Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

ok :)

Polecane posty

ale te pasemka głównie widać w słońcu :) uwielbiam tulić się do moich włosów :) i zakrywać nimi twarz

no właśnie takie dziwne to jest..bo jak patrze na włosy z bliska to widze dużo czerwonych i złotych pasemek ale jak sie patrzy na całość to są brązowe :P

jeszcze na koniec dodam coś na temat włosów ... ja jestem blondynką i szczerze mnie to nie obchodzi ze inni mają swoje ale co do takiego kolory ... szczerze śmiać mi sie chce ... a niech sobie te blondynki będą głupie ... to z tego mozna wnioskować ze brunetki są bardzo zakompleksione za to ze sie ciągle podbudowują na blondynkach .. ;)

nie o, blondynki sa na równi z brunetkami i rudymi :):) nie ma różnicy :):) znam kilka madrych blondynek i baardzo inteligentnych :) poważnie ;)

okrutna prawda,ja jestem pewna,że gdybym była blondynką to by ze mnie kpili,że jestem jak prawdziwa blondynka ;) musisz czekac bo to motywacja sam wiesz na co ;] poza tym teraz to batona mozesz sobie kupc w sklepie :) za 10 lat ten mój to będzie perełka,bo bardzo mozliwe,że wycofają batoniki z produkcji..w końcu moje kochane gwiazdeczki wycofali :(:(:(

ostatnio chyba słyszałam w radiu ... ze właśnie blondynki są traktowane mniej poważnie ... niż brunetki. ja sama kiedyś miałam zafarbowane włosy na czarno ale juz nie chciałam bo niestety jasna karnacja ... to wyglądałam jak zombie. ale mniejsza o to ... juz jak spotkam znajomych to sa docinki ... typu oo blondi ... przeważnie przez dziewczyny ... ale ja sie tylko śmieje i odpowiadam paniom w ciemnych włosach ... - wkońcu jak ma sie kompleksy , to trzeba sie podbudować ;) i juz milczą ... ;)

ooo :D no ale wolisz takiego przedatowanego z zamrażarki ode mnie niż świeżutkiego ze sklepu? :classic_cool: wiesz,jesteś kolejną osobą,której przy mnie odbijaa ;) :D