Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannienannanana

przyznałam się facetowi że jestem 25-letnia dziewica

Polecane posty

Gość Joannienannanana

właściwie nie tyle dziewica co że nie miałam nigdy poważnego związku za sobą i związanego z tym doświadczenia.Powiedział mi po miesiącu spotkań,codziennych telefonach,smsach, że on nie ma zamiaru uczyć dorosłej kobiety i powiedział mi bye. A ja głupia za nim tęsknie.Za jego pocałunkami,objęciami,za jego zapachem.Boże oszaleje.Wiem,że to dupek ale nie moge nic na to poradzić.Czuje się jak śmieć:(

Gość i dobrze się stało bo pewnie
chciał tylko sobie pobzykać. Ale jedyny plus dla niego, że nie chciał brac odpowiedzialności za twoje dziewictwo. Pewnie głupio by mu było po bzykanku powiedzieć by by gdybys pierwszy raz własnie z nim miała. Taka co juz z niejednego pieca chleb jadła to co innego. Pobzyka i do innej, a tu jednak cos go ruszyło...:)

Joannienannanana => Ciesz się. Chciał cię tylko wyruchać. Widzisz, sporo facetów tak ma, że jeśli dziewczyna jest dziewicą, to raczej jej krzywdy nie zrobią/nie zabawią się nią. Możliwe, że trafiłaś na taki przypadek. Gościu szukał po prostu w miarę szybkiego rżnięcia przy minimalnym (jeśli nie żadnym) zaangażowaniu własnym.

Gość Joannienannanana
wiem,że to plus ale mi na nim strasznie zależało i wydawało się,że i jemu bardzo zależy.i klapa.tak jakbym była jakaś uposledzona bo jeszcze nie uprawiałam seksu. A teraz siedzę i zapłakuję się od niedzieli.Czemu to padło na mnie.Czemu nie mogę o nim zapomnieć chociaż wiem,że to dupek.Boże

Gość Wiolka 26
Nie przejmuj się tego kwiatu to pół światu. Zachował się jak trafnie określiłaś dupek patentowany, bo mając taki skarb w ręku szuka spod latarni. Olej go znajdziesz takiego, który doceni Twoje zalety. Jak chcesz na e-mail popisać, to Ci podam swój adres.

do tego wyżej - dla ciebie 15 letnia dziewica to tez chore...

Gość Joannienannanana
pewnie tak,ale ja go uprzedzałam,że potrzebuję cierpliwości,wszystko małymi kroczkami itd.myslałam,że się domyśla. a on myślał,że ja mam jakieś nieudane związki za sobą:( a jak się dowiedział że dziewica to po prostu się zaśmiał,powiedział,że musi coś tam zrobić i idzie,a jak wymusiłam żeby powiedział co mysli to usłyszałam wlasnie tekst o tym ze nie bedzie nikogo uczył:(To przykre

Gość doibrze zrobiil
wiek na utrate dziewictwa to 18-22 lata.

Nie desperuj. Jakbyś tą dziewicą nie była, to zasadziłby Ci ze trzy razy i też poszedł w pizdu. Inną.

Gość Joannienannanana
wiem,że tego kwiatu pol swiatu tylko czemu ja trafiam na takich?? Zreszta i tak wiekszosc jest zajetych a Ci wolni są wolni bo nie potrafia się zwiazać na poważnie wiec po co takiemu dziewica,żeby ją jeszcze musiał uczyć. Ja się po prostu zaryczę na śmierc.Dupek a tesknie.Kurna

no i w takim razie za kim ty płaczesz? Za facetem, który cię znieważył??? Obudź się kobieto i patrz w przyszłośc, a nie płacz za dupkiem, który udawał uczucie

Gość Joannienannanana
no to najwidoczniej jestem upośledzona.On też tak pomyslal ;(

Gość doibrze zrobiil
to udowodnione naukowo a wy sie oburzacie ;/ sama jestem dziwica, ale czekac do wieku powyzej 25 lat to nienormalne Zbyt wczesna i zbyt późna inicjacja seksualna niekorzystna dla zdrowia 2007-12-10 08:32:49 Ludzie, którzy zaczynają współżycie płciowe przedwcześnie lub zbyt późno są bardziej narażeni na problemy ze zdrowiem seksualnym w przyszłości - wynika z najnowszych badań amerykańskich. Artykuł na ten temat zamieszcza pismo "American Journal of Public Health". Do takich wniosków doszli badacze z Columbia University w Nowym Jorku po przeanalizowaniu danych zebranych w trakcie różnych badań, które łącznie objęły ponad 8 tys. dorosłych osób. Przeciętny wiek inicjacji seksualnej badanych wynosił 17-18 lat. Za bardzo młody wiek inicjacji uznano 14 rok życia, a za późny - 22 lata.

Gość Joannienannanana
Wiem,że nie warto go rozpamiętywać;( ale co bedzie jak bede trafiać dalej na takich? Jak kolejny uzna że jestem upośledzona bo jestem dziewica;( a ja zdarze się już w to zaangazowac.to nie jeste takie proste zapomniec jesli ktos daje Ci jawnie znać,że dla niego jestes nienormalna:(

Uszczelka swędzi, co? Idź na pierwszą lepszą dyskę, urżnij się, tedy na pewno ktoś cię rozszczelni. :o

Gość doibrze zrobiil
"Odkładanie aktywności seksualnej na później może blokować rozwój zdolności emocjonalnych, poznawczych i interpersonalnych, które są kluczem do satysfakcjonującego życia seksualnego i ogólnie dobrego samopoczucia" - podkreśla badacz. JJJ

Gość -ojojoj-
Ja miałam 36 lat i facet jak się dowiedział był wniebowzięty. Jesteśmy razem już 8 lat, chociaż był czas że się rozstaliśmy i wtedy byli inni. Jednak żaden mu nie dorównał. Trafiłam na taki egzemplarz, któremu największą przyjemność daje sprawianie mi przyjemności. Na dodatek jest chojnie obdarzony przez naturę :D Warto było czekać.

Gość gvvbnbvn
dziewczyno ten facet jest strasznie płytki i niedojrzały:O on wcale nie musi cię "uczyć" seksu bo to samo przychodzi z miłości:O to przykre być tak długo samotnym i na dodatek dostac kopa w dupę, rozumiem Cię

Gość doibrze zrobiil
kaliban to do mnie? zal mi was ludzie. skoro tak uwazam to od razu musze byc dziwka.. :O

Gość Joannienannanana
jezu,wiem że to dziwne w tym wieku byc dziewicą ale co mam niby zrobić,puścic się? Z kim? Po pierwsze nie po to z tym czekałam żeby teraz się puścic, a po drugie Ci którzy szukają przygód nie szukają dziewic. nie przytaczaj mi jakis artykuółów bo to kurde nie pomaga

nie zwracaj uwagi na te wpisy, niektórzy nie potrafią docenić że ktoś jest porządny, jeśli chodziłaś z facetem to znaczy że masz powodzenie, nie ważne czy z jednym czy z wieloma tzn. że powodzenie jest, więc to że jesteś dziewicą dobrze o Tobie świadczy. nie martw się, na szczęście jest wielu mężczyzn takich jak ja, którzy potrafią to docenić. ja tam bym się bardzo ucieczył, gdybym dowiedział się, że moja kobieta jest dziewicą, po prostu źle trafiłaś

doibrze zrobiil 25letnia dziewica to nienormalne i chore A normą i zdrowym podejściem jest mieć w tym wieku dwucyfrową liczbę partnerów rozumiem? Autorko 🌼 głowa do góry! Piękniej jest, gdy wynika to z miłości. A zauroczenie/zakochanie minie. Troszkę czasu sobie daj, wypłacz się.

Gość doibrze zrobiil
ehh a wy ciagle rtylko ze skrajnosci w skrajnosc ... :/

Gość Joannienannanana
Dzięki za zrozumienie. Właśnie to jest najgorsze,zaczac komuś ufać,angazować się powoli i uslyszeć coś takiego.Tak jakby to kim jestem nie mialo znaczenia,tylko to czy z kims spałam czy nie:( wkurza mnie to i przygnebia

Gość doibrze zrobiil
to jsk ktos nie jest dziewica w wieku 25 lat to jest nieporzadny? z reszta na pewno gdyby miala z kim juz dawno by to zrobila. nie jest dziewica z wyboru,. bylaby z wyboru gdyby miala facetow. ja mialam i jakos nadal jestem dziewica. wiec nie popadajcie w skrajnosci!

Gość zaraz mnie szlak trafi
jak slysze ze istnieją jakies widełki okreslajace kiedy NALEZY stracic dziewictwo! to dla kazdego indywidualna sprawa i nie zawsze chce sie to zrobic z pierwszym lepszym. A ten kto uwaza ze autorka jest uposledzona to tylko na siebie wydaje takie opinie. Joannienannanana a Ty sie nie przejmuj :) to byl dupek, zaangazowalas sie emocjonalnie wiec dlatego to boli. Zobaczysz ze to minie, pomysl sobie ze nie byl Ciebie wart po prostu.

Gość gvvbnbvn
a te artykuły, w którym coś "jest udowodnione naukowo" mozna wsadzić w dupę, każdy człowiek jest inny!! niektórzy po ślubie uprawiają sex w wieku 30 lat po raz pierwszy

Gość kobiecakobietkano1
I dobrze się stało.... a jak se facet przemyśli to się ocknie co stracił i "za chwilę" zapuka do Ciebie. Powiem Ci tak... nie jesteś dziwna, nie jestes nienormalna, nie jestes beznadziejna... jestes wartosciowa kobietą dla jakiegos wartosciowego mezczyzny, ktory Cie pokocha. I nie ma sie czego wstydzic, bo do lozka warto isc tylko wtedy gdy sie kogos kocha.