Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka grooba jedna

Kto też jest grubasem i wstydzi sie wyjść z domu

Polecane posty

Gość ZimnyLechh
fakt, nie pomyślałem :) tak czy siak jeśli Tobie nie będzie przeszkadzał mój wiek (27 lat) to mi Twój tym bardziej :)

wiek masz dla mnie idealny :D to kiedy się hajtamy? pamiętaj, ze w miesiącu musi byc liczba R

Gość ZimnyLechh
litera "R" Coś Ty taka przesądna :) ale dobrze, może być sierpień. po ślubie gdzie zamieszkamy?

Gość ZimnyLechh
:D dobry pomysł, mi wtedy też raczej rogi nie wyrosną

Gość chrum99
jak to mozliwe ze uprawialam sex analny a boli mnie jajnk ? :P

Gość seksixxl
dziewczyny czemu widzicie tylko swoje wady w waszym wyglądzie przecież każda ma jakieś zalety ,sama ważę 80 parę kilo przy wzroście 157 tylko niestety... jednak nie wstydzę się wyjść na ulicę większym problemem jest kupno ubrania , podkreślcie swoje zalety może zmiana fryzury stylu ubierania ,pokażcie to co w sobie macie seksi a każda z nas na pewno coś ma ,naprawdę podobają wam się te wychudzone laski które ani tyłka ani cycka nie mają ,pewnie że też nieraz mam dość ,chciałabym zrzucić parę kilo ale jestem leniwa ćwiczyć mi się nie chce ,dieta raczej też nie dla mnie , zamieniłam tylko cukier na słodzik , piję więcej wody bo wiadomo gruby latem ma gorzej i tylko czasem jak mi się chce to poćwiczę w domu ale to bardzo rzadko i mimo zbędnych kilogramów bardzo rzadko spotykam się z niemiłymi komentarzami na swój temat które i tak zazwyczaj dają wychudzone nastolatki życzę wam więcej wiary w siebie i wyższej samooceny