Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaron stołn

Jestem dopiero w 2 mies ciąży i żrę jak świnia :(

Polecane posty

Gość szaron stołn

Aż strach pomyśleć, co będzie za 1,5 miecha (mam własny ślub) :( Jakos po cichu liczyłam, że na początku się chudnie ? ;) Kurczę, nie zmieszczę się w suknię

Gość malinka pomidorek
ja schudlam w 3 mies 15 kg tak wymiotowalam :(

Gość szaron stołn
kurde, ja dopiero 6 tydz zaczynam, nie ma wymiotów, może sie jeszcze pojawią? Nie żebym chciała ale takiego apetytu dawno nie miałam... waże 52 kg

Gość malinka pomidorek
no ja w szostym tyg zaczelam tak bardzo wymiotowac do szostego tyg bylo ok tzn normalnie nie mialam zadnych objawow ciazy procz braku okresu ale apetytu ani nic w tym stylu nie.a potem przez 3 mies wymiotowalam cala dobe co 15-20 min nawet po wodzie i nic mi nie pomagalo.potem ustapilo ale skutek byl taki ze w calej ciazy nie przytylam nic bo to co przytylam to bylo prawie to co wczesniej schudlam.brzuch mi sie pojawil pod koniec 7 mies.dopiero.

Gość malinka pomidorek
a potem kilka mies po ciazy pojebaly mi sie hormony i przytylam 15 kg i nie moge treaz za nic schudnac :( taki los :(

Gość szaron stołn
Jezu, nie strasz.... to jak Ty do pracy chodziłaś? Ja chciałam popracowac jeszcze troche żeby nie wyjść na wyłudzaczkę

Gość sama recepta nie pomoże
hmmm, to że masz duży apetyt, to nie znaczy, że możesz sobie tak folgować z żarciem. Przytyjesz jak hipopotam, urodzić nie będziesz mogła, a mąż cię zostawi, bo nie w wielorybie się przecież zakochał... Jedz, ale bez przesady, bo potem będziesz płakać

Gość malinka pomidorek
nie chodzilam do pracy ja po domu ledwo chodzilam! a ile razy obrzygalam sciane bo mnie wyrwalo zanim dobieglam :O szok nigdy wiecej dzieci

Gość KOLCZYK11
OJ TO PROBLEM ZNAM GO Z WŁASNEGO DOSWIADCZENIA PÓZNIEJ PROBLEMY ZŁE WYNIKI I PRZYMUSOWA DIETA,A PO PORODZIE TAK SOBIE ODBIŁAM TA DIETE ZE ZE 20 KG PRZYBYŁO DOPIERO PO 2 LATACH WYGLĄDAŁAM JAK CZŁOWIEK A NIE JAK SŁON POZDRAWIAM

Gość szaron stołn
ok kobitki, zrozumiałam. Postaram sie opanować ;) Lecę po rzodkiewę