Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda(ż)

jakich kosmetyków używacie?

Polecane posty

Gość sonda(ż)

wymieńmy się doświadczeniami, może coś polecacie? ja mam 22 lata i tak: krem - eva natura, krem pod oczy - eva natura, mleczko - z biedronki ;) tonik - eva natura, fluid - chwilowo nie pamiętam :( puder - avon rozświetlający w kulkach konturówka do oczu - Bell tusz - remmel (czy jak to się tam piszę ;) ) krem do rąk - ziaja kozie mleko szampon - z biedronki ;) żel pod prysznic - eva, różne i chyba było by na tyle

Gość sonda(ż)
i generalnie jestem z nich zadowolona, chociaż polecam też serie ziaja kozie mleko

Gość sonda(ż)
i generalnie jestem z nich zadowolona, chociaż polecam też serię ziaja kozie mleko

Gość gawrylla
odpowiadam na pytanie- roznych firm.

Tez uzywam ziaje kozie mleko-kremowe mydło pod prysznic. krem-ziaja podkład-rimmel szampon-pantene odzywka-pantene balsam-dove kredka do oczu-miss sporty(ale nie polecam) tusz-rimmel

Gość sonda(ż)
no ja też jak widać... wolałabym się wgłębić w szczegóły :P

krem - Aretina Q Ziaja Balsamy- Czarna Oliwka Bielenda, AA Wrażliwe cialo Herbaciana róża, AA Wrażliwe ciało Orchidea, Lirene Ujędrniający ( kocham balsamy do ciała) Krem do rąk- AA Ciało wrażliwe herbaciana róża Szampon do włosów- Bambi Mydło do ciała- Bambino ewentualnie Arko zielone Odżywka do włosów- Herbal essens- niebieska nawilżająca Krem do stóp- jakiś firmowy z Rossmana zmiekczający Tusz do rzęś- Miss Sporty Podkład- AA kolor miód Liner- Wibo w kałamazyku Cienie do powiek- Wibo lub lovely Maseczki do Twarzy- Różana Ziaja, st.ivest oczyszczająca złuszczająca, i wszelkiego rodzaju nawilżające Peeleng- Sopot Spa Wygładzający

Gość fruttter
a ja uzywam: zel pod prysznic Ziaja,mam balsam do ciala(ale uzywam rzadko) tez Ziaja,zmywacz do oczu Ziaja,podklad Pharmaceris,tusz Bourjois.i to wszystko w sumie. mydlo do rak Palmolive a szampon Dove.

Gość sonda(ż)
widzę, że ziaja popularna ;) ja jeśli chodzi o balsamy to też różnie: avon truskawkowy, eva nawilżający, z biedronki ujędrniający, maseczki z evy nawilżającą i odżywczą w zestawie z peelingiem (polecam!)

Gość sonda(ż)
podajcie jeszcze przy nazwach Waszą ocenę w skali 1-5, będzie łatwiej ocenić

ja mam 20lat i tak: przeważnie: żel do twarzy-loreal tonik-clean&clear krem do rąk-avon krem do twarzy-ziaja mleczko-garnier żel pod prysznic-avon balsam do ciała-lirene krem do rąk-avon szampon-pantene podkład-rimmel puder-everyday minerals kredka do oczu-miss sporty tusz do rzęs-rimmel cienie-różnych firm

Gość sonda(ż)
a zapomniałam o antyperspirancie - garnier mineral w sztyfcie (4) i adidas w kulce (5)

Gość prawdziwy twardziel
jako prawdziwy twardziel używam tylko szarego mydła golę się też bez żadnych kosmetyków, mydło i szare maszynka są wystarczające głowę myję również szarym mydłem

Gość prawdziwy twardziel
czym sie rozni sztyft od kulki?

Krem do twarzy - Loreal 4 Żel do twarzy Avene 5 Tusz do oczu Bourjiois i Avon (5, 4/) Szminka i błyszczyki Loreal - 5 Balsamy Garnier i Soraya 5, 4 Cienie z dużej palety Sephora - jakość zależy od cienia, matowe są kiepskie ale perłowe świetne Kredka Essence - kosztuje 5 razy mniej niż z Loreala a jest 5 razy lepsza

ja tez antyperspirant garniera mineral-nie jestem z niego zadowolona.

Też używam Garnier Mineral. Do tej pory najlepszy :)

Gość gryczka
27 lat. Krem na dzień - Eva Natura Krem na noc - Dax Perfecta ostatnio Krem pod oczy - Eva Natura Do oczyszczania twarzy - -ostatnio mydło Biały Jeleń Tonik - Ziaja ogórkowy Żel pod prysznic - różnie, najczęściej Oriflame albo Yvez Rocher Żel do higieny intymnej - Venus Szampon - Timotei Odżywka do włosów - Ziaja Plantica Antyperspirant - Nivea Dry w kulce Balsam do ciała - Ziaja masło do ciała (najczęściej kakaowe, ale ostatnio kokosowe) Krem do rąk - różnie Pomadka ochronna - Nivea Lip Care Podkład - Rimmel Tusz do rzęs - Rimmel Puder sypki - Oriflame Puder w kamieniu do poprawek - Oriflame Róż - wcześniej kulki rozświetlające Avonu, ostatnio róż Essence Korektor - Rimmel albo Essence Błyszczyk - Rimmel

Gość sonda(ż)
jeśli chodzi o antyperspirant z garniera to 5 za to że nie śmierdzi ale za przeciwdziałanie potowi faktycznie, góra - 3

szampon-Nivea diamond gloss lakier do wlosow- L'oreal Elnett zel pod prysznic - Luksja Warming Raspberry peeling- Joanna Naturia truskawkowy tusz-Rimmel Max Volume Lash Podklad-AA krem do twarzy-Lirene mleczko do demakijazu-Lirene balsam do ciala -Lirene blyszczyk-Miss Sporty eyeliner-Bell kredka do oczu, cienie - brak konkretnej firmy

Gość fruttter
o ja tez zapomnialam,ze uzywam zelu do twarzy i peelingu Loreala:) bardzo fajne sa a jesli chodzi o deo to zywalam Garnier Minerals ale w sumie bez rewelacji wiec wrocilam do Nivea

Gość sonda(ż)
twardzielu sztyft jest twardy, biały zazwyczaj, natomiast kulka no to... kulka :P a mój twardziej ma całą gamę kosmetyków, tylko jak się kąpał to były jazdy - jak żelem to i głowę, jak szamponem to i całe ciało, więc teraz mu kupiłam kaniona jednocześnie żel i szampon i ma z głowy :)

krem-AA fluid-pharmaceris puder-vipera konturówka do oczu-miss sporty tusz-maybeline lub max factor krem do rak-neutrogena szampon-pharmaceris zel pod prysznic -ziaja

Gość karolinkaaaa jak mailnkaaa
w tej chwili: - szampon -- pantene - odżywka do włosów -- accent karmelowa - tusz do rzęs -- rimmel (ale z reguły astor i je bardziej wolę) - podkład - lirene rozświetlając - balsam do ciała --- perfecta slim extra - żel po prysznic -- nie używam, mydło do skóry wrażliwej AA - krem do twarzy -- rozex - pomadka -- meybeline - cieni, kredek do oczy nie używam - perfumy --- gabriela sabatinii latin dance - antyperspirant -- rexona

Gość prawdziwy twardziel
do sonda(ż) jak używa kosmetyków to nie twardziel! prawdziwi twardziel używają wyłącznie szarego mydła, no w ostateczności dopuszczalne jest "kolorowe" mydło

Gość zygzzzzak
23 lat Żel pod prysznic - ziaja Żel do higieny intymnej - ziaja Szampon - herbal essences nawilzenie po brzegi Antyperspirant - rexona w sztyfcie Balsam do ciała - Ziaja masło kakaowe Krem do rąk - floslek Pomadka ochronna - Nivea Lip Care Podkład - miss sporty Tusz do rzęs - Rimmel Puder-sally hansen tusz- rimell tonik- ziaja

Gość sonda(ż)
twardziel twardziel :P dla mnie zawsze twardziel :)

Mam 22 lata : fluid - maxfactor , rimmel i maybeline , giordano gold (mam kilka , w zaleznosci czy opale sie czy tez nie , oraz od pory dnia oraz okazji ) puder- rimmel i l'oreal krem na dzien - normadern vischy , garnier do sychej skory , orimflame nawizajacy i rozswietlajacy krem na noc - vischy taki zielony plyn do demakijazu - AA plyn niceralny oraz mam mleczko takie jakies a apteki do skory wrazliwej ale firmy nie pamietam , a nie chce mi sie isc do lazienki tonik - clean & clear , orimflame z aloesem zel do buzki - clan & clean tusz do rzes - astor i rimmel , taki zielony z orimflame i czarny z czerwonymi napisami kredka do oszu - mam kilka malo znanych firm np bell , vibe itd róż- inglot cienie do powiek - inglot lakier do paznokci - glownie avon i orimflame , reszta malo znanych firm balsamy do ciala - jestem ich fanatyczka i mam cala lazienke zawalona np seria AA , Dove , Avon , Orimflame , Eveline , Nivea , oliwka Ziaja i wiele wiele innych szampon do wlosow - dove aromatherapy , vischy i taki z jedwabiem (firmy niepamietam) zel pod prsznic - lirene i czekoladowe z WB Pasta do zębów - zel wybielajacy dentystyczny -biala perła , i bananowa dla dzieci (firmy rowniez nie pamietam )