Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkieletka

faceci,lubicie chude dziewczyny?

Polecane posty

Gość suuuu
To zdjęcie co załączyłaś to ty? Bo jeśli tak, to raczej powinnaś troszke stracic na wadze, bo z pewnością do chudych nie nalezysz. no i ta pupa ci wisi i jest duza. :( Sorry za szczerosc

Gość gr_di
ale ta pani na zdjęciu nie jest chuda....jest otłuszczona...

Gość dssafcsfcsw
własnie jak ktos jest gruby to łatwiej sie odchudzic niż coś z chudziny zrobic bo ona moze duzo jesc i chodzic na silownie a efekt bedzie mizerny jak moja kolezanka a ja wazyłam 100 kilo zeszlam do 65 i jestem laska

Zadko tu bywam ale ja ci cos powiem dbaj o swoja figure bo jak ma sie pare kilo za duzo człowiek czuje sie ociezaly

Gość dssafcsfcsw
jest niedługo 3 czas chyba spac co??

Gość marudamike
ja wole grube wiecej cialka do ruchania

Gość Jebnięty badag
spadaj songo:D

Gość samantha2
dziewczyny wy sie cieszcie ze jestescie chude !!!! ja tez jestem chuda i sie z tego ciesze, wolicie byc grube imyslec jak tu sie odchudzic stosowac roznorodne diety? popadac w kompelksy? nie rozumiem dziewczyn ktore chcialyby byc grubsze, co to ma byc !!!!!1 jeden facet woli grubsze drugi chudsze tak smo jeden woli brunetki drugi blondynki trzeci rude , powinnyscie byc poprostu sobą zaakceptowac siebie , co to dla faceta tylko zyjecie?! dla siebie tez trzeba zyc

Gość kkkkkkkin
ja mam 160 i waze 45

Gość bbbjjbjbjb
Ja jestem filigranowa, dotychczas miałam kompleksy, bo uważałam, że jestem zbyt chuda. Zaczęłam ćwiczyć i trochę 'wyrobiłam' sobie nogi i teraz czuję się już bardzo dobrze ;) Na powodzenie też nie narzekam

Gość koneser chudych
A ja mam taki problem, że lubię rzadko występujący gatunek dziewczyn. Uwielbiam bardzo chude dziewczyny o wzroście max 170cm z dobrze wyeksponowanymi kościami miednicy, proporcjonalnie długimi chudymi nogami i z bardzo małymi cyckami, maksymalnie 1 i to w dolnej granicy !!! Ideałem dla mnie byłoby jeszcze żeby miała naturalnie rudy kolor włosów i trochę piegi. Z rudych włosów i piegów mógłbym ostatecznie zrezygnować oraz cycki 2 byłyby również O.K. ale dobrze zaznaczone kości miednicy oraz chude nogi muszą być!. Ja sam mam rudy kolor włosów z którego jestem dumny bo czyni mnie to wyjątkowym na tle reszty ludzi ale nie mam piegów. Czy znajdzie się taka tutaj ? Ja poprostu kocham chude !

"przykladowy jadlospis(dzisiejszy): kanapka z twarozkiem, kawa, bounty, pozniej obiad w miescie-salatka(ale tak duza z duzo iloscia, kurczaka, grzanek, sosu majonezowego, pomidora), drugi obiad w domu- nalesniki z truskawkami, pozniej paczka czipsow, 2 jogurty, kanapka z pomidorem)"' I figura modelki 😭 Życie jest niesprawiedliwe 😭 😭 😭 😭 😭 😭

Gość gość
Ja mam 10 lat i ważę 27 i pół czy to dobrze

Gość prawictwo pospolite125
lubie chude , ale nie przepada za anorektyczkami.. wiec dziewczyna ktora ma 165 cm wzrostu powinna moim zdaniem wazyc 52 kg wiem ze jest mnostwo takich z wagą ponizej 50 kg przy 165 cm , ale to moim zdaiem jedak zbyt mało

Gość prawictwo pospolite125
lubie chude , ale nie przepada za anorektyczkami..

Gość gość
to bez znaczenia, co mysla faceci. Kobiety dla nich sie nie odchudzaja, robia to z wrodzonego poczucia rywalizacji przed innymi kobietami otototot.

Gość gość
Idealem kobiety jest kobieta szczupła majqca w cyckach i tylku 95 cm w talii 60

Gość coz to za temat!
przeciez wiadomo ze faceci wola szczuple, a nawet b. chude, martwic sie moga takie powyzej 55 kg przy wzroscie standartowym 1,7

Gość chudzinka132131
są ćwiczenia na tyłek. Ja mam zamiar takie robić by go podnieść, ale trochę motywacji brak. Ale to może z braku czasu. Ale wezmę się za niego :P bo z biustem u mnie marnie, to chociaż sobie fajną pupę zrobię :P i dla twojej informacji mialam juz pare chlopakow, wiec chyba takie chudzinki tez sie podobają, no kazdy ma inny gust ;)

Ją tam lubię kobiety które mają szerokie i duże biodra wrr. I ma stylu dużą pupe lubię jak jest za co złapać,ale nie żeby miała fałdy.