Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjantka_m.krygier

Wkurzają mnie nieprzystojni niscy faceci jak mają dziewczyny i prowadzą auto

Polecane posty

policjantka_m.krygier - albo Ci doskonale idzie prowokacja albo powinnaś się udać na wizytę z psychologiem :)

Gość policjantka_m.krygier
Więcej jest na szczęście kobiet powyżej 180 cm niż kolesi poniżej 170 cm !! NA SZCZĘŚCIE!! Piszcie sobie jak chcecie, ale laska powyżej 180 cm potrafi być pociągająca, a facet poniżej 170 cm NIGDY !! Chyba że znajdzie się tutaj jakaś kolejna kurwa co napisze że kurduple są fajni. Ale wtedy to już będzie to albo prowokacja, albo naprawdę unikalne spaczenie gustu !!!

wiecie co? ja jednak nie jestem w stanie pojąć takiego toku rozumowania :) życzę Ci aby w końcu pokochał Cię jakiś strasznie wysoki facet i mam nadzieję, że zobaczy w Tobie coś więcej niż tylko te Twoje 182 cm :) chociaż ciężko mu będzie :D mnie już zmęczyła ta gadka. dobranoc Wam wszystkim, kolorowych snów :D :)

Gość a ja do tej pory
myslalam, ze te kawaly o policjantach sa przesadzone a tu patrzcie, prawda (a tak szczerze to zadna z ciebie policjantka, ty jestes zakompleksionym kolesiem, ktoremu chlopak 164 cm odbil dziewczyne, zgadza się?) i jaka to atrakcja miec wielkie stopy - u kobiety, dla mnie zadna

Gość grochus
ja tam lubie wysokie kobitki,ale bez przesady tak od 173-178 góra i zeby byla szczupla i miła,a jak ty takie głupoty wygadujesz to az szkoda mi czasu tu pisać ..co znaczy ,ze facet jest niemęski oceniasz po wzroscie? ja mam równe 180cm mam kumpli po 2m i tych co maja po 160 i czasem ci po 160 są lepsi z charakteru niz ci po 2m .. nie rozumiem o co ci chodzi,rzucil cie niski koles,czy o co ho? :O

Sa kobiety ktore wola niskich facetow i sa kobiety co wola wysokich facetow , rozne sa gusta .

Gość leidi.,.
Chooy z tym prowo :classic_cool:, ale interesuje mnie jedna rzecz. Dziewczyny, naprawde nie moglybyscie byc z facetem swojego wzrostu/minimalnie nizszym? Ja bym tam nie miala oporow jakbym trafila na ideal z ryja i charakteru 🖐️

jaaasne, ze bym mogla. w ogole na wzrost uwagi nie zwracam, chyba, ze by mi do pachy sięgał... no ale jeszcze takiego nie spotkałąm ;)

Gość a ja do tej pory
dla mnie wzrost tez nie jest sprawą nadrzędną i piszę to z pełną świadomością :)

Gość policjantka_marta.k
Idźcie spać głupie cipy!! 👋

Gość a ja do tej pory
wiesz pani policjantko cipa może być brudna, ładna, czysta, brzydka, itp. ale o głupiej jeszcze nie słyszałam może ty masz tam umiejscowiony mózg (a raczej jego resztki) stąd to określenie

Gość Tolus
Dla niskich facetow... Kompleksy na punkcie wzrostu sa smieszne dla mnie. Sam naleze do tych niskich. I ciesze, sie ze sa kobiety ktore nie dobieraja sobie faceta, przez pryzmat butow na obcasie. Jezeli sa kobiety co mysla odwrotnie, to nawet nie ma sensu sobie nimi zawracac glowy.Jestesmy takim gatunkiem, o tak rozwinietym mozgu, ze potrafimy rozumem opanowac instynkt. Instynkt kazdy ma. Natomiast nie rozum. Jezeli go ktos nie posiada, to pozniej maja miejsce takie wypowiedzi, jak pani policjantki powzyej. Wracajac do sedna. Mialem dziewczyne 184 cm. Bylem od niej nizszy. A mimo to, zerwala z chlopakiem, ktory byl wyzszy od niej. A jesli chodzi o aktywnosc. To wlasnie dzialamy dalej w tym zakresie. Nie tworzymy obecnie zwiazku. Wiemy co czujemy do siebie wzajemnie, dzielimy sie miedzy soba i pasuje nam tak jak jest :) PS:Dziwne jest to, ze dba sie o tolerancje dla murzynow, homoseksualistow..., natomiast nie szanuje sie innych ludzi z powodu wzrostu.

Gość OneTwo
Kawał baby musi być z Ciebie. Ja mam 180cm i ważę 80kg więc mały nie jestem.

moj byly byl ode mnie 4 cm nizszy ( 164 ) fajnie nie? rozeszlismy sie ( cale szczescie ) teraz ma kobiete ktora ma blisko 180 wzrostu to dopiero smiesznie wyglada, ale jak sie kochaja :) nic mi do tego, kazdy ma prawo zyc tak jak chce