Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasak ss

PYTANIE do Wspaniałych kobiet

Polecane posty

Gość kasak ss

czy wygląd faceta ma znaczenie?? jak ma to jak duze?? bo zauwazylem , ze bardzo duze :P niestety no to jak to jest u was ma znaczenie czy tez nie lubicie przystojniakow ?? tylko prawde prosze

Gość elcia1984
wazne zeby nie byl gruby i nie obgryzal paznokci:) wyglad nie m duzego znaczenia liczy sie serduszko i charakterek

Gość ubrane fakty
lubimy brzydkich grubych głupich biednych facetów 🌼

ważne co ma w głowie i w sercu a wygląd zewnętrzny mozna zmienić

wygląd zewnętrzny na pewno ma duże znaczenie przy pierwszym kontakcie.... no musi być coś co spowoduje że dana osoba nas zainteresuje bądź odepchnie a co to ma być to coś jest indywidualną sprawą każdego człowieka... dopiero później zaczynamy postrzegać w drugim człowieku inne wartości ...to samo tyczy się facetów patrzących na kobiety najpierw wygląd a później dopiero cała reszta

Gość ja lubie blondynow
i nawet jednego mam na oku, ale chyba juz zajety :/

Gość ewelkarewelka8
Słyszałam kiedyś takie powiedzenie, "przyciągnąć kogoś wyglądem, a zatrzymać charakterem".... myślę, że sprawdza się..

Czasem dziecinne pytania tu się zadaje :D Po co pytasz? Masz nadzieję ze jest inaczej niż się obawiasz? :)

Każdy zwraca uwagę na wygląd i nie pierniczcie głupot że liczy sie tylko charakter .Nie przesadzajmy byle by nie straszył:) A takich bardzo brzydkich jest bardzo mało:)

Mężczyzna musi mieć to magiczne COŚ. Ja długo umawiałam się z przystojniakami, tzw. "ciasteczkami" - pfff.... Masakra. Akurat miałam takie szczęście, że trafiałam na samych "narcyzów" widzących jedynie czubek własnego noska. Aż w końcu stało się coś nieoczekiwanego. Spotykałam się z moim przyjacielem (wtedy), mogliśmy przegadać ze sobą całą noc leżąc obok siebie w łóżku, mieliśmy identyczne poczucie humoru a dodatkowo czasem jego "męska ręka" dodawała mi poczucia bezpieczeństwa. No i w końcu... Przestaliśmy ze sobą walczyć - zakochaliśmy się. On wcześniej już, ja się broniłam, bo przyznam Wam szczerze - zupełnie mi się nie podobał. Wypierałam się tego, że coś do niego czuję, jak żaba błota. A teraz nie wyobrażam sobie bez niego życia. I nie jest jakimś mega przystojniachą, jest normalnym facetem - wysokim, zbudowanym, z tym cudownym błyskiem w oku i rozbrajającym uśmiechem. Cieszę się, że najpierw zakochaliśmy się w swoich wnętrzach, bo wygląd zewnętrzny czasem naprawdę schodzi na drugi plan - bo idealizujemy wtedy, gdy naprawdę z wzajemnością kochamy.

Gość gdfgdfg
Dla mnie mezczyzna nie musi byc przystoiny i sie wszystkim podobac, powinien miec to cos co mnie w nim urzeknie. chyba ze laski chca tylko do lozka to napewno beda patrzec na wyglad;/ niestety.

Gość ewelkarewelka8
A i jeszcze jedno, wybierając mniej atrakcyjnego mężczyznę czujemy się bezpieczniej, pewniej, nie mamy takiej konkurencji... Jeśli decydujemy się na tzw ciacho, przystojniaka, musimy się liczyć z tym, że znajdzie się grupa lasek, które będą miały na niego chrapkę... Ja właśnie tak mam teraz, mój jest na prawdę bardzo przystojny, wiem, ze mnie kocha i nie szuka wrażeń, ale widzę czasem na ulicy te laski które się ślinią.... Ale ja też jestem atrakcyjna, więc się uzupełniamy :)

Gość gdfgdfg
kruszynka ma racje

Gość Orual55
Liczy się urok osobisty, to przede wszystkim. Taki ukryty seksapil, niekoniecznie uzależniony od urody mężczyzny. Kiedyś zakochałam się w kimś, kto wyglądem nie grzeszył, ale wystarczyło, że spojrzał na Ciebie i już nie można było go zapomnieć.

Gość brunetkaaa ona
A ja się boje przystojnych, tzn nie wiem czemu ale automatycznie mam taka bariere w sobie, zeby sie do takiego usmiechnac, to dziala tez w druga strone bo sama jestem ladna i widze ze tez faceci maja problem z zagadaniem

Gość dzem_truskawkowy
Tak, ma znaczenie. Oprocz ładnej buzi, musi posiadać także postawna sylwetkę. Sama jestem wysoka - 172cm, więc facet zaczyna się u mnie od 185 - 187cm. I chyba nie muszę dodawać, że powinien być także inteligentny:)

Gość Orual55
No i osobowość, charakter. Osobiście nie lubię takich wyżelowanych przystojniaków, odpycha mnie na ich widok.

Gość dzem_truskawkowy
Zapomnialam zaznaczyc, ze nawet jezeli facet bedzie wysoki, nie moze byc chudzinka :) Nie chce "koksa", ale normalknego, zdrowego faceta:)

Orual, ja mam na studiach takie właśnie "ciacho", śmiejemy się z dziewczynami, że to ofiara mody - standardowa fryzurka - irokez, obowiązkowo solarium (wydaje mi się, że co drugi dzień :D), różowa koszulka, spodnie rurki i białe conversy za kostkę, rurki oczywiście włożone w trampki. Aha, jeszcze policyjne okularki i torba :D:D:D, postawa bodyguarda, prężenie klaty i spojrzenie krzyczące "ja jestem macho" - tylko niektóre kobiety mu tego nie wybaczą :). Strasznie odpychający kolo... No ale cóż, niektóre dziewczyny takich lubią...

moim zdaniem wygląd nie ma specjalnego znaczenia, najważniejsze chyba, żeby konkretna kobieta dostrzegła w konkretnym mężczyźnie to "coś" [dla każdej to co innego] co ją do niego przyciągnie.

Autorze czy ty jestes debilem? Wygląd partnera ma takie samo znaczenie jak dla nas. Dla mężczyzn jest to najważniejsza sprawa i kobieta musi być piękna, inaczej nie ma szans u mężczyzny.

Gość Orual55
Ja też miałam kogoś takiego na studiach, i braliśmy go za geja, bo on niby tak się stroił i prężył, a wychodziło na to, że kobietom w ogóle to nie odpowiada. Mój eks natomiast był brzydalem, miał wiecznie rozwaloną czuprynę, nosił ciągle flanelowe koszule, a jednak kiedy do mnie podszedł i zagadał, to od razu wyczułam w nim magiczne "coś".

dla mnie wyglad faceta nei jest zbyt wazny ale jest kilka rzeczy, ktore mnie skutecznie odpychaja od facetow: - brud pod paznokciami - brudne rece - ale nie chodzi mi o chwilowe tylko taki 'wzarty' brud

Gość Orual55
Czystość musi być, to chyba oczywiste. Można mieć szalony image, ale nie śmierdzieć.

Gość Orual55
A, bym zapomniała...głos, spojrzenie, zapach - jak dla mnie w tym tkwi sekret męskiego przyciągania.

Orual, ewidentnie mamy te same spostrzeżenia... Dodałabym do tego jeszcze takie silne ręce, mocne dłonie... Oooo... :)

Gość sadasfafasfasfasf
przystojny = atrakcyjny jednym slowem jak nie jest ladny to odpada taka jest prawda szuka sie fajnego faceta w przystojnych

Gość efewfwefwefewf
up no co juz koniec??