Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda(ż)

jakich kosmetyków używacie?

Polecane posty

Mam 25 lat i używam: krem do twarzy: la roche posay (nawilżający, a na lato z filtrem anthelios) tonik: la roche posay effaclar żel do mycia twarzy: effaclar la roche posay płyn micelarny: la roche posay tusz do rzęs: L' oreal puder:L'oreal cienie do powiek:rimmel kredka do oczu: avon pilling do twarzy:aapri szampon: pantene do włosów brązowych odżywka: the body shop miodowa serum na koncówki: john frida balsam do ciała: vaseline nawilzający krem do rąk: e45 krem do skórek: flexitol prefumy: obecnie ghost to chyba na tyle, bo kosmetyków to ja mam aż nadmiar, ale nawet połowy nigdy nie użyłam :D

antyperspirant - etiaksil , rexona krem do rak - ziaja kozie mleko , orimflame mlekiem i miodem oraz brzoskwiniow krem do stop - avon cytrusowy odswiezajacy i jezynowy nawilzajacy , oliwka z oriumflame peeling do twarzy - ziaja ogorkowy i z takiej jakiejs firmy st. cos tam morelowy peeeling do stop - made in biedronka peeling do ciala - cukrowo - czekoladowy (firmy nie pamietam ) i nawizajacy z avokado bodajze Eveline (moje ostatnie odkrycie ) lakier i pianka do wlosow - dziwna firma z Wielkiej Brytanii Na noc stosuje rowniez plyn Aforodyta Adonis i Termentiol uzywam tez kremu Bambino dla dzieci ale to w zime tylko :) Wiecej nie pamietam :)

Gość miss_anja
Krem na dzień - Nivea różowy na noc - Nivea niebieski pod oczy - Clinique mleczko do dem - l'oreal, jako dodatek do zakupów było, ale jest swietne Żel do twarzy- Avene cleanance Tonik - clinique zluszczajacy Żel pod prysznic - Dove z granatem, zapach! Żel do higieny intymnej - AA Szampon - Elseve pomaranczowy Odżywka do włosów - Kadus na zmiane z elseve Antyperspirant - rexona Balsam do ciała - La Roche-posay 'lipikar' albo rozne pachnidla z farmony lub aquoliny Krem do rąk - różnie, najlepszy jonhson's baby naturals Pomadka ochronna - balsam tisane albo neutrogena Podkład - Dermablend Vichy Tusz do rzęs - Bourjois Puder - Dermablend fixateur Róż - bourjois eyeliner - eveline, cieni nie używam Krem do stóp - scholl Heel repair cośtam

Gość Mam-Bogatego-męża
szampony : head&showders ,schauma,placenta,loreal density,loreal elseve, pantene prv odzywki:/maskis do wlosowsleek line staptiz,kemon do farbowanych, gloria ,loreal absolute repair ,loreal solar sublime, nablyszczacz goldwell serum:zero frizz USA, loreal liss ultime,joanna jedwab ulatwiajacy rozczesywanie oleje do wloso:alma vatika ,khadi krem:garnier,nivea mleczko do demakijazu:garnier antyperspirant: lady speedstic, maselka do ciala:the body shop satsuma balsam do ciala:garnier czerwony plyn do plukania jamy ustnej:listerine paste wybielajaca:blend a med whitening de luxe perfumy: ck euphoria ,moschino funny ,moschino i love i love ,lancome hypnose ,lancome miracle, lolita lempicka edp, gucci2, ultraviolet pacco rabane, guerlain aqua allegoria pamplelune, ysl babydoll, ch.dior miss dior cherrie,ch.dior addcit 2 kosmetyki makijaż: podklad :revlon ,estee lauder puder:benefit puder brazujacy: clinique ,estee lauder cienie:MAC ,nouba,loreal,revlon, tusze:maybelline,max factor , szminka:/blyszczyk chanel,lancome,inglot,astor ,avon, roze:clinique rozswietlacz na policzki:max factor korektor : kryolan ,helena rubestein kredka do oczu:inglot ,gosh nie pamietam moze cos pominelam...

Gość 23latkaaaa
- szampon -- joanna - z apteczki babuni - odżywka do włosów -- j.w. - tusz do rzęs -- rimmel, miss sporty lub dior (dostałam w prezencie, ale średni..) - podkład - rimmel - puder ---- rimmel lub miss sporty -róż ---- wibo lub constance caroll lub boujorius (nie pamietam jak to sie pisze ;) ) - balsam do ciała --- jakiś ze schleckera - żel po prysznic -- nivea - krem do twarzy -- na dzień ziaja, calma nawilżający, pod oczy ziaja kozie mleko, na noc - la roche posay ellaclar k, jak wychodzę to filtr 50 z avene - pomadka -- miss sporty, rimmel - cienie --- inglot, essence, -kredka --- pierr rene - perfumy --- latem nie używam, wolę mgeiłki do ciała z avony - antyperspirant -- lady speed stick czy jak to sie pisze..

Gość kiziumiziu10100
kredka - miss sporty lub Essence cienie do powiek - Essence i ze sklepu za 2,50 :P, eweline podkład - podkład mineralny z maybeline puder - Manhattan compact powder oraz kolki roświetlające z Avonu balsam - Oilan Oceanic i z Garniera krem do rak - rozne szampon - pante provi mleczko do demakijazu - z Garniera do demakijazu oczu - z Ziaji krem - z perfecty z energią Q10 oraz z Dermedict (czy jakos tak) pod oczy - soray dotleniający tonik - ziaja zele pos prysznic - rozne ostatnio Luksja kremowy szminki - Essence , avon , Mabeline błyszczyki- rozne, eweline tusz - avon , rimmel maseczki do twarzy - rozne, jednorazowe peeleng jakis owocowy korektor- maibeline

Skoro juz się chwalicie :) : + Skala 1-5 1. Szampon - l'oreal - 5 2. Krem - galenic - 5 3. Fluid - Superfit - Clinique - 4. Puder sypki - transparentny Clinique - 6 :) 5. tusz- bourjois - 5 6. szminka/ błyszczyk - l'oreal - 4 7. Cienie do powiek- bourjois / l'oreal- -5 8. Zel pod prysznic - Addidas - 5 9. antyperspirant - Addidas - 5 10. Balsam - Allerco- 5 11. Róż na policzki - bourjois - 5 12. Krem do rak - Soraya - 5 13. Krem do stóp - chwilowo biedronka :) - 2 14. Płyn do higieny intymnej - Soraya - 4 15. Perfumy - Ralpf Lauren - jak kaski mniej to rózowy Addidas - 5 16. lakier do paznokci - Inglot - 4

ja mam 25 lat i tak: krem - nivelazione, piling - nivelazione podkład - Maybelline, SuperStay 24h jest rewelacyjny! naprawdę polecam puder - obecnie w kulkach avonu chociaż ostatnio zaczynają mnie denerwować już te kulki.. zwłaszcza jak się gdzieś spieszę zamiast się malować to zbieram kulki z podłogi. Warto mieć w kamieniu na jakieś szybkie malowanko konturówka do oczu - byle by twarda... nie lubię miękkich bo bardzo szybko się rozmazują tusz - oriflame zielony taki (z zew.) kolor tuszu - czarny oczywiście krem do rąk - oriflame wiśnie i kawa szampon - albo fructis albo nivea volume odżywka do włosów - fructis albo nivea (ważne żeby była ze spłukiwaniem) żel pod prysznic - adidas różowy :)

ItsOnlyMexx_20 niestety to moja wada :D nie potrafię przejsć koło sklepu na którym widnieje "sale" albo "half price" oraz nigdy nie potrafie zrezygnowac z opcji "buy one get one free"- gdzie zazwyczja sąkosmetyki których i tak nie używam.

Gość Weronika Martyna warszawa
podkład- firmowy SEPHORA (5) puder sypli-rimmel (4) Tusz do rzęs-Loreal (3) jakiś kiepski mam, moze polecicie mi super tusz wydłuzający rzęsy i podkręcający? Cienie-różne ale najlepsze są SEPHORA dla mnie (nakładane na mokrym pędzelku trzymają się cały dzień) krem- nivea beauty (jak dla mnie 5+) żel do twarzy - jw (5) szmpon- Dove, Loreal (4) odżywka-jw (4) balsam- vichy (5) krem pod oczy- vichy (od czasu do czasu/5) antyperspirant-nivea kulka lub rexona

Gość Dziewucha88
Mam 22 lata, używam: KREM - Nivea matujący MLECZKO - Ziaja aloesowe TONIK - Ziaja ogórkowy PODKŁAD - Maybelline NY KONTURÓWKA DO OCZU - Wibo SZAMPON - Garnier Fructis ODŻYWKA - Gliss Kur, Yung (Rossmann) ŻEL POD PRYSZNIC - Ziaja BALSAM - Ziaja, Johnson, Nivea, Dove MYDŁO - Luksja LAKIERY DO PAZNOKCI - Essence, Golden Rose, Wibo POMADKA - Bebe, Nivea BŁYSZCZYK - Nivea, Miss Sporty CIENIE - Essence RÓŻ - Wibo to chyba wszystko :)

20 lat krem do rąk Garnier Pasta do zębów blendamed Żel do mycia twarzy przeciwko błyszczeniu się skóry clear&clear i tonik tez ten krem do twarzy ziaja masło kakaowe Żel pod prysznic palmolive łaznia turecka Szampon gliss kur do włosów brązowych i taka odżywka(super - pachnie jak delicje) Odżywka gliss kur psiukana do włosów dł pianka do włosów wella Żel do higieny intymnej ziaja Serum antycellulitowe eveline (polecam - rewelacja) Dwufazowy płyn do demakijażu ziaja Balsam do ciała waniliowy z Victoria Secret (rewelacja - zapach lepszy i utrzymuje sie dłużej niż najdroższe perfumy) Perfumy: Christina Aquliera, Naomi campbell deluxe at night Antyperspirant garnier minaral w sztyfcie (jak dla mnie najlepszy) Korektor loreal w pedzelku Podkład max factor miracle touch PodkłAd max factor colour adapt Podkład maybelline superf stay Puder maybelline Róż jakiś tani w kulkach Cienie do powiek jakies z usa Kredka do oczu jakaś niemiecka tusz do rzęs: lash architect loreal, lash stileto maybelline, volume diva astor

Gość moje typy
24 lata 1. żel do mycia twarzy Vichy - 4 2. Tonik Lirene do cery naczynkowej - 5 3. Krem do twarzy Vichy - 5 4. Puder Deborah mineralny w kamieniu, bądź Celia - 5 5. Tusz do rzęs Pierre Rene - 5 6. Kredka do oczu Miss Sporty - 4 7. Puder rozświetlający w kulkach Joko - 5 8. Szampon do włosów bez silikonów i najlepiej bez SLS (ale te się czasem zdarza mi użyć) Herbapol, nowy Garnier do suchych - 4 9. Odżywka bez silikonów - Dulgon lub Yung 5+ :) 10. Olej kokosowy Efavit 5 11. Olej rycynowy (niestety zapach okropny, ale działa) 5 12. Błyszczyk do ust Rimmel 4+ 13. Mgiełka do włosów Radical - stosuję od miesiąca - efektów brak... -2/3 14. Żel pod prysznic Johnson z lawendą dla dzieci - 5 suuuuper 15. Balsam do ciała Garnier czerwony 5 16. Lakier do paznokci Inglot Techno UV - 5 17. Wysuszacz lakieru Inglot - 5 18. Dezodorant Rexona w kulce z różową nakrętką 5 19. Perfumy Kate Moss, CK in2U, Mexx Amsterdam 5+++

Gość moje typy
praktycznie wszystkie kosmetyki (poza Radicalem) stosuję dłużej niż kilka miesięcy i są to już kolejne opakowania, więc się sprawdziły:) i stąd te wysokie oceny:)

Gość 25 lat, używam głównie
Szampon Shauma albo Syoss, odżywki i maski Goldwell, krem do rąk Kamill albo Garnier albo Neutrogena, antyperspirant, krem na dzień - Iwostin, krem pod oczy - Dermedic, żel pod prysznic - Dove, balsam - Garnier, żel do twarzy - Physiogel, płyn micelarny do demakijażu - Vichy do makijażu: podkład Diorskin Forever puder Clinique Blended face powder róż Clinique i Diorblush tusz do rzęs Clinique lub Max factor Cienie Clinique lub Estee Lauder (ale tylko "czwórki"), czasami inne - Max Factor, bourjois - jeśli potrzebuje jakiś niecodzienny kolor kredka do oczu - Sephora i Bourjois eyeliner Bourjois błyszczyki Lancome

Gość 25 lat, używam głównie
też tak mam, ze mam całą torbę kosmetyków kolorowych. Bo czasami coś kupię, nie pasuje mi i szkoda wyrzucić:O Mam np. z 6 tuszów każdy po 100zł z groszami, żaden mi nie podpasował, a szkoda wyrzucić. No i leżą tak.. Czekam pewnie az się zeschną, zeby w czystym sumieniem wyrzucić. Dlatego korzystam tylko z wypróbowanych kosmetyków i nie lubie kupować niczego innego. Uwielbiam jeszcze lakiery do paznokci Maybelline Forever Strong i Chanel. W torebce zawsze noszę puder prasowany Universelle Chanel i błyszczyk Juicy Tubes i pomadkę Nivea bezbarwną:) I krem do rąk, szczoteczkę do zębów i pastę (najczęściej Elygidium).

Gość trelemorele____________
1. Mydło w kostce lawendowe Johnson's Baby Bedtime albo kremowy płyn pod prysznic Palmolive Naturals Natura Fruit 2. Pianka do mycia twarzy Lirene Design Your Style z olejkiem bawełnianym albo żel do mycia twarzy Lirene Pielęgnacja Oczyszczająca 3. Tonik w żelu Lirene Design Your Style albo zwykły tonik Olay Skin Adapt 4. Szampon Rossmann Babydream albo Elseve Color Vive 5. Odżywka John Frieda 6. Pasta do zębów Blend-a-med 3D White albo Pear Drops Hollywood Smile 7.Płatki kosmetyczne Biedronka Carea 8. Patyczki kosmetyczne Cleanic 9. Chusteczki kosmetyczne Lidl Iseree 10. Chusteczki nawilżane Biedronka Dada Lavender 11. Emulsja nawilżająca do twarzy Olay Active Hydrating 12. Mydło w płynie do rąk Biedronka Linda albo On-Line 13. Mleczko do ciała Rossmann Isana 14. Tradycyjny Nivea Creme do wszystkiego: usta, dłonie, etc. 15. Podkład Clinique Stay-true makeup 16. Puder w kompakcie Bourjois 17. Róż do policzków Sephora Blush me 18. Tusz do rzęs Rimmel Glam'eyes Lash Flirt 19. Rozświetlający puder do ciała Sephora Piiink 20. Pianka do włosów Nivea Flexible Curls 21. Pasta modelująca do włosów Taft Play Look 22. Lakier do włosów (imprezowy) Schwarzkopf got2b megalomania 23. Dezodorant w sprayu Nivea Doubble Effect 24. Żel antycellulitowy L'Oreal Perfect Slim Pro z głowicą masującą skórę 25. Zmywacz do paznokci Sephora Nails 26. Krem do depilacji Veet Suprem Essence 27. Tampony Biedronka Safe Super albo o.b. Curved Grooves Super 28. Wkładki higieniczne Discreet Deo multiform 29. Papier toaletowy Lidl Floralys albo Biedronka Queen 30. Chusteczki nawilżane do peelingu Cleanic Clean O''Peel 31. Eye liner Sephora 32. Cień do powiek w pudrze Sephora Piiink 33. Kredka do oczu Sephora Keep Khol 34. Odżywka do skórek paznokci w szyfcie Sephora Nourishing Cuticle Oil 35. Sprasowany cień do powiek Sephora 36. Odżywka do paznokci Sally Hansen Diamond Strenght 37. Lakier do paznokci L'Oreal Resist&Shine Titanium 38. Maść cynkowa Aflofarm na drobne podrażnienia, otarcia, wypryski etc. To wszystko i nic więcej poza tym nie mam.

Gość mrusiamaja
czytam, czytam większość się pokrywa. a nie używacie kosmetyków naturalnych? za prośbą autorki topicu pokuszę się o recenzję mojego ulubionego kosmetyku do zadań specjalnych - sucha buzia, suche łokcie, kolanka - na to wszystko nakładam mioda odżywczego od Sanoflore - mój ulubiony biokosmetyk - u mnie działa świetnie. ujędrnia, nawilża, ma przecudowny zapach kwiatuszków :)

mam 20 lat krem: olay,clinique krem pod oczy:lancome tonik: clinique żel: clinique fluid: estee lauder puder i róż:sephora kredka do oczu: sephora cienie: dior,bourjois tusz:dior szampon i odzywka:loreal krem do rąk:neutrogena zel pod prysznic: różnie,zależy jaki zapach mi się spodoba balsam: loreal,vichy lakier do włosów:loreal perfumy:givenchy play, armani code, versace cristal lakiery do paznokci: inglot,chanel antyperspirant:rexona

Gość Drewniana Tubka
Oto zestaw rzeczy, które ja kupuję. Mam swoje ulubione firmy, których się trzymam. Szampon: od lat Garnier Fructis (najlepiej jakaś wersja 2 w 1) Odżywka: Isana (różne rodzaje) Żel pod prysznic: Ziaja / Johnson / Isana (różne typy i zapachy) Balsam: Isana (oliwkowa lub klasyczny body milk) / Nivea Body Milk / Dove Intensive Cream / Johnson Cienie: My Secret / Essence Pomadka: Johnson - Bebe / rzadziej Nivea Błyszczyk: najczęściej Essence Tusz: Rimmel Extra Lash Puder: Rimmel / Essence Lakier do paznokci: Essence / Miss Sporty Krem do twarzy: Hipp / Eris Under Twenty / Ziaja / Nivea Antyperspirant: Isana Deo w kulce (rózne warianty) Mydło w kostce: Johnson / Luksja / Bambino

24 lata Fluid- obecnie lirene rozswietlajacy, wczesniej zawsze loreal true match puder sypki- max factor puder brazujacy w kulkach nieznanej firmy tusz- falsies maybelline krem- nivea płyn miclearny z dax cosmetics płyn do demakijazu z lirene eyeliner- maybelline cienie róznie- zwykle sieciowe, miss sporty jak i gosh szampon- waniliowy z biedronki na to maska rewitalizujaca z mariona żel- różne

24 lata Fluid- obecnie lirene rozswietlajacy, wczesniej zawsze loreal true match puder sypki- max factor puder brazujacy w kulkach nieznanej firmy tusz- falsies maybelline krem- nivea płyn miclearny z dax cosmetics płyn do demakijazu z lirene eyeliner- maybelline cienie róznie- zwykle sieciowe, miss sporty jak i gosh szampon- waniliowy z biedronki na to maska rewitalizujaca z mariona żel- różne

hejka, mam 30 lat. polecam balsamy i kremy do ciala z Biedronki - rewelacja !! Dzialaja i to jeszcze jak ! Sama jestem w szoku. 1 krem do ciała - " Be Beauty Intensive Care Hydrating " - rewelacja, szybko sie wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy na ciele ( czego nie cierpie), skutecznie nawilza skore ciala po kąpieli. Kocham ten krem !! - dostępny w sieci dyskontow biedronka 2 Peeling do stóp" Be Beauty" - tani jak barszcz ale za to bardzo skuteczny, trze niczym tarka, stopy sa gladziuteńkie jak pupcia niemowlaka - dostępny w sieci dyskontow biedronka 3 Krem do stóp i paznokci" Be Beauty" - bardzo sobie chwale, gladkie i zadbane stopy mam - dostępny w sieci dyskontow biedronka 4 " Perfecta Body" - odżywczo-ochronny krem do rąk i paznokci - pięknie nawilza moje dlonie, smaruje je kilkakrotnie w ciagu dnia kupilam go ze wzglegu na aktywny ekstrakt z soi ktory zawiera fitosterole. Mam piekne i zadbane dlonie. - zakupilam ten krem w drogeri schlecker 5 krem do twarzy - "LIRENE aqua nawilżenie " - Krem intensywnie nawilżający - rewelacja, nawilza bombowo, uratowal moja sucha, piękącą i łuszczącą sie twarz po okropnym pilingu ktory mnie podraznil na maska - krem kupilam w tesco i z calego serca polecam do suchej skory ktora chce pić 6 mleczko do demakijazu - "Eva Natura "Mleczko łagodnie oczyszczające z ekstraktem z koniczyny łąkowej - bardzo dobre gdyz zawiera flawonoidy ktore dziaja przeciwzapalnie i nawet pomaga mi na pryszcze ktore przed okresem wyskakuja. Polecam serdecznie i teraz tylko tego mleczka bede uzywac. 7 intimea- wszystkie plyny do higieny intymnej z dyskontu biedronka - rewelacja, ziaja przy nich sie chowa. Nie podrazniaja, lecza i goja stany zapalne. Po tych plynach kobieta czuje sie czysto i świeżo, pachną obłednie i tak naturalnie. 8 "Eveline Błyszczyk Fruit Garden Sweet Cherry" - swietny, trzyma na ustach dlugo, usta sa powiększone i zadbane, nie posiada mieniących sie drobinek. 9 "Loton Provit Elixir ziołowy - Kuracja przeciw wypadaniu włosów" - walcze aktywnie z wypadaniem wlosow, polecam ten kosmetyk, wlosy mnie juz nie wypadaja, mowie na niego "wcierka" gdyz trzeba wetrzec go w skore głowy. 10 pryszcze na plecach zaleczone dzieki pilingowi do ciala ktory stosuje tylko na plecy 1 raz tygodniu. Ten peeling to Tutti Frutti - liczi i rambutan firmy farmona - boski zapach mmmm.... 11 Fluid -"Perfecta Make-up "- Silikonowy fluid kryjący 01- beżowy - swietnie kryje i niewiele kosztuje. Polecam. Oczu nie maluje wogole, bo nie lubie. Za to zawsze na moich ustach jest blyszczyk. 12 żel pod prysznic - "Oceania Aroma" - mleko i miód - piekny, slodki zapach mleczno-miodowy idealny na zime gdy za oknem plucha, zel poprawi nam nastroj swoja slodycza. - dostępny w biedronce

Gość osanfranicsco
Odświeżę temacik. Mam PRAWIE 22 lata. Cera kiedyś mieszana, a teraz widzę, że mi w suchą przechodzi. W porównaniu do niektórych tutaj dziewczyn, używam mało kosmetyków. Używam: krem - nawilżający Kozie mleko Ziaja twarz - żel micelarny Be beauty, albo ten niebieski z drobinkami też Be beauty (robi je Tołpa dla Biedronki, ale skład jest ten sam co w oryginalnych żelach, tylko cena kilka razy mniejsza), albo mydło oliwkowe z Rossmanna, albo żel do mycia Babydream ciało - żel Babydream, 1- 2 razy w tygodniu maseczka z Be beauty oczyszczająca z Biedronki (robi ją Dax Cosmetics) włosy - szampon Cien z Lidla i odżywka-serum z Joanny na końcówki krem do stóp - wazelina z Ziaji (najlepsza jest!) krem pod oczy - też wazelina z Ziaji :D krem do rąk - różowy z Be beauty balsam/oliwka do ciała - oliwka z Babydream (natłuszczająco-nawilżający geniusz), na plecy i dekolt krem pielęgnacyjny z Babydream antyperspirant / dezodorant - Garnier i naturalny z Alterry Kolorówka: tusz do rzęs - taki w granatowym opakowaniu z Miss Sporty lub drugi z Maybelline podkład - używam rzadko i raczej punktowo, bo czasem mi coś wyskoczy na twarzy - Maybelline Affinitone - super, bardzo leciutki i ładnie kamufluje drobne niedoskonałości. puder - tez sporadycznie, żeby ewentualnie strefę "T" zmatowić - Miss Sporty So Clear albo Synergen Róż - też czasem używam i to jest róż z Rimmela jakiś. Peeling ciała wykonuje gąbką z firmy Syrena i radzi sobie 100x lepiej niż niejeden peeling.

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Aktualny katalog 6/2011: http://www.pl.avon.com/PRSuite/home_page.page Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 6,7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Bądź aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Również możesz zdobyć eleganckie pozłacane kolczyki PRIYA za 14,90! Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 6 lub 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość. Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Gość sgfrdyhd
ja 20 lat, Kosmetyki pielegnacyjne: -krem-żel do mycia twarzy do cery wrazliwej AA -krem na dzien do cery naczynkowej Ziaja -krem na noc regenerujacy AA -masc z witamina A - krem pod oczy ziaja z bławatkiem - szmpon do włosów johnsosn baby -odzywka gliss kur jedna do spłukiwania a druga bez sp[łukiwania Kosmetyki kolorowe: -tusz do rzes miss sporty -puder synergen -błyszczyk ziaja kokosowa -kredka czarna jakas z rosemanna -podkład soraya

Gość hdcjeusbfuideh
*szampon -Suhada Nature *odżywka do włosów - Fitomed, Alterra masła do ciała, balsamy - Ziaja, Natura Officinalis, Suhada Nature, Cien med, Isana, Malwa *żele do mycia ciała i mydła - Suhada Nature, Alterra, Ziaja kozie mleko *preparaty do mycia twarzy i demakijażu - Lirene (nie polecam!! ale wykończyć trzeba:O), Avene, Suhada Nature, Alterra, Dr Scheller *kremy do twarzy - dzień aloesowy Alterra, noc Suhada Nature ale zaraz będzie też Alterra bo się kończy Suhady, pod oczy Cien med aloesowy *tonik do twarzy - Alterra orchidea oraz hydrolaty oczar i pomarańcza *kremy do rąk - Johnson's, maska kozie mleko, Yves Rocher arnikowy *krem do stóp - Suhada Nature *podkład Affinitone *pudry Synergen i Astor anti shine mattitude *cienie golden rose, MUS, max factor, essence, ruby rose *tusze - Yves Rocher i Rimmel i bezbarwny Miss Sporty *baza pod cienie - Virtual ale kupię sobie Kobo *linery - Essence, Lorrain (SUPER!!!), oriflame *lakiery, odżywki i bazy do paznokci - Wibo, Miss Sporty, Golden Rose, Vipera, Celia (odsprzedam 4 lakiery essence, chce ktoś? :P) więcej grzechów nie pamiętam

Gość hdcjeusbfuideh
przypomniały się grzechy *pomadki i błyszczyki - golden rose, rimmel, oriflame, sally hansen, lip smacker, inglot