Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boston masaczusets

jak sie pozbyc uczulenia na slonce?

Polecane posty

Gość boston masaczusets

jest jakis sposob zeby nie dostawac uczulenia za kazdym razem na sloncu? wapnia mam dosc wiec nie wiem czym to jest spowodowane,jako dziecko nic takiego nie mialam,uczulenia dostaje od okolo 5 lat.co istotne nie dostaje go przy pierwszym kontakcie ze sloncem a dopiero za ktoryms razem. co robic i jak sie pozbyc tego chociaz na chwile??

No jak tez popieram, jak najszybciej trzeba iść do lekarza. Niektóre osoby mogą bardzo ciężko przechodzić takie słoneczne dni, można nabawić się naprawdę wielu schorzeń, które mogą mieć rozmaite powikłania. Ja bym jak najszybciej na twoim miejscu poszła do lekarza.

Gość boston masaczusets
a to uczulenie to jak teraz zniwelowac bo chce zeby przynajmneij przestalo mnie swedziec lub zeby te plamy zeszly:( da sie jakos zmniejszyc skutki w szybkim czasie?co przyniesie ulge?

Gość byłam u lekarza
to prawie mnie wysmiał

Gość boston masaczusets
na ten moment to nie pojde do lekarza bo jestem na wakacjach. chce tylko jakos ulzyc skorze bo wygladam tragicznie i to cholerne swedzenie

Gość boston masaczusets
a maska aloesowa moze pomoc czy tylko pogorszy?

Gość mój syn dostawał
Clemastin domięśniowo działa bardzo szybko. Następnej wiosny gdy tylko pojawiły się pierwsze bąbelki poleciałam po takowy zastrzyk i całe lato nie było problemu. Muszę przyznać, że juz teraz nie chodzę po zastrzyki i nie ma uczulenia. Powinna ś używac kremów do opalania 30 - 50 faktor

Gość boston masaczusets
ja wlasnie zauwazam ze jak posmarowana jestem czyms to uczulenie mnie szybciej bierze,nawet przy oliwce dla dzieci,na sucho nie jest najgorzej ale i tak to uciazliwe. a ten zastrzyk to na recepte?

Gość boston masaczusets
up

Gość jezeli jestes na wakacjach...
i nie masz szansy isc do lekarza to... (mnie to pomaga) zrob sobie taka papke z tableket wapnia i naloz na cialo. powinno pomoc. zakryj cialo i do cienia. ja tez przechodzilam meki panskie!!