Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atramka

czy przechodząc na wegetarianizm schudnę?

Polecane posty

weganizm to już wg mnie przesada, w końcu coś trzeba jeść, chyba się zdecyduję, na początek miesiąc, dwa, jak będę czuła, że coś się niedobrego dzieje w każdej chwili można przerwać :) tylko muszę jeszcze poczytać na ten temat

Gość ????????????
jest tu ktoś?

Gość jest i sie nawet wypowie
mozna schudnac, doprowadzic sie do bardzo ladnej sylwetki, ale tez jest tak jak w wypowiedziach sprzed 2 lat - zalezy co sie je, bo jak sama czekolade i kanapki to nie bardzo...

Gość kotavenusa
Hej, Na mnie dieta wegetariańska działa. Przy pierwszym podejściu (rok) schudłam około 10-12 kg. Nie jadłam żadnych "złych" węglowodanów, owoce, warzywa, orzechy, zboża. Teraz od 19 marca ponownie przeszłam na dietę wegetariańską i zobaczymy, co z tego wyniknie. Nakupowałam różności, lodówa pełna warzyw, szafka zapchana naturalnym ryżem (z którym też nie można przesadzać), siemieniem lnianym itp. Staram się przyjmować orzechy i pić mleko sojowe (drogie cholernie ;( ). Super sposobem na pozbycie się zbędnych kilo jest dodawanie do potraw i surówek, czy sałatek łyżeczki, lub dwóch octu jabłkowego. Troszkę potrwa zanim wprowadzę optymalną dietę dla siebie. Za jakiś czas może przejdę na wegańską dietę, bo takie mam przekonania i nikomu nic do tego, aczkolwiek nie zrobię tego pochopnie. Życzę wszystkim wytrwałości i rozumu, żeby zbilansować dietę. Istnieją przecież dietetycy;)

Gość milena001
Na pewno spodoba Ci się ten blog http://greenwitch.pl . Jest tam wiele cennych informacji na temat odżywiania, kosmetyków i zdrowego trybu życia. Są tam bowiem wpisy wprowadzające w tematykę weganizmu i ekologii. Warto sobie tam zerknąć!