Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem w play

Dzisiaj sobie paradowałam w mini

Polecane posty

Gość ja jestem w play

i muszę przyznać że to jest skandal co się dzieje w tym kraju kurwa. Nie powiem jestem szczupła zadbana opalona i mój narzeczony namówił mnie na spódniczke. Ja pierdole baby aż zieleniały i się za mną oglądały patrzyły jakieś docinki że latawica dajka śmiechy solarka a do spalenizny to mi daleko jestem ślicznie opalona delikatnie co za żałosny kraj

Gość heterobi
moja kumpela miała taki okres że chodziła w mini na okraglo i potem takie ploty szły ze musiała zaprzestac

Gość yyyyff
Masa dziewczyn chodzi w mini i jakoś nie spotykają sie z komentarzami a nawet niespecjalnie zwracają na soebie uwagę. Widocznie więc wyglądałaś źle pod jakimś względem. Lepiej się nad tym zastanów zamiast zwalać na "kraj".

Gość ja jestem w play
śmiech mnie bierze

Gość ja jestem w play
hahaha ja pierdole kobieta w mini na ulicy jest jak okaz mały im gały nie wyszły i nie mow ze nie zwraca uwagi chyba ze jakiś baleron w leginsach i mini a jak juz zadbana szczupla i opalona w mini hoho

Gość kikikikkkkkkkkkkkkk
tak juz jest ze zawsze sie patrze, nawet jak one tez sa w mini, ale pod jakims wzgledem wygladasz lepiej

Gość heterobi
moze cos jest nie tak chyba ze takie komentarze dostawalas od pań przy kosci

Gość ja jestem w play
hahaha ze mna wszystko jest tak

Gość hggiu
Nie wiem o co ci chodzi. Mam 2 kolezanki pracujace w modelingu, zajebiste laski. Wysokie, szczuple, zadbane, facei az wrecz sie slinia ale jakos zadnych komentarzy nie dostaja... Widocznie bylas ubrana jak kurewka:P

szczerze mówiąc to bym się docinkami nie przejmowała.. Na pewno nie jedna chciałaby założyć mini a ma krzywe nogi.. za chude albo za grube albo za blade albo nie ogolone i bóg wie co jeszcze ;p Powinnaś się cieszyć że zazdroszczą ci ładnych nóżek. troszkę narcyzowato to wszystko brzmi ale każdy wie w czym dobrze wygląda :)

Gość albo albo
no podpisuje sie pod hggiu. bez przesady, chyba sobie cos wklepujesz :D

Gość ja jestem w play
Miałam białą spódnice do tego bluzka trzy czwarte bez żadnych dekoltów więc nie wiem o co chodzi? a kurew to ja nie widziałam więc nie wiem

Gość albo albo
to musiałaś trafić na jakieś mocno zgorzkniałe dziołchy :P i pewnie pięknaś jest :)

ja czasami przy ulicy jak jeździłam autkiem gdzieś po za miasto.. upał 30 stopni a one kozakach do kolan (biel,czerń, czerwień) do tego mini tuż za pośladki + koszulka pod cycki coś jak staniki sportowe.. jaskrawe kolory. Oj się przejmujesz wiele lasek zwraca uwagę na takie dziewczyny z myślą o sobie.. żebyś się czasem nie zdziwiła jak zobaczysz laske tak samo ubraną która wpatrywała się w ciebie 2 dni temu :)

Gość edyyyytaaaa
nom ja tezz białą mini nosilam jak miałam 16 lat i dzisiaj jak mam 22 to zdałam sobie sprawe jaki to obciach! a jestem niezła laską 171cm 56kg dłuuugie nogi nom jestem sexi ale teraz stawiam na bardziej subtelne ubrania i nadal jestem sexi w rankingu kolegow z roku jestem nr1 wiec wywal kochana ta biala mini

Gość yyyyff
Taaa.. widocznie coś nie tak. Mogło zresztą nie chodzić o strój. Dwie dziewczyny mogą mieć spódniczki tej samej długości i pod każdym innym względem identyczne ale jedna będzie chodzić ładnie, a inna tak się przewalać, kręcąc ordynarnie tyłkiem, że nie pozostawia wątpliwości co do osobowości.

hmm, u mnie na uczelni w dniu dzisiejszym, z racji pogody było mnóstwo szczupłych i zadbanych panien w mini, więc nie czuj się aż taka wyjątkowa :classic_cool:

tego samego zdania jestem co edyyyytaaaa. Ale to rzecz gustu jedni lubią mini drudzy mniej seksownie :) Pamiętam że na mini się kiedyś chłopaków wyrywało ;p Z drugiej str dla chłopaka mogłabym założyć mini ale nie dla innych. Chłopak chciał Ciebie oglądać czy chciał się pokazać innym jaką to fajną dupkę ma... Ale jak wyżej pisałam jeżeli dobrze wyglądałaś to znaczy że inne zazdroszczą, każda laska która chodź raz miała na dupie mini i mówiła że wyglądasz jak kurewka to i sama tak pewnie wyglądała jak nie lepiej ale pewnie brak jej odwagi by móc o sobie tak powiedzieć ;) W ogóle od kiedy mini = kurewka??

Gość tolerancja Francja
ja ostatnio musiałam iść na taki kurs szkoleniowy, raczej z gatunku sportowego - było spotkanie organizacyjne itp. wiedziałam, że 15min tam posiedzimy, posłuchamy jak się mamy przygotować i możemy iść do domu. ale umówiłam się godzinę później na mieście z facetem, więc ubrałam sobie sukienkę mini i sandałki na obcasie. :) po zajęciach poszłam na krótkie zakupy, a następnie spędziłam miło czas z facetem. później w trakcie kursu siedząc obok grupki lasek, usłyszałam że jakaś idiotka przyszła na kurs sportowy w kiecce i butach na obcasach :o chyba byłam jedyną dziewczyną, która tamtego dnia przyszła ubrana dość elegancko.. nie ubrałam się tak ze względu na to spotkanie organizacyjne, ale widocznie niektórym ludziom trudno pojąć, że moje życie nie kręci się wyłącznie wokół tego, co ich dotyczy i mam też swoje sprawy... poza tym, co im do tego jak sie ubieram?! to moja sprawa :o mogłam przyjść nawet w czerwonej sukni od Versace, bo świetnie bym się w niej czuła i nic im do tego. :o w sukienkach i spódniczkach chodzę często, pokazuję nogi, albo dekolt, bo uważam że w moim przypadku wszystkie części ciała są atrakcyjne na swój wyjątkowy sposób :) moim zdaniem to, że one ubrały się tamtego dnia w rozciągnięte dresy to ich sprawa - jak lubią, to niech tak robią.. tylko po co komentują mój ubiór?! :o lubię czuć się sexy i lubie, gdy faceci na mnie patrzą - to chyba naturalne, każda babka chyba lubi wiedzieć, że ktoś się za nią ogląda. ;) tym bardziej, że mam co pokazać, więc niech chłopaki sobie nacieszą oczęta.. :D (mój facet nie jest ograniczony i nie ma nic przeciwko temu, żeby inni faceci się za mną oglądali :D)