Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachsiebac123

HORROY MROŻĄCE KREW W ŻYŁACH

Polecane posty

Gość ludizwee
paranormal acytivity;/ boze jak ja go obejrzalam to balam sie spac noca, spalam w dzien a w nocy wlaczone swiatala i tv:o to jest dokument jak mlode malzenstow nawieddzal duch czy cos i oni to nagrywali:o

Gość taa niedobra pupa
Paranormal to nie jest żaden dokument, ludzie....

Gość taa niedobra pupa
trzeba być CHORYM poj**ańcem, żeby zrobić taki film. Reżyser tego goowna powinien się leczyć (polski tytuł "skazani na strach") Po prostu jest to świetny horror, one mają straszyć, i ten robi to świetnie, i to dzięki fabule, a nie efektom specjalnym. Jak ich nie lubisz to oglądaj komedie romantryczne.

Gość Martyrs nie oglądajcie
O, dziękuję za świetlaną radę, nie wiem, jak bym sobie bez niej poradziła ;) Niestety komedii romantycznych nie oglądam z zasady. Chorrory chętnie, ale każdy ma swoją granicę. Wyraziłam tylko opinię na temat mojej granicy wytrzymałości. I moją opinię na temat ludzi, którzy tworzą takie obrazy i tych, którzy się w lubują w ich oglądaniu. Coś jest wg. mnie nie tak z ich psyche, myślę że głównie są pozbawieni wyobraźni i empatii, dlatego lubią patrzeć, jak zwyrodnialcy torturują ludzi. Tyle.

Boże, "Horrory" oczywiście! :O Patrzyłam na słowo "chory", jak pisałam.

Gość ppysia
a ja polecam serial - dead set, dla osób lubiących zombiaki ;)) rewelacyjny!

Gość świnka piggy
Po prostu jest to świetny horror, one mają straszyć, i ten robi to świetnie, i to dzięki fabule, a nie efektom specjalnym. Jak ich nie lubisz to oglądaj komedie romantryczne. to ma byc horror?? do tego świetny?? niestety to chory film, etapujący niewyobrażalną przemocą, tylko dla ludzi chorych sadyści i temu podobni będą całkowicie usatysfakcjonowani jest chyba gorszy niż hostel :o

Dzięki świnka piggy, przynajmniej ktoś rozumie :) Dla mnie to też właściwie nie jest horror, bo on najczęściej zakłada elementy nadprzyrodzone, a tu one są tylko właściwie jako drobiazg i pretekst, a tak naprawdę chodzi o pokazanie najbardziej chorych jazd, do jakich zdolni są ludzie. Ten film jest o wiele gorszy niż hostel. Ja czegoś takiego nie widziałam w życiu, szczena mi opadła jak zaczęłam oglądać to goowno. Przerażające, że było w TV. Niby o późnej godzienie, ale jednak. Nie wyobrażam sobie, jakby to jakieś dziecko przez przypadek obejrzało.

Gość ttttteeeeepppp
martyrys - skazani na strach. francuski, a francuzi mają nieskończoną wyobraźnie. ale generalnie głupie

Wszystkie horrory, które wymieniliście nie są ani trochę straszne. Ale właściwie co w dzisiejszych czasach jest straszne ? Autorko daruj sobie straszenie faceta, niektórzy tak mają, że się nie boją na horrorach. Oglądałam wszystkie te horrory i nic, zero strachu, a większość oglądałam zanim skończyłam 13 lat.

Gość moze ktos bedzie wiedzial
Jakies 3 lata temu nie moglam w nocy spać i wlaczylam tv, leciał jakis film-do dzis mam ciary na plecach nie wiem czemu, tak sie balam ze nie mogłam ogladac uwaznie i nie pamietam nawet tytulu. Film czarno biały, z lat 80dziesiatych. Rodzice z 2jka dzieci przejezdzaja przez dziwne maisteczko. Znika ich auto. Matka wpada do jakiejs dziury gdzie znajduje wiele osobistych przedmiotów , zabawek itp... Dzieci sie gubią.... Historia kończy sie tak,że wszyscy zostaja mieszkancami tetgo miasteczka. Nie pamiętam więcej, ten film mnie przeraził ale teraz obejrzałąbym całośc dokładnie

Gość martyrs to nudy
a przesłanie takie że psychopaci torturują niewinnych aby wprowadzić ich w stan ekstazy i wizji co czeka człowieka po śmierci, tyle w temacie 🖐️

paranormal activity i czII paranormal entivity nikt o zdrowych zmyslach nie zasnie po tych filmach Tylko trzeba ogladac w nocy, w ciszy... a twoj chlopak to chyba poprostu ciota ktora chce udawac super twardziela... zalosne....:/