Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna2060

Życie po łyzeczkowaniu

Polecane posty

Gość joanna2060

Czesc dziewczyny. Mam takie pytanie - byc moze ktoras z Was sie orientuje w tym temacie. Otoz na poczatku kwietnia poronilam w 7 tc i przeszlam zabieg lyzeczkowania. Od tamtej pory w sumie nie mialam @, natomiast przez kilka dni mialam plamienie. Moj problem polega na tym, ze teraz znow mam podwyzszona temp., bolace piersi, zgage, bola mnie jajniki... No i nie wiem czy to symptomy zblizajacej sie @ czy moze ciaza?? Byc moze ktoras z Was miala podobna sytuacje?? Jak to jest z owulacja po lyzeczkowaniu?? Pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)

owulacja poprzedza miesiączkę, ale po łyżeczkowaniu organizm musi dojść do siebie, więc trwa to dłużej ja dostałam @ 7tygodni po, więc owulację miałam około 5tyg po zabiegu Wszystkie objawy mogą wskazywać na @. Jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia a nie wiesz kiedy była owu, zrób test 2tyg po stosunku

Gość joanna2060
Miniu dziekuje za odpowiedz:) Wlasnie wspolzylismy z mezem w tym czasie bez zabezpieczenia, bo bardzo chcemy miec dziecko. Z Twojej wypowiedzi wynika ze jest mozliwosc zajscia w ciaze przed oczekiwanym okresem. Napewno zrobie test, ale pytam o Wasze doswiadczenia, bo strasznie sie boje rozczarowania.

tak zajść można :) wiele osób tak robi, ja się nie odważyłam, ale życzę II kresek :)

Gość joanna2060
Czy któras z was miala moze taka sytuacje?