Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 dzien cyklu

starania na marzec 2011 :)

Polecane posty

Gość dzien cyklu
haha ja tez ;) no ale kontynuacja na Twoim ;) moj zignorujcie!

Gość dzien cyklu
idz na majowy 2011 :)

Gość dzien cyklu
Navi co sie dzieje? nie strasz!!!!!

Gość nelly_mama
Navi, Co jest?????

Gość dzien cyklu
bo mi zaraz serce peknie :(:(:(

Gość nelly_mama
Navi, Pisz nam tu co sie dzieje ! Denerwujemy sie o Ciebie :(.

wczoraj robiłam powtórkę bety żeby sprawdzić jak przyrasta i wynik mnie zszokował... był poniżej 2. powtórzyłam betę i nie ma wątpliwości - nie jestem i nie byłam w ciąży. pierwszy wynik okazał się pomyłką w laboratorium.... nie chce mi się żyć dosłownie :( :( :(

Gość dzien cyklu
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mogli taka pomylke w lab zrobic!!!!!!!!!!

Gość dzien cyklu
nie jestem w stanie sobie wyobrazic co teraz czujesz... tak mi przykro :(

jak się okazuje bęta nie zawsze jest bardziej wiarygodna niż test... od wczoraj tylko siedzę i ryczę :( :( :( mała została o 1 dzień dłużej u babci i muszę się dzisiaj pozbierać jakoś i iść po nią...

Gość nelly_mama
Boze, Navi, przykro mi strasznie :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((. Jak oni mogli cos takiego w laboratorium zrobic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sciskam Cie mocno kochana.

dzwonili dzisiaj rano do mnie z lab. i prosili żebym przyszła powtórzyć badanie (gratis :o ) babkę której prawdopodobnie dali mój wynik też dzisiaj prosili na powtórkę badania.. pewnie się ucieszy że jednak jest w ciąży....

Gość dzien cyklu
a @ nie masz nadal?

Gość dzien cyklu
straszne!!! w glowie mi sie to nie miesci.... jak ktos mogl!

mówiłam tej babce że tego tak nie zostawię i że przyjdę po urlopie - bo teraz nie jestem w stanie.

Gość nelly_mama
No dajcie spokoj, przeciez to zakrawa o skandal, jak mozna tak sie pomylic, co za podlosc :((((

dzisiaj przed prysznicem zauważyłam brunatny śluz więc zaraz się rozkręci @. brzuch mnie nie boli, ale od wczoraj łykam silne tabletki przeciwbólowe, bo od tego ryku głowa mi pęka.. idę dzisiaj do ginki i zobaczymy co dalej...

nie wiem czy będę mogła dalej na forum pisać... w czasie urlopu na bank zrezygnuję - nie chcę się dalej nakręcać... ale jak wrócę zajrzę do was na majowe starania - bo chcę zobaczyć że Wam chociaż się udało ;) przecież miałyście przeczucie... myślę że pewnie nelly zaciążyła... :)

Gość dzien cyklu
:( :( dobrze ze jedziesz na ten urlop...

Gość nelly_mama
Kurcze a przeciez ten progesteron tez mialas taki duzy :(. No i jak tu ufac laboratoriom - zrobie sobie bete i tak nie moge byc pewna, czy to ciaza :/. I komu tu ufac :/

Gość dzien cyklu
nelly, jednego Szkraba juz masz, drugi tez sie pojawi!

przepraszam że Wam smucę ale nie mam nawet przyjaciółki na dobre i na złe... nie miałam się komu wyżalić... pamiętajcie że cały czas trzymam za Was kciuki moje drogie!! pa

Gość nowa nowa nowa
Boze NAVI!! Powinnas napisac skarge na to laboratorium!! Sama jestem diagnosta i ponosze ogromna odpowiedzialnosc za moja prace!! Powiem Ci co powinnas zrobic - napisz skarge do dyrektora szpitala i do kierownika laboratorium na osobe, ktora jest podbita na wyniku. Ona ma swoj nr w KIDLU, tam tez powinnas napisac. Jestem pewna, ze straci ta osoba uprawnienia do wykonywania zawodu. Kochana, ja sprawdzam milion razy wyniki, ta moja nadgorliwosc akutat w tym przypadku jest zaleta, a przy ciazy wada. Prosze Cie, nie zostaw tej sprawy! Mojemu eM tez prywatne lab. zle zarejestrowalo badania (tylko!, a u Ciebie wydali zly wynik, to jest KARYGODNE!) i napisalaismy skarge do kierownika lab. teraz czekamy na odpowiedz:/ Ah,a co innego gdyby wynik po 1 dniu powtorzono, a nie po tygodniu. Jestem ZBULWERSOWANA!!! Kur wa mac!!! Prosze odezwij sie do mnie!!!!

Gość aga_pelaga
Navi, bardzo mi przykro... jak moza tak bezmyslnie pomelnic blad... czy te pindy w laboratorium nie wiedza jaka nadzieje tchna w kobiete... trzymaj sie cieplo i zobaczysz, ze bedzie dobrze.

Gość Karinka22
Moja koleżanka miała olbrzymie problemy z zajściem w ciążę. Gdy już się udawało ciąża nie trwała dłużej niż 3-4 miesiące. Trzeba być kobietą by w pełni zrozumieć traumę przez jaką przechodziła, Bez żadnych odpowiedzi i żadnych rozwiązań ze strony medycyny finalnie zwróciła się do naturalnych i komplementarnych metod troski o zdrowie. Pierwszy raz w jej życiu użyła z wielkim sukcesem naturalnych, ziołowych preparatów. Zastosowała Wild Yam and Chaste Tree(zakupione z allegro). Dziś wraz z mężem są dumnymi rodzicami 4 zdrowych dzieci i dodatkowo jej ciśnienie się ustabilizowało (wcześniej było bardzo niskie) a alergie zniknęły.