Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA

potówki-jest jakis sposob na nie?

Polecane posty

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA

Glowa w chmurach sory ale ja np nie przegrzewam maly w samym pampersie i bezrekawniku z bawelny i co potowki na brzuszku sie pojawily bo taki upal jest.. i sama nie wiem jak sie ich pozbyc..spi tak samo w saqmym pampersie i koszulka z krotkim rekawkiem do tego okno otwarte a nie jest w ogole przykrywany bo nie lubi wiec nie mow mi ze od przegrzewania po prostu na dworze jest tak goraco ze normalne ze dizecko sie poci nawet jak jest lekko ubrane

Gość ubierac dziecko lekko i
przewiewnie a jak ty ubierasz dziecko w takie upaly ?

Gość ubierac dziecko lekko i
to w takim razie zdejmij tez ta bluzeczke , niech smiga w samym pampersie i mozesz dziecku czesto robic prysznic w ciagu dnia

moje dziecko jest myte 2 razy dziennie, pampers i body, teraz śpi bez przykrycia, a jutro klima wkroczy do mojego domu więc będzie przyjemnie :) aha i nie wychodze wcześniej na dwór jak o 18

troszkę ciężko teraz nie przegrzewać. u mnie w domu 29 stopni, pewnie dziś znów 30 przekroczy i co zrobić? mały biega goły, śpi w dzień bez niczego w nocy w pieluszce a i tak się poci, ja chodze w majtkach i cieniuteńkiej lnianej bluzce i leje się ze mnie. okna pozasłaniane, pootwierane, nawet leciutkiego przewiewu nie ma! powietrze stoi dosłownie :( na potówki dobrze jest dziecko wykąpać w wodzie z dodatkiem mąki ziemniaczanej. ładnie je wysusza i leczy :)

jeśli dziecko już je ma to warto je wykąpać w nadmanganianie potasu mialam kiedys taki problem z pierwszym dzieckiem:)

nie burze sie ale kiedys wlasnie myslalam ze tylko od przegrzewania ale nie . Maly kapie sie w dzien w basenie a z maka ziemniaczana sprobuje

Gość potowki sa od przepocenia
jak sama nazwa wskazuje zdejmij dziecku bluzke ,niech biega na nago w samym pampku , przemywaj czesto miejsca gdzie sie najbardziej poci

Gość potowki sa od przepocenia
przegrzanie = przepocenie= potowki