Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onon

Ciąża, czy choroba

Polecane posty

Gość onon

Witam, Nie wiem od czego, zacząć, ale myślę, że najlepiej zacząć od początku. Moja dziewczyna ma regularne cykle 28 dniowe. 19 kwietnia, nad ranem dostała krwawienia (miesiączka) bardzo obfita (zauważyłem, że z tym to różnie u niej bywa, tj. raz ma bardzo małą, a innym razem to 'nadrabia'), wszystko przebiegało jak zwykle. 8 maja odbyliśmy stosunek bez zabezpieczenia, z ejakulacją wewnątrz. (proszę bez uwag i komentarzy odnośnie tego zachowania). 17 maja (czyli zgodnie z założeniami) dostała krwawienia (kolejna miesiączka). Była ona niezbyt obfita, trwała 2-3 dni (zdarzało się już tak). Dziś mamy 9 czerwca, a jej kolejne krwawienie ma się odbyć 14 czerwca, czyli za kilka dni. Niestety przychodzą pewne obawy, które powodują roztargnienie i rozrywanie myśli. Do tego od niedzieli boli ją żołądek, ból ten określiła mianem "jakby mnie ktoś kopał od środka", czasami ją mdli, ale nie wymiotuje. Ból nasila się po zjedzeniu i w czasie ruchu. Kiedy leży/siedzi, to wszystko jest w porządku. Ja jeszcze podejrzewam, że jej coś jej mogło zaszkodzić, tj. w niedziele rano zjadła dużą ilość pieczarek, w zasadzie na pusty żołądek, a słyszałem, że po nich również są problemy z żołądkiem. Do tego wszystkiego dochodzi stres przed egzaminami, który również może robić swoje (w zeszłym roku przez stres okres spóźnij się jej 2 tygodnie...). Teraz pytanie do Was drodzy użytkownicy: Czy, a jeśli tak, to jakie są szanse, że moja luba zaszła w ciążę? Przepraszam za chaos w mojej wypowiedzi, ale trudno zebrać myśli. Bardzo bym prosił o odpowiedź. Jeżeli potrzeba dodać jeszcze coś, to udzielę odpowiedzi, na potrzebne pytania. pozdrawiam

Gość szybko szybko
jezus maria i twoja dziewczyna ci to wszystko opisuje ze szczegolami? :O

a skąd my to mamy wiedzieć???? może4 do lekarza się państwo wybiorą??? będzie łatwiej zamiast budować statystyki "jest/nie jest" na forum publicznym.

Najłatwiej zrobić jest test. Gdyby była w aż tak zaawansowanej ciąży to wyszedłby raczej pozytywnie. Jeżeli wyjdzie negatywnie to wydaje mi się że nie macie się czym martwić.

Gość asia3000
niech zrobi test ciążowy, po takim czasie od stosunku, jeśli rzeczywiście jest w ciąży na pewno to pokaże

Gość onon
No tak będzie najłatwiej, ale zażyczyła sobie zrobić to dopiero po egzaminach (za 2 tyg.) :P W takim razie, czy można jakoś określić prawdopodobieństwo? Było to kilka dni po owulacji, więc szanse są nikłe. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.