Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annni

Odprowadzanie do domu - tak czy nie?

Polecane posty

Gość Annni

Czy waszym zdaniem niezmotoryzowany chłopak powinien odprowadzać wieczorem dziewczynę po spotkaniu do domu czy to "relikt zamierzchłych czasów"? Chciałam poznać wasze opinie :)

Gość ja lubię być odprowadzana
ale nie widzę przymusu. To jest miłe, bo można dłużej porozmawiać itp., ale jak są przeszkody to i sama trafię bez łaski.

Gość a wydawalo mi sie
jesli jest bardzo pozno to tak, pod same drzwi! W ciagu dnia, to przynajmniej do srodka lokomocji. Amen

Gość bnnbivbvjknbjkvnbkvl
może nie jest to jakoś mega konieczne ale wypadałoby z jego strony żeby sam o tym pomyślał a z wieczora to już koniecznie

Gość kauzyperda ;)
o ludzie po 1 kultura po 2 bezpieczenstwo jak najbardziej facet ma kobiete odprowadzac

Gość matacz..
to zalezy , gdzie mieszka , czym jedzie i czy jedzie itd. jesli mieszka 10 minut pieszo - to tak . to tak w kolosalnym skrócie

Gość ja lubię być odprowadzana
O jejku, to nie chcecie być samodzielne? A jeśli Wasz facet będzie w szpitalu to nie pójdziecie wieczorem do sklepu bo nie ma Was kto odprowadzić, bo to niebezpieczne? Przecież to śmieszne. Odprowadzanie jest miłe, ale takie słowa jaki "musi", "koniecznie" to chyba tylko w ustach jakiejś nieszczęsnej muzułmanki, która bez władcy i obrońcy w jednym nie może się ruszyć do meczetu.

Gość tylko ignoranci nie
odprowadzają jeszcze w dzień to mniejsza w to ale po ciemku to jest logiczne że odprowadzi jeżeli ma coś w głowie no chyba że woli żeby tą jego dziewczyne ktoś zgwałcił w krzakach