockie są od XVIIIw., wcześniej były rozpowszechnione w wielu kulturach Europy i Azji. Za to spodnie to w Europie tradycyjny strój kobiecy, kobietom też spodnie lepiej pasują do anatomii, bo mężczyznom szkodzą. Jak dotąd nie dotarłem jeszcze do Szkocji, a w kiltach chodzę, nie tylko po domu. pozdro strikemaster