Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna pewna ciezarówka

Jestem w 9 miesiacu ciazy, moj maz mnie wczoraj zalamal

Polecane posty

Gość zabiegi i kremy na rozstepy
Jak juz mowilam odzywam sie na ten temat tylko jak slysze takie frazesy jak padaly na tym temacie. Nikt nie wie z mojego otoczenia ze to dla mnie problem. Nigdy po sobie nie dalam poznac. I ciesze sie z malych rzeczy. Jakbym wciaz myslala tylko o problemach to stryczek na glowe... chcialabym zeby to byl moj jedyny problem. Ale temat jest o rozstepach to o tym tu pisze :) Wiec daruj sobie psychoanalize, bo mnie nie znasz...

Gość współczuję
współczuję, że musiałaś to usłyszeć od kogoś z kim masz dziecko ale to tylko facet.oni myślą inaczej i nie chodzą w ciąży.waga nie ma tu nic do rzeczy ja przytyłam 25 kg a rozstępów mam niewiele.musisz to zaakceptować choć pewnie nie będzie ci łatwo.pozdrawiam i wiary w siebie.

no chyba żartujesz! powiedz mu, że cie to boli! niedługo się urodzi dzieciątko! kochaj je! po paru latach nawet przez myśl Ci nie przejdze, że mogłoby nie być Twojego dziecka na świecie! po porodzie siłownie, baseny i przede wszystkim bieganie! a rozstępy?! idź do dermatologa, żeby Ci przepisał maści na nie po miesiacu zginą!

Gość szkoda kasy na masci
zadne masci nie usuna rozstepow... jedynie laser i jak widac, nie wszystkim pomaga... po prostu nie mysl o nich ;) One juz zawsze beda, z czasem zbledna, nie beda tak widoczne ;) Bedzie dobrze 🌻

Gość ytiyutoiysptys
rozstepy niczym nie usuniesz,mozesz jedynie lekko je pomniejszyc,moja siostra z tym walczy,szukala juz wszystkiego i one od niczego nie zejda,ja sama po ciazach ale chwala ze ja ich nie mam z wyjatkiem paru malych ,prawie niewidocznych

Gość Kochanie nie denerwuj sie
W 9 misiacu to juz troche późno ale kup intensywnie działajacy krem na rozstepy z musteli lub pharmaceris smaruj sie po dwa razy dziennie nie zaniedbuj tez biustu i poladków tam tez robia sie rozstepy Po ciązy tzn zaraz po wyjsciu ze szpitala kup sobie zel poporodowy Mustela koszt ok 110 zł przez internet troche taniej On naprawde działa tzn rozstepów Ci nie Usunie ale bardzo szybko wchłania tłuszcz Pozatym pas sciagajacy i raz dziennie brzuszki chyba ze bedzie cesarka to długie dwu trzy godzinne spacery Kochana dojdziesz do Siebie Tylko o siebie zadbaj i smaruj sie dobrymi preparatmai:)

Gość Kochanie nie denerwuj sie
Pozatym zaraz po połogu tzn 6-8 tyg po porodzie Udaj sie do Kosmetyczki w wiekszosci gabinetów juz proponuja Zabiegi Kwasami na Usuniecie Rozstepów tylko uwaga im dłuzej czekasz tym bardziej sie utrwala wiec trzba sie spieszyc Zeby usunac wszystko od 6 do 11 zabiegów oczywiscie zalezy jak skóra bedzie reagowała i ile tego jest Koszt jednego zabiegu ok 1oo zł na poczatku co dwa tyg potem raz na miesiac ale pozbywasz sie tego raz na zawsze naprwde:) Kurcze szkoda ze nie smarowałąs sie regularnie o d poczatku wtedy na 100 % bys unikneła problemu Wiem bo jestem w drugiej ciazy i nie mam rozstepów A męża poslij w Kosmos bo to Kawał Drania tak ciężarną Wkurzac Boga sie nie Boi

Gość jebnięte laseczki z was...
Widać, jakie jesteście puste, skoro robicie życiowy problem z rozstępów :O Szczególnie ta kretynka, która woli mieć raka, niż rozstępy, chyba cię pojebało, tępa pizdo :O

Boszeeee rzeczywiscie z wami cos nie tak,zawsze musicie szukac dziury w calym.tysiace kobiet nie moze miec dzieci a wy sie glupimi rozstepami przejmujecie?!czy polski zawsze musza szukac dziury w calym.zawsze negatywy nigdy nic pozytywnego.rzygac sie chce

Gość rece opadajaa
za kogo wy za maz wychodzicie?:o chyba pierwszy lepszy... powaznie, ale moj sasiad-menel i lump chyba by sie tak do kobiety nie odezwal.

Gość jedna pewna ciezarówka
nie rozumiem czemu mnie krytykujecie, co w tym dziwnego ze ich sie wstydze. A na laser mnie niestac. A smarowalam sie od poczatku ciazy i nic mi to nie dalo

Gość to akurat mit jest
"szkoda ze nie smarowałąs sie regularnie o d poczatku wtedy na 100 % bys unikneła problemu" Nie jest to prawda. Jak rozstepy maja wyjsc to wyjda i zadne cudne masci na to nie pomoga...

Gość ale głupie z was pipy
Pewnie chodziłas i marudziłas mężowi,ze brzydko wyglądasz, wkurzył i cię posumował.Same jesteście sobie winne,a tak na marginesie to kto wam powiedział,ze w ciąży będziecie piękne? Ostatecznie to tylko 9 miesięcy,pożniej można cos ze sobą zrobić. Utyłam prawie 30kg/wielowodzie,nadciśnienie/dzisiaj znów wyglądam atrakcyjnie,ale tez nie pokazuję palcem meżowi rozstępow/są teraz jasne/,a on tego sam nie widzi;)