Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika00

Co sądzicie o imieniu Ania?

Polecane posty

Gość Anna to jest
imie krolewskie :D

Gość your love is my drug
Ale nie rozumiem,dlaczego piszecie,że to imie jest kurewskie, wiejskie itp...to,że macie złe skojarzenia z tym imieniem nie znaczy,że jest ono brzydkie...autorka się pytała, czy wam sie podoba a nie jakie jest:/ co za ludzieee:/BOSHE:/

Gość ryr
Mam na imie Ania, a gdybym nie miala to bym tak nazwala córkę. Anna, Aleksandra to najwspanialsze imiona. Uwielbiam moje imie. Mąż do mnie mówi...Aniu, Anulko moja kochana...naprawde ciesze sie z tego imienia. Doradzam Ci szczerze...nazwij tym imieniem córkę bo jest po prostu piekne.

Mam na 2 imię Anna, ani 1 ani 2 imie nie przyniosło mi szczęscia w życiu. Zawsze marzyłam miec na imie Kasia, Basia, Jadzia, Luśka, Krysia. Moze wybierz jedno z tych imion.

Ania brzmi tak banalnie i pretensjonalnie lepiej pomyśl nad jakims innym imieniem proponuje Klaudia,Kamila,Arleta,Marianna

Gość Zwyczajne imię.

Gość Anki
fajne kolezanki:) i to sie zgadza, znam kilka Anek, o dzowno nie sa ze wsi, odziwo studiuja i o dziwo nie puszczaja sie po dyskotekach - do komentujacych tu panienek ze Anki to kurwy czy ze sie puszczaja po dyskotekach? skad wy takie prawe, idelane dziesiki czy andzele macie takie znajomosci?

Gość tinkiłinki
beznadziejne jest takie uogolnianie, jezeli o mnie chodzi to raczej znam anie cnotki niz anie kurewki

Gość Do Chantalka
Justyna= Justycha, Bogusia=Bogna, Boguśka itp. :P

Gość kika00
Hehe..Czytam tak wasze opinie i naprawde bardzo podzielone są wasze zdania...padały nawet propozycje imion jakimi mogłabym nazwać moją córkę...Tak więc jesli się komuś to imie nie podoba to bardzo prosze o podanie innej propozycji a postaram się to rozpatrzeć:) Pozdrawiam:)

Gość porvokejszyn jak nic
''akurat dla dzeiwczyn jest kilka fajnych imion np. Justyna, kamila,jagoda,adriana...... '' podpisuje sie pod tym

Gość Anna to piekne imie
proste, subtelne, eleganckie, ponadczasowe. Najwiecej do powiedzenia najczesciej maja tee co daly corkom na imie Nadia, Julia, Ida, Iga, Blanka, Marianna, Oliwia, Weronika czy inne wymysle idiotyczne i juz tak oklepane imiona, ze sie rzygac chce.

Gość your love is my drug
Ej Ty "anki to dupodajki",wieśniak jesteś! Nie wierze żeby Ci jakaś dała:D Z tym imieniem kojarzą mi się piękne kobiety i koleś pofantazjował:D gratuluję wyobraźni:D

Gość ktos0naktos
Ania nie jest ostatnio popularnym imieniem... . Najpopularniejsze imię w Polsce to Kasia, same Kasie aktorki, wokalistki i wg kobiety. Blee.

Gość angie230
wiecie co? żałośni jesteście niektórzy... co wam się w tych głowach poprzewracało, żeby już małe dziecko "naznaczać" że jak będzie Ania to dupodajka! o zgrozo Ania to piękne imię, krótkie i zawsze na czasie autorko postu nie sugeruj się głupawymi komentami i sama zdecyduj:)

Gość gość
Ania to imie piękne, klasyczne i pasujace do kobiety w każdym wieku . Jest to imie ciepłe i występujące w rożnych zakątkach swiata-imie uniwersalne i zgadzam sie w 100%, ze ponadczasowe. Ja mam na imie Izabela i także uważam, ze moje imie jest ponadczasowe. Jeżeli niektóre osoby generalizuja, ze wszystkie Anny czy kobiety o innych imionach sa np. piszczalskie lub zle to bardzo im współczuje niskiej samooceny. Pozdrawiam Wszystkich, co maja swój rozum.

Gość gościówka Aniówka
Ania to super imie, proste ladne mile dla ucha pasujące do dziewczynki/kobiety w każdym wieku, nie obciachowe..pospolite było 20-30lat temu tak jak dziś Julki, Kewinki, Nikolki i Amelki..ale wole być milionową Anią niż trzy setną Amelią.... gdybym sama nie miała tak na imie to nazwałabym tak corke.wybierz to imie bo jest ladne. serio. i mimo ze nie lubie imienia KAsdia, Magda to i tak wolalabym nazwac dziecko Kasia niż Amelia co jest nazwą choroby jednoczensie ale te durne mamuśki nawet nie wiedza jak nazywają i krzywdzą swoje dzieci!

Gość gość
ja mam na imię Ania i nigdy nie zamieniłabym go na żadne inne. Zawsze mi się podobało, w każdym okresie mojego życia, bo zawsze ładnie brzmi. Moja koleżanka niedawno tak nazwała swoją córeczkę i też jest ładnie.

Gość gość
Imie Anna to jest bardzo popularne imię wśród dziewcząt. Znam 23 koleżanki. A nie licze rodziny. Anna to jest letkie imie więc popieram. Imie anna się nigdy nie zastażeje. Ania., Aneczek... PrEzwiska antoniusz, antek, ancymon. Mam sis co ma tak na imię. Mi się podoba imie Sara tłumaczenie Księżniczka.

Gość gość
Ja tez słyszałam,że imię Anna przynosi nieszczęście.Miałam siostrę Anię i w wieku 33 lat zmarła na raka.Sasiad ce Ani zmarł Maz.Znam jeszcze Anne,która była super szczęśliwa,potem okazało się,ze zachorowała na Celina kę.Patrząc tez na celebracji Anna Przybylska czy Anna German.Nie jest to zapewne reguła,ale jak ktoś mi tak zasugerował,to zaczęłam się obawiać..

Gość gość
Ania za chlopami gania