Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uległa87rocznik

Samotność / uległość...

Polecane posty

Gość uległa87rocznik
Myślę, żę jakiś czas mogłabym czekać. ;) Ale niewieczność. Wszystko ma swój czas.

Gość uległa87rocznik
Nie wiem. Chyba nie. Naprawde jesteś pewien, że za kilka/kilkanaście lat nie dojdziesz do wniosku, że to może być coś fajnego?

myślałem o tym dziś. może nie tyle co nie chcę dzieci, co nie chcę być ojcem. jeśli się za coś biorę, to staram się to robić dobrze, albo jeszcze lepiej. wiem, że nie będę dobrym ojcem. dopóki dziecko nie będzie miało powiedzmy 8-9 lat, że będzie rozumiało już trochę rzeczy. mnie irytują dorośli ludzie którzy nie rozumieją czegoś. a co dopiero dziecko, które nie rozumie nic??

Gość gfdgdgdgdgfdgdg
haha.. autorka szuka takich facetów bo sama chce spocząć na laurach i jest próżna. Dlatego potrzebny jest jej ktoś kto będzie przejmował inicjatywę a sama ma pewnie stos kompleksów i żadnego pomysłu na życie. ;)

Gość ale jest ładna
inteligentna i lubi seks a mi to wystarczy :)

Gość uległa87rocznik
słodko_gorzki Teraz rozumiem o co chodzi. Podziwiam ludzi, którzy są dokładni. Przyznam szczerze, że mi troszke tego brakuje. gfdgdgdgdgfdgdg Zdziwisz się, mam pomysły na życie. Studuje, informatyke i finanse, za rok zaczne do tego rachunkowość. Nie jest osobą próżną, bo do tego mam prace. Może nie jest idelna, ale póki studiuje ( w dodatku dziennie), to nie mam czasu na coś innego. A właśnie skończyłam 3 godzinne koszenie trawnika ;) Wiem, że nie jestem idealna, ale zakompleksiona nie jestem. Nie chodzi o to, że facet ma zawsze i we wszystkim przejąć inicjatywe. Sama mam pomysły i sama potrafię też coś zaproponować. A w seksie niezwsze chce być tylko tą uległą. Od czasu do czasu to ja bym chciała przjąć kontrole.

może kiedyś zmienię zdanie, bo widzę że nie będzie łatwo poznać kobietę która również nie chce mieć dzieci. na razie w dziecku widzę same ograniczenia. wyjście gdzieś wieczorem, nie mówiąc o zagranicznym wyjeździe. może spotkam kobietę która mnie zrozumie i razem wypracujemy kompromis. na dzień dzisiejszy mówię, a raczej krzyczę NIE! :D studiujesz perspektywiczny kierunek. kosisz trawę. cud, miód i orzeszki. ;) co to za nieidealna praca?

Gość uległa87rocznik
Pewnie są takie kobiety, które nigdy nie będą chciały mieć dzieci. Ja kiedyś, też tak myślałam. W mojej rodzinie jest kilka maluchów w różnym wieku, maleństwa i starszych. Kontakty z nimi pokazały mi, że kiedyś będę chciała mieć własne dzieci. W tej chwili wiem, że nie byłabym idelną matką, ale myśle, że w przyszłości będę na to gotowa. Właśnie przyszedl do mnie mój bratanek 11 lat :). Z nim to już sobie można pogadać. A jeżeli chodzi o pracę to naprawdę nie ma się czym chwalić. Teraz na wakacje z niej zrezygnuje, jak znajde coś lepszego na ten czas. A pracuje w kinie. Przy biletach :)

Gość fdst4t64664
Jest tu taki Cream. Prawdziwy macho.

Gość uległa87rocznik
W województwie łódzkim :)

Gość uległa87rocznik
Pewnie na stałe już tam zostajesz? To może śląskie? ;)

nigdy nigdzie nikomu, nie napisałem, że zostaję tu na zawsze. to tylko etap w moim życiu. nie wykluczam, że zostanę. życie różnie się układa, ale ciągnie mnie do Polski. mam jednak tu pewne zobowiązania(finansowe, żeby nie było) ;) nie, nie, nie ino nie Śląsk. Mazowieckie.

Gość uległa87rocznik
Hmmm.. Mazowieckie mówisz.. Nie tak daleko ;) Życzę Ci powodzenia w każdej kwestii. :) To jak ciągnie Cie to Polski, to kiedyś może wrócisz..

Gość uległa87rocznik
Hmm.. Mazowieckie to nie tak daleko.. ;) Skoro tęsknisz za Polską, to może kiedyś wrócisz.. ;) Życzę Ci powodzenia w każdej kwesteii ;)

Gość uległa87rocznik
Przepraszam, za podwójny post. Coś się zacięło.

taki mam zamiar. zobaczymy jak życie się ułoży. parę miesięcy temu mówiłem, że październik b.r. najwcześniej, ale już widzę że raczej się nie uda. chyba że bym znalazł drugą pracę.

Gość uległa87rocznik
Niewarto sie tak przemeczac. Jedna praca to duzo. Wiesz co, ja dzis miałam chwile prawdy z dzieckiem. I wiem, ze jednak na pewno szybko nie bede chciala miec swoich dzieci. Chociaz kiedys to sie zmieni.

Gość uległa87rocznik
Brak dinozaurów na horyzoncie..

Gość uległa87rocznik
słodko_gorzki Myśle, że Polska Cię w każdej chwili przygarnie.

Gość uległa87rocznik
słodko_gorzki to coś mi się wydaje, że bedziesz za granicą jeszcze długo..