Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinekkk12

pomozcie mi dziewczyny

Polecane posty

Gość Marcinekkk12

jestem już z dziewcyna ok 2 tyg planujemy swoj pierwszy raz , bardzo ja kocham itp. tylko mam maly problem i nie wiem jak to zalatwic :O otoż powiedzialem mojej lasce ze moj kutasek ma 21 cm i byla z tego bardzo zadowolona a prawda jest upelnie inna :O otoz mam niespelna 15 cm. jak myslicie skapnie sie co mam zrobic? prosze pomozcie :O

Gość Marcinekkk12
czekam na jakas rade;)

Gość milusiek xD
moze się nie skapnie xD

Gość milusiek xD
nie musisz jej pokazywac a ile masz lat.? bo to zalezy od tego czy wart sie ten tego czy nie :D

Gość kika00
Hmmm..Jak to mawiają - liczy się obwód a nie długość:) ale 15 cm to nie tak znowu mało....jeszcze jak pod wpływem podniecenia się powiększy to może sięgnie tych 21 cm:D hehe

Ha ha! Nie no co Ty nie skapnie się ha ha dobre. Weź człowieku kup sobie kutasa na szelkach 21cm. Żenada!

Gość milusiek xD
wal sobie konia przed to sie moze zwiekszy xD hehe

no to sie wjebałeś gówniarzu :D powyższe rady weź sobie do serca :D na pewno się przydadzą ;]

Gość Marcinekkk12
no nad powiekszenie obwodu myslalem sobie ale jak to zrobic? sa na to jakies ciwczenia?

Gość Marcinekkk12
zaden ze mnie gowniarz mam 14 lat i sie tego nie wstydze:P

o to się nie martw, może ci jeszcze urośnie :D:D żenada

14 lat:) he he i co uważasz się za dorosłego? Dziecko dorosnij a nie o sexie myślisz! Ledwo co gimnazjum zaczął i dorosłym się nazywa!

Gość Marcinekkk12
jestem z grudnia a moi rowiesnicy mają juz 15 lat , dodam ze moja dziewczyna jest o 2 lata starsza ode mnie to jako takie doswiadczenia ma w tych sprawach :P ja dopiero sie ucze

Gość Marcinekkk12
gdyby wszystko bylo normalne jak kiedys to bym zaczynal liceum :P nie wiem dlaczego nabijacie sie z gimnazjalistow :P

Gość licencjatka_ona
bo wiekszosc z nas byla gimnazjalistami i z perspektywy czasu troche inaczej na to patrzymy ;) za kilka lat to zrozumiesz ;) póki co wszyscy jesteście "mega dorośli" i kazdy jest zupelnie inny niz wszyscy itd itp :D a co do dlugosci... jesli ma jakies doswiadczenie to na pewno zauwazy ze oszukales o 6cm :P to nie 1 czy dwa :P i po chuj bylo klamac co ??? :P poza tym... 2 tygodnie, 14 lat i seks ? popierdolilo sie na tym swiecie wszystko :P

poza tym... 2 tygodnie, 14 lat i seks ? popie**olilo sie na tym swiecie wszystko zgadzam się :D i w dodatku bardzo ją kocha po tych 2 tygodniach :D

Gość Marcinekkk12
z poprzednia dziewczyna chodzilem z pare tygodni i nie bylo sexu bo jeszcze nie byla gotowa i ja nie nalegalem i nie wyszlo, a ta odrazu chce sie sexic to co mam zrobic :P i ja tez juz czuje ze na mnie czas

Gość kobietka :)
bhaha dobre. napisz jak ci poszło ;) na powiększenie obwodu to sprubuj odkurzaczem włączonym sie zmasturbować :) 🖐️

bo to zwykła szmata jest. mogłbyś się wstrzymać ;p

Gość ola-srola
14 lat i się za seks bierzesz?! nawet prezerwatywy nie umiesz założyć, a dziewczynki w tym wieku nie biorą tabletek bo się jeszcze rozwijają! co z ciebie za nie odpowiedzialne dziecię!!! do książek!!! a kłamać nie należy, bo kłamstwo na krótkie nogi i prędzej czy później wyjdzie!

Gość Marcinekkk12
swietojebliwi sie odezwali, moi najomi maja juz pierwszy za soba a moja dziewczyna bierze tabletki na wyregulowanie cyklu :P ciekawe kiedy wy zaczeliscie to robic czy piszecie na kafe z zakonu?

Gość włsaśnie zgas światło
nie bedzie widziec