Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia harpun

Męska łajza

Polecane posty

Gość madzia harpun

Dziewczyny czy ja jestem dziwna? :( mój facet już dwa razy zostawił otwarte drzwi do domu i to nie, że nie zamknął na zamek, ale normalnie uchylone..... bo nie wiem co? zapomniał? nie zauważył do cholery? ja wyszłam z wanny i biegam po domu i śpiewam, a tu patrzę, że drzwi otwarte. No ręce opadają :(

Gość madzia harpun
nie no, ale tak poważnie to czym to może być spowodowane? już drugi raz tak mu się zdarza a ja nie czuję się przez to bezpiecznie :( jak próbuję z nim o tym gadać i mówię, że nie może być taki łajzowaty i nieobecny to twierdzi, że przesadzam i każdemu się zdarza....

Gość sprawdzaj na bieżąco
bo zapomni założyć gumki

Gość tak już jest z facetami
wszystko po nich trzeba sprawdzać i poprawiać :P

tępe chujki :P wy sobie mózgi poprawcie

jak widać was nawet zamknięcie drzwi przerasta

Gość można.....
nakleić kartkę od wewnątrz " Zamknij ŁAJZO drzwi!!!!" może się łajza nauczy :D

Gość samira chandra
ja myślę że wszystkiego można się nauczyć i do pewnych zachowań przyzwyczaić - mój miał durnowaty odruch nie zamykania domu na klucz nawet jak sobie gdzieś szedł, ale jak zamieszkaliśmy razem to się tego nauczył i tylko raz na początku zdarzyło mu się ich nie zamknąć ale sobie przypomniał wrócił (na szczęście zdażył przed złodziejami :D ) i zamknął - teraz już mu sie nie zdarza zapominać nawet jak oboje jesteśmy w domu :)

Gość madzia harpun
ale przez to nie czuję się przy nim bezpiecznie a co za tym idzie nie jest dla mnie męski, bo prawdziwy mężczyzna powinien zapewnić kobiecie bezpieczeństwo, prawda? i jak tu mieć z nim dzieci, rodzinę, zwierzęta..... wszystko będzie trzeba poprawiać, sprawdzać, kontrolować, bo męskiej łajzie nie chce się myśleć? :(

Gość ahahahaa
pewnie podszyw, ale jakze trafny :D

Gość nie od dziś wiadomo
że faceci do niczego się nie nadają, to kobiety rządzą światem :D

co za łoś!! Co ty głupia jesteś? powiedz mu że sie nie zostawia otwartych drzwi i niech to sobie wbije do łba, kurwa jestescie siebie warci, taki masz wielki problem że musisz się radzić ludzi na forum jak go rozwiązać :] smiech na sali. o moj boze on zostawia otwarte drzwi jak ja się kąpie co mam biedna zrobić.....

Gość madzia harpun
A co ty myślisz? powiedziałam, zjebałam go, a jak się zaczął głupio tłumaczyć jak dziecko z przedszkola, że każdemu się zdarza to dostał w twarz. A piszę na kafe żeby zobaczył właśnie, że to nie jest normalne!

Gość kei
taa pod waszymi drzwiami czają się złodzieje i czekają aż zapomnicie zamknąć drzwi żeby wynieść kilka ciężkich gratów wartych u pasera po 100zł sztuka. zatrzaśnięta zaś zasuwka yale chroni przed nimi niezawodnie. puknij się w głowę kobieto bo robisz z igły widły.

Gość madzia harpun
Ale powiedzcie mi co to jest: - Alzheimer? - jakieś niechlujstwo myślowe? - rozkojarzenie? - zapominalstwo? Mi się w głowie nie mieści, żeby nie zamknąć za sobą drzwi i nie zauważyć, w głowie mi się nie mieści żeby zostawić krople moczu na desce i dziecko jakoś mi nigdy z nosidełka nie wypadło, ale jemu oczywiście, że tak. Czy każdy facet musi być taki mhhh niemyśląco-rozkojarzony? :(

Gość kjhkjhkjhkjhkjh
a gdzie wychodził w ogóle?

Gość kei
każdy -normalny- facet. faceci skupiają się na niewielu rzeczach ważnych. niekoniecznie ważnych dla was.

aha... twoj facet nie domknal drzwi a ty za to mu dalas w twarz za to..? dobrze zrozumialam...? lecz sie idiotko!!!!!!! Nie wiem jak on, bo nie znam, ale ty napewno normalna nie jestes..

Gość madzia harpun
więc jak sobie z tym radzić? mnie to rozpierdala :(

tylKo sie pozniej nie dziw jak ci przypierdoli bo mleko przypalilas, albo zupa za slona..

Gość madzia harpun
* z tymi różnicami w rzeczach mniej i bardziej ważnych dla kobiet i facetów jak sobie radzić?

ANGER MANAGEMENT.. czyli kontrola nad zloscia.. musisz sie tego nauczyc

Gość madzia harpun
już mi oddaje :( 5 lat go tłukłam, teraz stracił cierpliwość i oddaje....

Gość madzia harpun
toya_ - a jak reagujesz jak np. twój facet powie coś kretyńskiego przy znajomych albo rodzinie?

a z facetem rozmawiac ... zamiast bic po twarzy... Podobaloby ci sie gdyby on cie tal plasnal?

Gość kjhkjhkjhkjhkjh
ja podejżewam że nie tylko ten facet ale i autorka mają niepoukładane w głowach. ;)

skoro 5 lat go tluklas... to zdecydowanie masz problem i powinnas cos z tym zrobic jak najszybciej, ... no chyba ze chcesz zeby twoje dziecko wychowywalo sie w patologi... bo to jest PATOLOGIA!

Gość madzia harpun
ale z nim się nie da rozmawiać! tak samo o te drzwi, zamiast przyznać, że głupio wyszło i będzie się pilnował to mi pieprzy, że każdemu się zdarza i że nic się nie stało, na co ja mu mówię, że to nie jest normalne, że drzwi nie zamykają stare dziadki chore na alzheimera albo dzieci z przedszkola, których jeszcze nie nauczono, że drzwi się nie zamyka..... no i jest haja i w końcu tracę cierpliwość i trzask!