Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika00

Co sądzicie o imieniu Ania?

Polecane posty

Y. To tez ciekawe. Nie czuje nieszczescia nad soba. I po dyskotekach nie chodze. Chyba powinnam zaczac sie martwic :P :D

Daj Grażyna, Bożena, Danuta albo Halina-nikt tak nie daje:-O Przestań, to nie chodzi o to co jest modne tylko ma odzwierciedlac charakter. Ja osobiście dam dziecku imię, którego nie mozna stwardzic taka jak Marta=Martucha czy Zosia=Zośka. Laura, Justyna lub Bogusia to moje top imiona.

Gość kika00
do olaboga eeeeeee: a zastanawiałaś się nad tym,że z czasem coraz mniej osób będzie dawać swojemu dziecku tak na imie? więc wtedy już nie będzie takie pospolite...a zresztą ludzie ze wsi są mądrzejsi od tych z miasta..:/

Gość kika00
do Chantalka: O przepraszam Cię bardzo..Bogusia da się jak to Ty ujęłaś "stwardzić" - Boguśka...A Marty się nie da odmienić,bo MArtucha brzmi nienaturalnie,tak jak Laurucha i Justycha....:)

Gość a ja ja ja
bogusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o bosh ,juz bym wolala miec na imie kasia niz bogusia.....wez sie zastanow.

Gość dfsfdsgdfbgfhgf
ja bym na bank nie dała imienia którego wszędzie jest w nadmiarze

ło matko, parę postów wcześniej jakaś niedouczona wieśniaczka napisała, że Anna to nieszlacheckie imię? ja pierniczę, a jakie brzmi szlachecko i staropolsko - Andżelika, a może Dżesika

Boguśka to nie "stwardzenie" ...nie da się stworzyć Bogucha czy coś w ty stylu. Mi się podoba.

ale cieszę się, że Wam się nie podoba...przynajmniej moja córka będzie miała niebanalne imię:P

Gość a ja ja ja
ja nazywam swoja corke Milagros.

Anna - jest bardzo popularne. Jak Maria, Katarzyna, Małgorzata itd. Ale nie można o nim powiedzieć, że jest wieśniackie i nieszlacheckie. Jakkolwiek w dzisiejszych czasach by brzmiało, pochodzenie ma dobre

Gość a ja ja ja
no wlasnie dlatego nam sie nie podoba bo jest takie banalne.

Gość kobietka :)
Boże co za idiotki sie tu wypowiadają!!! jak można twierdzić ze jesli da sie na imie dziecku ania to bedzie ona puszczalska!!! do autorki jeśli czujesz ze to jest to imie to daj córce Ania. jest uniwersalne i można pieszczotliwie nazywać jakodziecko ania, aneczka a jako dorosła kobieta pani anna i jest fajne :) a co do stwierdzenia o ludziach ze wsi to coś w tym jest. Mój szef szuka teraz dziewczyn do pracy i mówi ze weźmie takie ze wsi bo są bardziej zaradniejsze. Tak to już jest ze jak sie ma pod górke to życie uczy samodzielności

Gość a ja ja ja
ja bym nie dala malgorztaa bo jak wyjedzie za granice to bedzie miala przesrane............ to jest za trdune imie dla obcokrajowcow.... tak samo jest z grazyna.

Gość ab7
wszystkie Anki które znałam były wredne bardzo źle mi się kojarzy

Gość kika00
do orchidea78: Czyżbyś coś chciała zaugerowac?

Droga autorko... Tematów o imionach na kafe są dziesiątki. Zakładanie nowego nie ma sensu, zupełnie jakbys nie wiedziała, że każdy ma odmienny gust. Czy zalożenie tego topiku upewniło cię czy dasz na imię Ania czy nie? Widzisz, że zdania są podzielone, a niektórrzy nawet nie potrafią znieść tego, że ktos ma odmienną opinię...

Gość a ja ja ja
ta, zdrobniac top ty se mozesz . ale wiekszosc ludzie bedzie nazywac dziecko Anka, zoska,Boguska,ulka czy elka a nie ania,zosia,Basia,bogusia.

Gość ania? lol
po prostu nienawidzę tego imienia. znam jedną anię,nic mi nie zrobiła ale imię to po prostu masakra. nie wiem czemu ale mam do niego uraz

Gość erre
nie podoba mi sie. takie oklepane :O

Gość a ja ja ja
ja znalam wiele anek,nawet ich wszystkich nie pamietam ,ale te ktore mi przychodza do glowy to wlasnie sa puszczalskie, a jedna to w oogle pracuje jako luksusowa prostytutka. akurat dla dzeiwczyn jest kilka fajnych imion np. Justyna, kamila,jagoda,adriana......

Gość kika00
do Chantalka: Drogi gościu! Jestem jak najbardziej świadoma tego, iż zdania na temat imion są podzielone,ale przyglądając się tak bliżej wypowiedziom społeczeństwa,dostrzegasz wady i zalety imienia...A nóż dowiem się czegoś ciekawego od ludzi.np pisała tu jedna kobieta,że sie dowiedziała,że to imie ściaga nieszczęścia:) poprostu chcę wiedzieć jakie jest zdanie ludzi na ten temat:)

kika00...no ale to trzeba poczuć...zobaczysz maleństwo to imię samo przyjdzie do głowy i nie wierzę, że będziesz sugerowała się którąś z tych forumowskich opinii. Mimo to zyczę Ci dokonania dobrego wyboru.

Gość kika00
do Chantalka : W temacie pisze,że niedawno urodziła mi się córeczka...Bardzo pasuje mi do niej imie Ania i Gabrysia,ale jak już wcześneij wspomniałam,mąż nie zaakceptował imienia Gabrysia więc,zastanawiamy się nad imieniem Ania. Alę dziękuję mimo wszytsko za wypowiedz i swoje zdanie:) Pozdrawiam:)

Gość kika00
ma tydzień i dwa dni...Niedawno wyszłam ze szpitala,gdyż miałam komplikacje w czasie ciąży i porodu,więc z tego wsyztskiego nie zastanawiałam się nad imieniem...Wczesniej myślałam jeszcze o Jagodzie i Milenie,ale wczoraj wieczorem tak przypatrzyłam się jej i natchnienie mnie naszło na wymyślanie imienia...I bardzo mi się spodobalo imie Ania..tak poprostu:)

To nazwij ją tak...to naprawde ładne imię i nieśmiertelne, Anie były są i będą. O tym imieniu nigdy nie mówi się, że jest na czasie lub passe.

Gość kuuuuuuuuuurwyyyyyy
kurwy tez byly sa i beda jak anki kurewki !

Ja mam na imię Ania i myślę, że imię jest popularne, ale nie oklepane. Nigdy nie było tak, żebym miała czy w klasie, czy wśród znajomych, czy gdziekolwiek indziej więcej niż jedną dziewczynę o tym samym imieniu co ja. Kiedyś mi sie nie podobało moje imię, uważałam że jest zbyt proste i banalne, teraz uważam, że nie zostałam skrzywdzona, może jest proste, banalne etc, ale nie uważam, żeby nie było ładne. i zapewniam, że się nie puszczam, luksusową prostytutką nie jestem, nie bzykam się po dyskotekach, a swoje życie uwazam za szczęśliwe.