Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaaaaaaaaaaaa sobie.,.

jakie butu pasują do różu i czerwieni ???

Polecane posty

nam spódnice : czerwoną, różówą i białą. Spodnie : czerwone białe (długie lniane) podobaja mi się te buty http://moda.allegro.pl/item1062536658_lemar_lepiej_tylko_na_bosaka_klapki_macris_37.html ale nie wiem które kupić ,żeby pasowały do różu i czerwieni- obchodze cąłe lato w tych spódnicach. Poraździe bo ja się nie znam, a nie chcę jak klaun wyglądać. dzięki

Gość niewiemwiemniewiem
Te buty są straszne. I to już nie chodzi o gust, one są strasznie wieśniackie..

dlaczego sa strasznie wieśniackie? sa solidnie uszyte (tak mi się wydaje) reszta co patrzę - sama cerata, a jak już to venezja za dwa paski 200 zł więc te wydaja się ok. to pokaż mi konietko buty które nie sa wieśniackie :D ponawiam pytanie - które pasuja do różu i czerwieni.

no przecież macie gust, powiedzcie mi .

Gość srednio mi sie co prawda
podobaja ale wygladaja na porzadne i wygodne najbezpieczniejsze beda granatowe-pasuja do kazdego z wymienionych kolorow;)

super, ja miałam zamiar kupić czerwone , ale dzięki bardzo za odp. ja musze mieć wygodne buty - ganiać za 2 latkiem nie jest wygodnie w szpilkach.

Gość krucafuks
Postawilabym na niebieskie, bo nie wiem czy czerwone do rozu to taki dobry pomysl. Moze nie sa to najladniejsze buty jakie widzialam, ale wygladaja na solidne i wygodne.

a kto powiedzial ze cos do czegos musi pasowac idealnie ;d osobiscie podobaja mi sie te butki i skusilabym sie na zolte gdyz idzie lato i beda wygladac bardzo delikatnie i elegancko na nogach ;D ale to jet moje zdanie ;D

widzę,że każdy ma inne zdanie, ale dzięki ,że piszecie. Mąż namawia mnie na czerwone :D kupię te buty bo w sklepach (w mnie w mieścinie ) nic nie ma kompletnie naprawdę , sama chińszczyzna.

Gość rurka z budyniem
zdecydowanie granatowe!!! czerwone do rozowego? blagam nie... granat pasuje i do rozu i do czerwieni wiec to najbardziej optymalna opcja

Gość a ja nie kupiłabym
tych butów ze wzflędu na to żę przy pięcie ejst ten rant masakra jak noga wysunie sie z buta i nadepniesz na to