Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYC ALBO NIE BYC :)

RODZAJ JEDZENIA A PLEC DZIECKA? :d

Polecane posty

Gość BYC ALBO NIE BYC :)

Nie wiem gdzie moge znalezc taki temat, wiec chcialabym abyscie od nowa go zapoczatkowaly, jak bylyscie w ciazy lub nadal jestescie to co jadlyscie, jak sie czulyscie? chodzi mi tutaj glownie o to czy mozna w ten sposob chociaz troche domyslic sie plci dziecka :) ciaza ciazy nie rowna ale.. wiem ze to zabobony, ale no ciekawosc mnie zzera :)

Gość saleminka8
raczej po tym co się je nie da się,jedne mają ochotę w ciąży na słodkie,a inne wolą zjeść coś kiszonego,ostrego... ja jadłam wszystko,nie miałam "smaków" jak to wiele osób podobno ma,a urodziłam synka

Gość Malinowa_mammba
Ja jadłam dużo słodkiego. Najczęściej ciepłe lody i popijałam colą :P Urodziłam chłopca. Myślę, że to co jemy nie ma nic wspólnego z płcią dziecka, to takie dawny, dawny przesąd naszych pra pra babci :)

Gość hfkdlsjhfhff
z synem jak byłam w ciąży to słodycze, właściwie codziennie rano do kawy musiałam mieć pączka. Ciągle ganiałam męza po słodkości jak szedł po zakupy. Z córką za to odwrotnie miałam ochotę na sałatki, mięso, śledzie. Ale wątpię by to miało znaczenie:-p

to dziwne bo ja też póki co (25tc) nie mialam zadnych naprawde konkretnych smakow (może na poczatku troche na pomidory) a i na pewno nie na kwaśne, za to słodkie mogłam jeść i jeść no i z usg wynika, ze na bank będzie chłopiec. A wszyscy mi mowili, ze jak na słodkie to dziewczynka a tu wlasnie owrotnie i z tego co widze i gdzies wczesniej czytalam tutaj, ze wlasnie wiekszosc kobitek na slodkie miala chlopaka. Nawet moja szwagierka jadla w ciaży sledzie i ogórki i urodzila dziewczynke.

mówi się że jak sie ma ochote na słodkie to dziewczynka a jak na kwaśne to chłopiec... ja nie jadłam w ogóle słodyczy. a kwaśne, gorzkie i mocno przyprawione mogłabym jeść tonami. mogłam musztarde łyżeczką wpierniczać ;) urodziłam córeczke

Oczywiście, że to co jemy nie ma wpływu na płeć :D! Ludzie ogarnijcie się, to już nie średniowiecze...