Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ALBO to

Pytanie co do CC

Polecane posty

Gość To ALBO to

Jeszcze nie wiem czy będę miała robioną cesarkę ale jest takie ryzyko, choć wolałabym rodzić naturalnie. Ale mam takie pytanko bo gdyby jednak była cesarka to czy po takim rozwiązaniu krwawi się tak samo mocno lub czy w ogóle jak po porodzie SN. Słyszałam ze podczas CC tak wyczyszczą macicę że krwawienia nie ma żadnego ale czy to prawda? Odpowiedzcie proszę>

Gość claudiatoto
Normalnie się krwawi. Przynajmniej tak było u mnie 4,5 tyg.

Gość a nie karmilas piersia
?

Oczywiście że się krwawi. U mnie połóg przez pierwsze 3-4 dni był jak przy normalnym okresie.A potem to plamienia lub lekkie krwawienia i to takie z "doskoku".2 dni było,tydzień nie i tak w kółko.I tak przez 6 tygodni.

Ja to chyba jakiś ewenement jestem :o Karmiłam piersią tylko miesiąc czasu i okres dostałam dopiero po przeszło 3 latach od porodu...A moja przyjaciółka karmiła piersią i dostała okres 3 tygodnie po poługu.Więc regóły nie ma.

Gość do góry .......hej
ja krwawiłam 10 tyg , a w 12 tyg dostałam okres

Karmiłam piersią . Ale to , że podczas karmienia nie można zajść w ciąże i nie można dostać miesiączki to chyba nie prawda . W moim przypadku tak właśnie się okazało i wiem , że nie byłam wyjątkiem

krwawi sie normalnie...jak okres tak.u mnie trwalo to 6 tygodni.karmilam krotko.okres dostalam kilka dni po pologu.