Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachsiebac123

HORROY MROŻĄCE KREW W ŻYŁACH

Polecane posty

Gość strachsiebac123

Witam, mój chłopak uważa, że nic nie jest w stanie go wystraszyć. Twierdzi, że wszystkie horrory, które oglądał nie zrobiły na nim żadnego wrażenia. Twierdzi, że nic ani nikt nie jest w stanie go wystraszyć, dlatego chciałabym pokazać mu jakis film, po którym dugo będzie do sibie dochodził ... :) Dlatego mam do was prośbę, polećcie mi jakiś bardzo ale naprawdę straszny film !!! Bóg zapłać ;D

Gość taa niedobra pupa
Martyrs

Gość Panicz w kalesonach
ślady zębow na kaszance! rosyjski horror w kooprodukcji z Mongolia

Gość W...........
komitety wyborcze kandydatów na prezydenta :P

Gość your love my drug
Według mnie to "Egzorcyzmy Emily Rose" niedość,że film oparty na faktach to jeszcze straszny,baaardzo:/ także jak sie dowie,że sie to kiedyś naprawde wydarzyło to może sie przestraszyc bo innych horrorów sie nie boi bo wie,że to jest coś wymyślonego - fikcja:) mam nadzieję,że pomogłam:)

Gość your love my drug
Nie bardzo chce mi się wierzyć iż Twój 13 letni syn siedział i oglądał to bez zadnego przerażenia i że w ogóle go to nie ruszało:/ Moja kolezanka, która uwielbia horrory i zadnych sie nie boi jak to oglądała to w pewnych momentach piszczała...ja do tej pory tego nie oglądałam i nie bede oglądac gdyż widziałam urywek na youtube i przez kilka dni miałam problemy z zasypianiem i samodzielnym poruszaniem sie po mieszkaniu w nocy:) ale zawsze można spróbowac...

Gość taa niedobra pupa
Z setek horrorów jakie widziałam najgorszy jest Martyrs. Ale prawdą jest, że człowiek przyzwyczaja się, i nic go pózniej nie straszy.. Co do Egzorcyzmó - to moim zdaniem ta dzieczyna była chora na umysle - no i film bardzo znany, więc pewnie i tak już go widział...

Gość strachsiebac123
Egzorcyzmy - tak sie sklada, ze oglądaliśmy razem i on się z tego śmiał :D Wczoraj pokazałam mu Udręczonych ( film oparty na faktach) mnie strasznie przestraszył a on nic, był w stanie po tym wszystkim bez światła chodzić po domu i sie śmiać, nie mam pomyslu co mogę już mu pokazać do ''ja wiem '' ; tak się składa, że wiele razy widział mnie bez makiażu i muszę Cię rozczarować- nie krzyczał :)

Gość moim horrorem jest smiec
potocznie nazywany matką i np jutrzejszy dzień (...)

Gość taa niedobra pupa
no to mówię - zobaczcie Martyrs - historia jest traszna....

Gość strachsiebac123
skoro tak polecacie martyrs to już sciągam i jutro mu pokaże, jak nic po tym nie odczuje to już nie mam pomysłu ;D Dzięki za pomoc :) buziaki!!

Gość wytłumacz dlaczego to
Szatan zawsze atakuje "ludzi, nigdy nie spoczywa. MÓWI PAN do ks. Qttayio (53 VII 1976): Szatan jest zawsze w ruchu, gotowy zastawiać pułapki na dusze nieostrożne nie nieroztropne, by uczynić z nich swe ofiary Na świecie są nie tysiące, ale miliony osób, cierpiących fizycznie, moralnie i duchowo z jego winy. Są też osoby przebywające w domach wariatów, nie z powodu prawdziwej choroby, a z jego winy, ponieważ umiał ł tak ukryć Swą obecność, że doprowadził do upodlenia lub rozpaczy. Objął on świat nienawistną tyranią, a świat, w swej głupocie nie wierzy w jego istnienie Szatan czyni wszystko, aby ludzie zajęli się tylko doczesnością (6 V W77): "Zatarło się w duszy chrześcijańskiej rozumienie życia pojętego I przeżytego jako próba wobec wieczności Tym sposobem szatan pozbawił dusze i serca odwagi koniecznej do walki najbardziej słusznej.. Moce zła stara się zmaterializować życie człowieka na ziemi, oddalając go coraz hardziej od Boga, najwyższego i jedynego Dobra Alfy i Omegi wszystkiego I wszystkich, by skierować ich ku przemijającym i krótkotrwałym sprawom ziemi

Gość Klarra90
żeby horror był straszny, trzeba się w niego wkręcić. Jeśli oglądasz go z myślą "to jest bardziej śmieszne niż straszne" to bać się nie będziesz. :P

Gość najlepsze horrory to zycie
kreci

Gość taa niedobra pupa
I jak?

Gość fgbntr
on się ich boi ale wstyd mu się do tego przyznać i zgrywa maczo :)

Gość 27436783647
I co wystraszyl się?

Gość papuniiiiaaniua
paszczury muminy

Gość Martyrs nie oglądajcie
trzeba być CHORYM pojebańcem, żeby zrobić taki film. Reżyser tego goowna powinien się leczyć (polski tytuł "skazani na strach"). Wytrzymałam do momentu, jak ta laska znalazła tę kobietę trzymaną ileś tam lat w podziemiach tego domu przez tych czubków (boze, w jakim ona była stanie!) i potem ją samą tam zamknęli. Wtedy wyłączyłam, nie chciałam oglądać reszty tego pojebaństwa. To właściwie nie jest typowy horror, tylko twór chorego umysłu o torturach i niewyobrażalnym okrucieństwie. Naprawdę, darujcie sobie, szkoda zdrowia psychicznego.

Gość wódka czysta i piwko zimne
Nightmare on the elm street 5 Exorcist Braindead Bad Taste Thing Resident Evil