Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkieletka

faceci,lubicie chude dziewczyny?

Polecane posty

Gość Gośćiówa
Im młodszy facet tym chudsze lubi. Faceci nie lecą na ekstrema (podobnie jak kobiety). Większość przyjmuje kanon piękna narzucany przez media.

No tak zgadzam się z panią, ją lubię kobieta tak w sam raz musi miedź trochę ciała moja kobieta kiedyś była większą,a teraz jest bardziej szczupła i mniej mi się podoba..

Gość gość
a moj tata wciąż woli chude, po prostu kwestia gustu to tak jak ze mna moj byly byl chudy to mi sie wydawalo ze pociagaja mnie tylko chudzi i na grubego bym nie spojrzala moj obecny ma wiecej ciala (nie jest gruby) i teraz mnie sie wydaje ze tylko tacy mnie pociagaj i na chudego bym nie popatrzyla nawet

Moja kobieta miała kiedyś prawie idealna d*pe, jak ważyła więcej teraz jak schudła prawie jej niema!. Piersi też ma nieco mniejsze ale to niema znaczenia. Szkoda że teraz jest nieco mniejsza ma trochę faldek ale to nie jest tak tragedia wolałem ją taka jak była wcześniej

Więc moje panie nie patrzcie na te laski na reklamach! I w gazetach! Bo to kit, każda jak by miała taka kasę to by się trochę naprawiła. Ale po co.

Gość trt
ja mam 163 cm i 57 kg chciałabym tak z 5-7 kg zrzucić. Uważam że nie wyglądam źle mieszczę się w ciuchy 36/38 ale i tak wole być drobniejsza. Bardzo mi się podobają takie drobne, szczupłe kobiety. Taka co na siebie nie założy to świetnie wygląda nawet mierzyć nie musi. Latem w szortach i topie świetnie wygląda a nie jak ja muszę zakrywać to i tamto żeby się nie wylewało. Na powodzenie nie narzekam ale dla siebie bym chciała schudnąć czuję że lepiej bym się czuła i miała więcej możliwości ubierania się. W końcu bym mogla sobie kupić to co mi się podoba a nie to w czym mi brzucha nie widać

Gość gość
lubią, tylko czesto sie nie przyznaja , tak samo jak mowia ,ze niby lubią naturalne bez makijażu ,a na jakie leca?

Gość gość
Pewnie, że lubią. Ja mam kawał tyłka i to krągłego wystającego i co? I jajco. Może jakbym poza tykiem była chuda, to bym miała branie, a że nie jestem? No właśnie? Obserwuję nieraz to co dzieje się w klubach. Im chudsza panienka, tym większe ma branie. I żeby nie było, żem maszkaron - twarz mam ok, poza tym w klubie liczy się głównie ciało.

Gość prawictwo pospolite128
Nie przepadam za dziewczynami , które mają bardziej masywną sylwetkę niż ona www.youtube.com/watch?v=6fdyy1_U0kM Wydaje sie ze nie jest szczupła , ale nie jest też otyła , jest bez zarzutu.

Gość 48Ania
Wiadomo, że szczupłe wolą. Ty jesteś właśnie szczuplutka a nie chuda - jakby 29929 -masz BMI 18, 7 - jak najbardziej prawiłowe. Chuda to jest dziewczyna jak ma BMI poniżej 18

Gość gość022
Mi się wydaje,że lubią chude. Miałam ogromne powdzenie, gdy byłam bardzo szczupła, chcialabym wrocić do swojej dawnej figury.

Gość gość
Na pewno wolą chude. A gadać sobie mogą co chcą. Nieliczni lubią te przy kości. A jak gadają, że lubią trochę ciałka, to na bank mają na myśli cyce i ewentualnie tyłek.

Gość gość
ja ważę 62 i czuję się jak świnia mam 175 i muszę schudnąć. czuję się lepiej jak jetem chudsza. Ideałem byłoby 55 kilo

Gość dosyć  szczupla
Ja jestem dosyc przy sb warze ,55,8 w wzroscie 168 cm

Gość gość
a ja uwielbiam takie drobne chudzinki:)

Gość gość
Na moj gust dziewucha powinna miec troche cialka na dupci ,w takich wieszakach niema nic atrakcyjnego plecy zprzodu stylu ,na d***e kosci. Co to za baba ja sie putam?.

Gość Karola08
Matko 56 kg przy takim wzroście, ja ważę 61 kg a mam 162 cm wzrostu, szkielet a nie super figura, wieszak, moje bmi jest odpowiednie, a i tak mam fałdki i za grube uda, uważam że wcale nie jestem sexi no ale aż taką anorektyczką nie chciałabym być. Niektóre dziewczyny myla pojęcie chuda a szczupła i jest też różnica między wysportowaną dziewczyną która waży 60 kg a zwykłą dziewczyną ktora marzy o super sylwetce a też waży 60 kg.

Gość gość
Ja jestem szczupłą dziewczyną i mam bardzo przystojnego chłopaka, który twierdzi że szczupłe (oczywiście również zgrabne i mające kobiece kształty) kobiety są najładniejsze i najseksowniejsze. Także nie masz czym się martwić na pewno wielu mężczyznom się podobasz ;)

Gość gość
Oczywiście że chude i takie mi się zawsze podobały. Moja dziewczyna obecna ma 170cm i waży 46kg i jest dla mnie ideałem, płaski brzuszek, małe jędrne piersi, długie chudziutkie zgrabne nóżki i najpiękniejsza pupcia na świecie do tego twarz ma bardzo ładną. Każdy facet mi do niej zarywa jak tylko jest okazja więc sami wiecie.

Gość gość
50

Gość gość
oswiecim juz kazde panstwo zaliczylo i nie nalezalo to do przyjemnosci :O zatem obecnie kazdy pragnie ciepla a do zeber to sie mozna ale metalczanych pod kaloryfer przytulic :D

Gość gość
Ja uwielbiam niskie (160) drobne, chude (40 kg) dorosłe kobiety z wąskimi biodrami, bez wcięcia (typ figury ogórek), z małymi piersiami (A). Są dla mnie najatrakcyjniejsze.

Gość prawictwo pospolite128
ja lubie szczupłe z szerokimi biodrami

Gość informatykkkk
zakręcić we łbie, raz przelecieć i rzucić jak szmate. Na dłużej nie, bo to luźne jak wiadro.

Gość fasorka
tym sie zgadzam wiekszos facetów lubia chude dziewczyny , ja jestem gruba i zaden sie nie obejzy

Gość gość
Nie przejmuj się kolezanko, trafisz na takiego co Cie pokocha. Ja osobiście preferuje chude. On 24

Gość gość
Ja wole chude jak to sie mowi waska w pasie dobrze pcha sie heh moja zona ma 168 cm i wazy 47 i jest cudna :) kocham a zawsze mi sie te szczuple podobaly bardziej