Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drasklica

prosze o normalne zdrowe opinie

Polecane posty

Gość drasklica

mam 20 lat 168 wzrostu i waze 65kg. chcialabym schudnac w wakacje przede wszystkim przez sport. jasne odpowiednia dieta tez ale raczej polegajaca na ograniczeniu slodyczy i kolacji, obiad weglowodany porzadne sniadanie byc musi. sport codziennie biegi i jazda na rolkach naprzemiennie. ok godziny aktywnosci dziennie. moje pytanie brzmi... ile powinnam schudnac zeby wygladac atrakcyjne. kosci mam średniej budowy dziekuje za odpowiedzi

Gość drasklica
panowie i panie wypowiedzcie sie

Gość abruzjaaa
no przynajmniej 5 kilo..

Gość drasklica
dziekuje za odpowiedz abruzjo

Gość her komendante
najlepszy jest seks i pływanie

Gość pierol wszystko
moim zdaniem 7-10, ale to zależy od umięśnienia. Ja mam grube kości i przy 54 wyglądam lekko grubawo :O Mam tyle co ty wzrostu.

Gość drasklica
10 liko troche sporo ale trzeba bylo nie jesc tyle...coż

Gość abruzjaaa
jesli bedziesz wytrwala w tym co sobie zalozylas to za miesiac bedzie git. Powodzenia i pzdr. :)

Gość drasklica
dzięki... pocieszam sie tym ze na poczatku wiosny biegalam 20 km tygodniowo i jeszcze troche miesni mi zostalo

Gość e53wplay
Bardzo podoba mi sie Twoje podejście do sprawy -że będziesz ograniczać to co kaloryczne a nie że od razu wypalisz z głodówką! Chodź na długie spacery, pij wodę, zamień biały chleb na pełnoziarnisty. Tak samo ryz i makaron. A efekty będą! Ja przed studniówką właśnie tak zrobiłam i bez szczególnego wysiłku schudłam prawie 4 kg:) Ale to trwało ponad miesiąc.

Gość drasklica
moim problemem nie sa produkty bo jem ciemny chleb mieso raz w tygodniu ciemny ryz pelnoziarnisty makaron duzo warzyw nie sole nie slodze niesmaruje chleba ryby 2 razy tygodniowo tylko ilosci ktore pochlaniam sa zabojcze i codzinnie jem cos slodkiego typu batonik

Gość e53wplay
No to wyjście jest jedno. Niestety musisz ograniczyć słodkości. Zamiast jeść jednego batonika dziennie, spróbuj jeść pół:) I tak samo z innymi posiłkami. Stopniowo zmniejszaj porcje...nie mówię, że od razu nie wiadomo ile! Wszystko spokojnie, pomału. No i oczywiście jakiś ruch. Nie koniecznie od razu 2 godziny biegania i męczenie się ma maksa. Małe kroczki a efekty same sie pokażą. Życzę powodzenia!