Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

ok :)

Polecane posty

Gość KaroKaroKarolina
za duzo chyba dowcipów się naczytało hmmm

no liczy się wnętrze :):) ta niechęć do blondynek to jeszcze ślad dziecka we mnie :):) ale spokojnie, wydorośleje w końcu :) a pisanie dla samego pisania ma sens :)

Gość KaroKaroKarolina
tak samo stereotyp z teściową i zięciem .... ja jakoś ciągle widze jak synowe toczą wojny z teściówkami :D

Gość KaroKaroKarolina
wiesz zuciło mi sie to w oczy ze zakladasz temat ... i nic na nim nie piszesz ... pusto albo buźka ... kilka takich topików ostatnio widzialam

najgorssze to są szatynki i brunetki,które utleniają włosy na blond :O ludzie sobie myślą "ale pusta blondi" a to nie blondi tak naprawde :P

Gość KaroKaroKarolina
milky way .... wątpię czy tego pana przekonasz ... :)

ja już prędzej rozumiem,jak kogoś odstręczają brunetki bo...one często mają męskie rysy twarzy i co więcej,rośnie im wszędzie dużo włosów..no co prawda golą ale jednak jest z tym kłopot. No,mi też sie rzuciły w oczy te topiki ":D:D:D" ";)"

najładniejsze i najmądrzejsze to brunetki i kropka :) teraz mozecie się obrazić na mnie :)

ja sie nigdy nie obrażam :) za pierdoły :D no ja tak nie uważam,bo kurde jakość mózgu nie zależy od koloru włosów :P

Gość KaroKaroKarolina
tak tak wiemy... ta skromność

no,ale rozumiem,zakochałeś sie w brunetce karolinie to i inne brunetki wydają ci się najlepsze :(

chyba ze farbowane bo te naturalne to są wredne - kolejny stereotyp? :P kurde,akurat w klasie mam takie dwie brunetki,których nie cierpie,one to są zołzy wredne :O

i wcale nie są ładne...tak suczo wyglądają i kolor włosów to nieco podkreśla..ale żeby nie było jest taka jedna ładna brunetka w szkole :P

możemy ;) moje są najpiękniejsze :classic_cool: :) grube,lśniące i w ogóle cacy :P i nigdy nie zafarbuje,bo mają ładny kolor

z rudymi to akurat jest prawda ... miałam znajome .... moze nawet nie znajome ... 3 rude i kazda była jakas wredna , złośliwa i nie miła, jedna to miała ataki agresji jakies bo skakała do bicia .... więc dziękuje .... to ja pisałam w pomarańczowym karokarokarolina jakby co ... a teraz wskoczyłam na moj czarny nick he

no,przebywamy ;) to,że ładna pogoda nie znaczy,że cały dzień na polu mam być :D poza tym dla mnie to nie jest idealna pogoda.Za gorąco :O W taką pogode to tylko nad wode....ja wole jak jest chłodniejj,serio ;)

a w weekend sie na jakąs wycieczke może wybiore :) no,włosy mam brązowe,teraz na lato jaśnieją i mienią się w wielu odcieniach..gdzieniegdzie czerwone lub inne pasemka...