Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna pewna ciezarówka

Jestem w 9 miesiacu ciazy, moj maz mnie wczoraj zalamal

Polecane posty

jestem cala w rozstepach, bardzo sie ich wstydze i nie moge juz na siebie patrzec, a on do mnie schowaj ten brzuch bo juz nie moge na niego patrzec. Płakac mi sie zachcialo, zaluje ze zaszlam w ta ciaze.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
podpisuje sie pod słowami Joanny, współczuję takiego chama męża

Gość alina co sie kupy nie tszyma
dziad! rzadko która kobieta, o ile jakakolwiek, jest piękna w 9 m-cu ciąży. na twoim miejscu bym mu odpowiedziała ze masz te same odczucia jak patrzysz na jego kutasa ;) nie, zartuje :P ale rozumiem cie i bardzo ci współczuje.. nie przywiazuj sie do tych słów, wygladasz jak wiekszosc kobiet w tym stanie, a jezeli jemu cos nie pasuje to on ma problem.. tylko licz sie z tym, ze dojrzały i odpowiedzialny w trudnych momentach to on sie moze nie okazac. ja bym na twoim miejscu była dla siebie dobra, nie przejmowała sie, ale była gotowa ze mi wywinie jakis numer..

no miłe to to nie było, ale z drugiej strony pomyśl, czy Tobie nigdy się nie zdarzyło czegoś palnąć? :) nie przekreślaj chłopiny, to tylko facet :)

Gość moim zdaniem dobrze zrobilas
"wygladasz jak wiekszosc kobiet w tym stanie" tyle, ze rozstepy nigdy juz nie znikna... Wspolczuje Ci autorko, niektore kobiety maja pecha :( Tez jestem w tym cala, patrzec na siebie nie moge :(

pearlineee dość ograniczony..... mój by dostał strzała i walizki za drzwi.... ale ja to ja...

ja wiem ze wygladam okropnie, zawsze szczupla a teraz gruba i cala w czerwonych kreskach. Wstydze sie dziewczyny nawet przed lekarzem rozebrac, nie wiem jak pojde do porodu

moj mi nigdy tak nie powiedzial teraz jestem 2 lata po porodzie i ani razu nie powiedzial mi ze cos mu sie nie podoa a mam obwisly brzuch rozstepy na nim, udach, lydkach i piersiach...ja sie czasem wstydze przy nim rozebrac a on mnie za to opiepsza... wspolczuje takiego chama

ee tam walizki za drzwi od razu :):):):):) za łatwo by mu było :) nie musiał by wstawać do dziecka itp :)

Gość alina co sie kupy nie tszyma
zaraz zaraz.. bo wyjdzie na to ze poniewaz rozstepy nigdy nie znikna to co? miał prawo tak powiedziec? ciaza niszczy i to jest oczywista oczywistosc, zas facetom koło 30 zaczynaja rosnac ciązowe brzuchy nie od ciazy.. nie wazne czy to zniknie czy nie, wazne ze ten kto ten brzuch współprodukował nie ma prawa tak powiedziec.

Gość postaram się byc kulturalna
A mój maż O ZGROZO lubi moje rozstępy! Ja wyje do księżyca że z każdym dniem coraz więcej a on mnie po nich głaszcze:(

łożyć i wstawać to jednak co innego nie? :) Gdyby tak się ludzie rozwodzili po jednej , nie ukrywajmy, obrzydliwej wypowiedzi..... no chyba że on tak ma na stałe :)

Czy ja napisalam gdzies, ze mial prawo tak powiedziec?? Odnioslam sie tylko do twierdzenia, ze wiekszosc kobiet wyglada tak w tym stanie... Nie jest prawda to do konca. Znaczy przeslanie tych slow jest mylne, bo rozstepy juz nigdy nie znikna. Nawet jak autorka juz w tym stanie nie bedzie... W ogole nie skomentowalam zachowania mezczyzny... Wiekszosc mezczyzn nie wie co to rozstepy. Pewnie go to zszokowalo i obrzydzilo. W sumie sie nie dziwie, bo to jest obrzydliwe... Nawet dla mnie, chociaz zyje z tym juz 20 lat :(

Gość szczesliwa xD
.. ehh przestan sie przejmowac:0:D ja jestem po ciazy uz urodzilam coreczke 21 marca;D i naprawde;) nigdy w swiecie nie moglabym powiedziec czegos takiego ze tego zaluje;/ kobieta rostepy ma nawet nie bedac w ciazy co sie cesto zdarza;0 spojrz na to pozytywnie:D bedziesz miaal sliczna dzidzie wieksze piersi.. i pier*ol takiego faceta;/ ja nigdy bym nie wybaczyla takiej obrazy mojego chlopaka;/ jak mozesz byc z kims jezeli jestes swiadom,a ze mu sie nie podobasz?... kobieta musi miec swiadomosc swojeje atrakcyjnosci bo i naczej wpada w doly;/

Gość dssafcsfcsw
cham zawsze taki jest?

Gość wieksze piersi do konca
karmienia, a potem obwisle wory :(

boże, jesteście tragiczne, co po niektóre.. im dłużej tu siedzę, tym mam wrażenie, że niektóre uwielbiają sobie dokopywać :/ smaruj się teraz dobrą maścią i zbieraj na laserowy zabieg usunięcia rozstępów, po ciąży sobie zrobisz. Fakt, że kosztuje to 3tysiące, ale powoli, ale powoli możesz zbierać - odłożysz trochę z becikowego, trochę wezmiesz od rodziców, trochę pensja i jest. babki, weźcie pomyślcie czasem, co piszecie dziewczynom, które są załamane. Same chciałybyście takie coś takiego usłyszeć?! ://///

Ale ja pisze to co sama mnie dotknelo... Po co sciemniac? Zadne kremy nic nie pomoga jak sie ma sklonnosci do tego paskudstwa.... A laser tez niestety moze nie pomoc. Mi nie pomogl. C\hyba tylko chirurgia. Ale niestety u mnie nie nie da, za male i za gesto :( Do konca zycia bede to miala, bez wzgledu na to czy ktos pociesza czy nie...

najgorsze jest to ze ja wstydze rozebrac sie nawet przed moja mama, chodze w dlugich spodniach bo mam cale nogi w tym swinstwie

wierze Ci :( Znam ten bol... Po jakims czasie w miare przyzwyczaisz sie do tego. Bo co pozostalo... A facetowi to moze o wielkosc brzucha tez chodzilo, moze nie koniecznie o te rozstepy... Przeciez powinien wiedziec, ze tyo nie Twoja wina, tylko ze taki urok Twojej skory niestety :(

Gość zbieraj kase ale na psychologa
Bo to już jest problem psychiczny jeśli nie potrafisz się zaakceptować. Mężowi bym powiedziała w kilku słowach że nosisz jego dziecko i nawet nie ma pojęcia jak ci z tym ciężko bywa a jeśli mu nie pasuje to ze po porodzie się o niego zatroszczysz i doświadczy w pełni tak to jest być rodzicem i zobaczy czy wtedy będzie się przejmował swoim wyglądem. A ty wrzuć na luz. Na prawdę są w życiu większe problemy niż nadwaga, rozstępy. Przecież dorosła kobieta jesteś i decydując się na dziecko wiedziałaś co cię czeka. Mam nadzieje że o ciąży trochę poczytałaś a nie tylko popatrzyłaś na ciężarne z tv i stwierdziłaś ze tez chcesz bo one są piękne! Napisałabym ci coś jeszcze ale nie chce cie stresować więc sobie daruje. Weź się w garść bo matką będziesz niedługo a zachowujesz się jak nastolatka, której pryszcz na nosie wyskoczył i postanawia się schować pod kołdrą żeby nie pokazywać się światu.

Gość po pierwsze
To ile ty przytyłaś, że nawet nogi masz w rozstępach?

duzo przytylam bo 18 kg, a teraz strasznie puchne. Tak naprawde do 5 miesiaca to wcale nie tylam apozniej 1 kg na tydzien

Gość kobieta w ciązy powinna
przytyć między 7 a 16 kg wiec nie przytyłaś szalenie. Nie dobija się.

Gość tusza nie ma wiele z tym
wspolnego... Moja mama przytula prawie 30 kg, a nie ma ani jednego rozstepa...

kwestia sklonnosci skory do rozstepow, a nie tego ile sie przytylo, czym sie smarowalo itp...

Chamsko ten twoj maz sie zachowal...bylam kiedys swiadkiem takiej sytuacji,jak koles powiedzial do swojej zony tak samo,a ze bylo to w towarzystwie,to dziewczynie sie bardzo przykro zrobilo. A najlepsze bylo to,ze on chyba uznal to za zart,a tu faceci solidarnie go z.j.e.b.a.l.i.