Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorcia33

Czy kazde ..

Polecane posty

plamienia swiadcza,ze nie da sie uratowac ciazy.lub,ze jest pozamaciczna?Strasznie sie obawiam,bo pierwsza mialam pozamaciczna i zaczela sie wlasnie plamieniami.Teraz zrobilam test i jestem w ciazy dzis powinnam dostac okres no i dzis zaczely mi sie plamienia.Z mezem kochalismy sie miedzy 21,a 23 maja wiec nie wiem czy lekarz chociaz zobaczy czy zagniezdzilo sie nie pozamacica tam gdzie trzeba.Kurcze boje sie mam wizyte jutro.Napiszcie cos jesli mial ktos podobnie.Niestety nie umiem sie nie martwic..

Gość gryczka
Zdecydowanie nie każda. Wiele kobiet we wczesnej (prawidłowej) ciąży plami i ciąża się utrzymuje. Ja miałam w 5tc jeden dzień beżowego plamienia. Ciąża prawidłowo umiejscowiona i dziś idzie mi już 15tc:-) Powodzenia.

skoro dziś powinnaś dostać okres to może te plamienia są jego początkiem, a to by oznaczało ciążę biochemiczną i naturalne poronienie. ale czasem kobiety wspominają , że będąc w ciąży miały delikatne plamienie zamiast okresu.

Byalm dzis u lekarza i chociaz nic jeszcze nie widzial,bo za wczesnie ,to uspokoil mnie,ze plamienie w dniach spodziewanej miesiaczki to nic zlego.Rano mialam malutkie plamienie ledwowidoczne.Teraz juz nic nie leci.Jutro zrobie bhcg i wtedy bede wiedziec wiecej.