Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila12345

stanik sportowy czy zwykły?

Polecane posty

Gość kamila12345

witam, mam problrm z wyborem biustonosza, uprawiam sport i nosze zwylke biustonosz sportowy (taki topik), ale podobno taki sportowy zle podtrzymuje biust i, co w efekcie mozesie odbic rozstepami na piersiach,czy to prawda czy lepszy jest jednak zwykły???

Gość kamila12345
??

ja wole 'zwykly' dobrze dobrany, a na np fitnes dodatkowo zakladam koszulke z wszytym stanikiem (bluzeczka) - oczywsicie na 'normalny' nigdy nie preferowalam sportowych bo zawsze mi sie wydawalo, ze nei sa w stanie utrzymac dobrze biustu ale nei nosze takich wiec moze sie nei znam

Gość gość
Miałam duży problem z utrzymaniem biustu na zajęciach fitness :) Kupiłam w końcu stanik sportowy, po selekcji w sklepie www.gymhero.eu Konstrukcja bardzo solidna. W ogóle w sklepie jest dużo zdjęć produktu na modelkach, w różnych pozach, więc nie ma problemu z monitorowaniem jakości. To, co na zdjęciach się pojawia, to otrzymujesz w paczce. Dopasowanie do ciała jest bardzo fajne. W staniku sportowym chodziłam również w sezonie wiosenno – letnim i wysoce sobie cenię ich projekty. Do tego stanik sportowy polecam ze względu na stabilizację dużego biustu :)

Gość martucha211
I jak, cięzko było Ci dopasować stanik? Myślałam, ze to nic trudnego, a jednak... jest kilka rodzajów staników sportowych. Wszystkim kobitkom, które mają problem z wyborem polecam przeczytać to co ja przeczytałam czyli ten art - https://adamed.expert/stanik-sportowy-jak-wybrac-biustonosz-do-biegania/ po czym z latwoscia dopasowalam konkretny stanik do swoich piersi.

Gość gość
Do biegania używam stanika sportowego, mam biust z miseczką D, więc w zwykłym piersi skakały mi na wszystkie strony. Sportowy stanik powoduje, że wstrząsy są minimalne i piersi są zawsze na swoim miejscu. Kupiłam przez internet po uprzednim dokładnym obejrzeniu filmiku jak precyzyjnie dobrać odpowiedni rozmiar. Jest idealny.

Gość kamilraw
Na adamed.expert jest fajny artykuł poświęcony temu, warto poczytać, ktoś wcześniej tu wklejał link :) Np do biegania to trzeba dobrze dobrać biustonosz, ja jak najbardziej zakładam zawsze sportowy, nie wyobrażam sobie zwykłego do biegania.

Gość gość
Ja wole zdecydowanie założyć stanik sportowy niż zwykły!Najwygodniej ćwiczy mi się w tym z rough radical. Dodatkowo ma fajna jakość i po praniu nic się z nim nie dzieje.