Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swanson

Kobiety grają facetami :/

Polecane posty

Gość Swanson

Witam wszystkich :) Dotknął mnie ostatnio nietypowy zawód miłosny ;/ co poradzicie? Najpierw dziewczyna niespodziewanie do mnie napisała( byłą moją koleżanką z klasy liceum i zawsze się lubielismy ale nic więcej) Co u mnie terefere... na początku to ona flirtowała bardziej ze mną niż ja z nią ale potem zaproponowała spotkanie jedno, drugie, spędzalismy ze sobą mnóstwo czasu, a jak nie to pisalismy ze sąba non stop sms-y wspólne oglądanie filmów , długie spacery nawet całusy i zaczęła mi się naprawdę podobać zarówno z charakteru jak i z wyglądu . I tak było przez pierwsze 2 i pół miesiąca potem jakoś się zaczelismy gryźć ale po tygodniu znów wszystko wróciło do normy... no i zaprosiłem ja do siebie na wspólny wieczór film kolacja i się było super no i się spytałem czy możemy być razem że ją kocham i że mi zależy... a ona mi odpowiedziałą że jestem fajny, przystojny, zabawny że świetnie traktuje dziewczyny ale że tylko i aż przyjaciele ;/ " że jej nie wzięło" nie rozumiem tego! skoro nic nie czula to po co ta gra przez 2 miesiące? pozdrawiam :)

Gość dżek daniels
po prostu ja swedzi i nie potrzebuje związku

Wiesz, Swanson - spacery, pocalunki i ogladanie bez przerwy filmow, to jednak za malo, zeby zdobyc serce niewiescie ;) Przemysl to. Moze nalezy zmienic taktyke i zaproponowac wiekszy wachlarz wydarzen, np.wycieczke za miasto, zwiedzanie ruin zamku, plywalnia, wycieczki rowerowe, latanie paralotnia... ;) Facet "przeiwdywalny" w swoich czynach, jest po prostu nudny. Moze wiec warto, zaskoczyc ja czyms innym od miziania sie przed tv. :D 🖐️

Gość Bo tak i koniec;)
I bardzo dobrze Cie potraktowała! a co Wy faceci myslicie, że tylko wy możecie tak igrać z kobietami? Oj nie! KObiety maja te same prawa i też mogą traktowac facetów przedmiotowo!!

Ale to nie zawsze jest wszystko takie proste. Ja 2 lata temu spotykałam się z fajnym chłopakiem. Ale w miarę czasu jak go coraz bardziej poznawałam, to mimo, że byliśmy ze sobą blisko, bo i rozmawialiśmy dużo i dużo się o sobie dowiedzieliśmy i poznaliśmy swoje rodziny, spędzaliśmy ze sobą max czasu, to jednak nie mogłam znieść pewnych jego cech i przez to jakkolwiek bym sobie nie wmawiała, że przecież poza tym jest super facetem, to i tak wiedziałam, że zawsze mi to będzie przeszkadzało i nigdy się w nim nie zakocham. I zerwałam po 3 miesiącach. Czułam się podle, ale co zrobić. On też podsumował, że go zwodziłam tyle czasu. A to nie było ani trochę w ten sposób. Wiedziałam, że on się zakochał na maxa i strasznie ciężko było mi go zranić, ale ciągnąć dalej też nie chciałam, bo skrzywdziłabym go potem jeszcze bardziej.

Gość Evangelion
A może ona tak tylko powiedziała, abyś się bardziej postarał? Baby to dziwne stworzenia: co innego myślą, co innego mówią, a co innego robią. Jeśli Ci na niej zależy to powalcz jeszcze, zmień taktykę.

"Kobiety grają facetami :/" " Dotknął mnie ostatnio nietypowy zawód miłosny" skoro jesteś pizdą to sobie pogrywają... kobiety nie szanują słabych samców więc przyzwyczajaj się, że będą z tobą pogrywały... ja dla odmiany gram kobietami... ale ty tego nie zrozumiesz, szczeniaczku

Gość Swanson
Kiedys byłem takim zjebem imprezowym jak Ty kamecha ;p tylko potem zrozumiałęm żę laski potem gardzą takimi ciulami... a p***ą jesteś Ty tylko tego jeszcze nie wiesz ;p ... koleś powinein się starać dal laski a nie brać ja na bata a potem zmieniać za chwile... pozdro cepie z dyskoteki

Gość McErman
miałem podobną sytuacje... laski w liceum często nie wiedzą... 3 maj się znajdziesz dojrzalszą :)

czy ja wspominałem coś o imprezach? imprezy są dla pipek, które boją się zagadać do kobiet na trzeźwo... także pipko - nie sądź wszystkich wg siebie :)

"koleś powinein się starać dal laski " i właśnie o tym mówię... pantofelek skacze koło kobiet jak grzeczny pudelek i chce za to być szanowany :D