Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwnaxd

czy obawiać sie ciaży ? pomocy

Polecane posty

Gość vfddhdf
Nosz psuje mi sie wszystko z tym literowaniem :P tak kalkulator ma racje, bo ja mam 30dniowe to wiesz licze sobie ze np. od 1 do 1 - tyle, ze zawsze zapominam, ze miesiace nie maja stalych dni :P zreszta kto to wymyslil, mogly miec zawsze 30 :P ale to i tak nic nie oznacza, bo owulacja mogla sie przesunac a jajeczko o wiele pozniej zagniezdzic jutro zrobisz to musi wyjsc prawidlowy wynik.. chyba ze cos tam naprawde sie powoli rozwija :)

hehe tez tak mysle ;) no jutro z samego rana zrobie napewno... :) jestem ciekawa.. co chwila tylko sobie patrze czy moze @ przyszła, ale niestety ;/

Gość vfddhdf
Kochana ja mialam to samo, jak tylko szlam do lazienki lub czulam ze mi mokro to lecialam z nadzieja ze to @, a jaki masz sluz? w ciazy jest bialy, niekiedy ciagnacy taki jak na dni plodne, i szyjka macicy jest bardzo miekka, rozpulchniona

ogolnie na majtkach mi nic nie zostaje, ale w srodku jak spojrze jest biały sluz

Gość tutek-srutek
no wiesz, gdybys tak dobrze liczyla na poczatku czerwca... Stalo sie i jesli masz regularne cykle, a teraz @ spoznia sie- to masz wielkie prawdopodobienstwo ciazy. jutrzejszy test powinien wyjasnic sprawe, jesli bedzie choc cien drugiej kreseczki- to wpadlas...

Gość tutek-srutek
a mozesz jeszcze spojrzec na kolor waginy- w ciazy jest ciemniejsza, niz zwykle, bardziej ukrwiona, ale jesli nie pamietasz jej koloru sprzed jakiegos czasu to moze to byc mylace...

Gość vfddhdf
Srutek racja, ale wagina zaciemnia się także na okres, więc tu nie ma co rozmyślać, bynajmniej ja tak miałam, że normalnie to była jasna, a na @ ciemniała, w ciąży jest podobnie, dla mnie wyznacznikiem była szyjka macicy, bo nigdy w takim stanie nie była jak jest teraz, strasznie miękka i rozpulchniona, do niczego tego nie idzie przyrównać

tutek-srutek nie wiem jaki kolor takze nie sprawdze ;/ a dlaczego myslisz, ze duze prawdopodobienstwo ?

Gość vfddhdf
A test juz kupilas czy zamierzasz kupic?

Gość vfddhdf
No to widze jak cie musi zzerac ciekawosc :) zeby nie zrobic znowu np. popoludniu :)

juz tyle poczekam :) a wiesz moze czy na testach ta druga kreska zawsze wychodzi przezroczysta ? bo wczoraj tak mialałam ale to chyba każdy test tak ma??

Gość vfddhdf
I maksymalny czas odczytania to do 5min. później wynik jest nieważny :) jeśli np. spojrzysz na niego po godzinie :)

naiwna, generalnie jak test jest negatywny to w tamtym miejscu nic nie widać. Teraz jak robiłam test dzień po spodziewanej miesiączce, wyszedł mi cień drugiej kreski, a że już nie chciałam testów robić, bo w poprzedniej ciąży tydzień po spodziewanej mi wyszedł negatywny, a byłam. Także teraz zamiast bawić się w kolejny test sikany ;) zrobiłam sobie betę i już wszystko było wiadomo ;)

Gość vfddhdf
Pod światło nie patrz :P 🌼

Gość vfddhdf
Tylko że taki test z krwi kosztuje 20-30zł :)

moja zona juz na poczatku ciazy czesto sikała i piersi miala obolałe, wiec co czlowiek to przypadek. Zrób badanie poziomu HCG we krwi, to jest najpewniesze

kurcze bym zrobiła foto i pokazała wam mój test ale pewnie nie wyjdzie.. no to jest ogolnie takie jakby wglebienie tej kreski... schizuje pewnie ?p;

Gość vfddhdf
To zrob i pokaz ;p ocenimy

kurde na zdjeciu nie wychodzi bo nie dość do tego wychodzi rozmazane.. potem spróbuje zrobic koleaznki ;p

Gość vfddhdf
Daj znac co jutro wyszlo :)

Gość onaonaona2
I jak tam z wynikiem? :)

ja w maju tak jak zawsze (regularnie) miałam okres od 11 do 15 maja jak nigdy baardzo bolesny tak, że miałam wrażenie, że zemdleje nie mogłam wstać i nić robić przez pierwszy dzień.. drugiego dnia było już nieco lepiej.. i ku mojemu zdziwieniu kolejne krwawienie pojawiło się już 27 maja.... a powinno koło 11/12 czerwca... trwało zaledwie do 29 czerwca bezbolesne ... teraz powinnam być już po okresie a tu jego brak... wczoraj jedynie miałam brązowe plamienie dosłownie przez godzinę.. cz któraś miała podobną sytuację ..?? dodam, ze z moim partnerem jako antykoncepcję stosujemy prezerwatywę jednak nie jednokrotnie bywa tak, że stosunek przerywany..co o tym sądzicie?