Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Fuck, czy to normalne czy ja juz jestem zacofana??

Polecane posty

Gość jaaaa jestem chetna
jakim prawem podajesz publicznie jej wizerunek i nazwisko ? Nie masz co robic , czy z zazdrosci chcesz obsmarowac dziewczyne ?

angells19...pokazujesz fotkę wysolaryzowanej, białowłosej dziewczyny z kilogramem tapety na twarzy i węglem pociągniętymi oczy...i pytasz....czy jest sztuczna?:D proszę Cię...

pusta lala... moze i dosyć ładna ale przesadza ze stylizacją i rzeczywiście za dużo szryczności

Gość jaaaa jestem chetna
patrząc na Twoje zdj. to chyba każdej napotkanej istocie mozesz zazdroscic. A czemu zakladasz taki durny topik, to dla mnie zagadka. To czy dziewczyna jest sztuczna, to pytanie reotyrczne. Ale kogo oprocz Ciebie to obchodzi ?

Gość Oczywiscie ze jest sztuczna
ale tez jest ladna :) ma ladna buzie i figure Angellss, Ty nie wygladasz lepiej... wygladasz bardzo podobnie - ona ma doczepiane blond wlosy, Ty masz farbowane z odrostami na rownie nieciekawy kolor. Ona jest zsolaryzowana, Ty masz grubawa, nalana twarz.

Gość a jakbys sie czula
jakby ktos zalozyl temat o tobie i debatowal nad twoimi fotkami i twoja 'uroda'?

Gość Oczywiscie ze jest sztuczna
A ona ma, i co Cie boli?

Prawo polskie stanowi, że upublicznienie czyjegoś wizerunku, nawet samego zdjęcia, bez jego zgody jest karalne. Nawet, kiedy chcesz zamieścić np. zdjęcie grupowe klasy swojej, musisz mieć zgodę WSZYSTKICH osób na tym zdjęciu.

Ja ciebie nie oskarżę, bo nie mam o co, to nie mój wizerunek szargasz. Szkoda mi ciebie, bo byłaś pewna, że każdy tu zacznie jechać na tę blondi na zdjęciach, a zjechali ciebie:p

Gość jaaaa jestem chetna
Jakbys krytyke miala głęboko, to bys ją po prostu zignorowała :) Takich topikow troche tu powstaje i przewaznie zakladaja je niedowartościowane pipki, to tyle na temat. 6 osob poza mna zabralo glos, faktycznie zainteresowanie tą zsolaryzowana panienką przeogormne, wręcz kontrowersje wzbudzasz tym topikiem hehehe

Gość a jakbys sie czula
za wszelka cene chcesz zablysnac, ale nie masz czym, bo ani urody ani rozumu ;/ masz mniej niz 20 lat prawda? :O

ale przeciez te zdjecia juz sa upublicznione, jak ktos chce zeby inni nie ogladali to nie zaklada konta albo chociaz blokuje galerie. a ta laska z tego co widze, na pewno by sie ucieszyla jakby wiedziala ze tyle ludzi wlasnie ogladnelo jej zdjecia :)

Żono - ale tamta dziewczyna zamieściła je sama i to są JEJ zdjęcia. Naprawdę nie widzisz różnicy?

Gość jaaaa jestem chetna
ale chyba nikt nie chciałby być obiektem drwin na forum ?

Gość Dolly89
Jesli ktos zamieszcza takie zdjecia w internecie, to powinien brac pod uwagę taka mozliwość

Gość Dolly89
Zdesperowana Domowa Żona - zgadzam sie

Ale tego robić nie wolno - ja tego prawa nie wymyślałam. Mnie to dynda, moich zdjęć w necie nie znajdziecie. Tylko że kiedyś jakiś tępak z tego forum mocno za coś takiego beknie. Ale to już jego paka.

Gość No i co z tego................
Ale z drugiej strony laska ze zdjęć na bank nie ma kompleksów. I na pewno poderwie każdego faceta którego tylko sobie zamarzy. A ja co? Co z tego jak jestem mądra, wykształcona, oczytana i mam dobrą pracę. Nie wyglądam jak ta laska i mam masę kompleksów związanych ze swoim wyglądem.

Gość Dolly89
Musze dodać, że wkurzają mnietakie laski, nienawidzę takich blondi lasek, takich lanserek i co?? nikt mi tego nie zabroni, jesli mamy demokrację to jest tez wolność słowa i pogladów, mogę mówić co mi się podoba, a ta laska cholernie mi się nie podoba:d

Gość jaaaa jestem chetna
więc najlepiej założyć topik na temat każdej sztucznej laski i ją obsmarować :)