Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiarygodne fakty z zycia

Doszedłem do wniosku, że nie bede sie juz starał by zdobyć kobiete

Polecane posty

widocznie jesteś facetem jednorazowego użytku. Na pierwszy rzut oka wydajesz się ok, ale entuzjazm opada, gdy partnerka ma sposobność poznać Cię bliżej. Co robisz źle-nie powiem Ci, chyba że mnie pukniesz:D Co Ty na to? Ogolę nogi, obiecuję;]

i dobrze dla was nie powinno byc szacunku bo wtedy glupiejecie.. jestescie na tyle pojebane i nielogiczne, ze tylko w sytuacji kiedy sie was olewa to wy zaczynacie sie starac i zalezy wam na gosciu nie nowoscia jest to ze mily i grzeczny facet nigdy nie zdobywa kobiety a chamy maja ich na pęczki :)

Gość czekaj az sie sam o nia potkni
zebys sie nie zdziwil, pomijam malolaty

spinka, nie jestem pewny czy bys mi sie spodobała.. :classic_cool:

A skąd wiesz drogi autorze, czy byśmy w ogóle Ciebie chciały. Robisz tu za pana i władce a w realu ....nie powiem już co.:D Najlepiej naubliżać kobietom w internecie, jak boi się ich w realu.Masz rację to taka jedyna Twoja szansa:D

abc1 ... mówiąc nieskromnie po prostu podobam sie kobietom absolutnie nie robie z siebie mega przystojniaka.. załóżmy, że z wygladu jestem OK i do tego ciekawym facetem z charakteru.. zawsze mam cos do powiedzenia, mam niesamowite poczucie humoru, potrafie sie zachowac odpowiednio do kazdej sytuacji.. dziewczyny mnie po prostu lubia to sobie posłodziłem :classic_cool: a Ty spinka wiedz, że autobusem to ja już nie jeżdze od paru lat :classic_cool:

Pan i władca....autobusem już od paru lat nie jeżdżę :D To sie przejedź, moze normalną dziewczynę w nim spotkasz. :D

Gość co za temat mmmmmmmmmmmm
Topik dla wielbicieli złotego deszczu. My też na Ciebie lejemy autorze! co do półki to mierzysz za wysoko, tylko kobiety zauważają po czasie, że nie jesteś na ich poziomie i wtedy Cię odsyłają

teraz to sie zmieni to ja bede wybieral i odsylal zbedny balast :)

To znaczy, że co? Nie przyjedziesz? :( Nie daj się prosić, na obiad mielone:D

A tak w ogóle to trzeba było w takim razie napisać, że szukasz faceta, bo jesteś po przejściach i nie raz już kobiety dały Ci kosza. Stąd ten wniosek w tytule topika, ze doszedleś do wniosku , że nie bedziesz już starał sie o kobiety:D

Gość mmmmmm złoty
"to ja bede wybieral i odsylal zbedny balast" Miałeś olewać. Zdecyduj się.

dotąd pomiatany i olewany, postanowił od dziś zmienić strategię. Teraz to on będzie pomiatać i porzucać. Panie potulnie już ustawiają się w kolejce. A jak któraś nie rozumie o co tu chodzi to niech spada.:D

Gość czekaj az sie sam o nia potkni
biedny misiu, zebys nie obudzil sie z reka w nocniku jako stary kawaler. zamiast wyzywac kobiety od scierw, to moze zastanow sie dlaczego te laski cie rzucaly??

Rzucały go, bo był dla nich za dobry. No wiesz, te poczucie humoru, ta apatycja, klasa i finezja...No i ta inteligencja...Zabójcza inteligencja:D

Spinka, mnie się po prostu wydaje, że autor faktycznie przemyślał wszystko i teraz właśnie zaklada topik z seii:"szukam faceta" .To właśnie wyjaśnia jego milczenie.Jak jest przystojny i inteligentny, to długo nie będzie czekał.

nie było mnie w domu idiotki ;) ja w przeciwienstwie do was nie siedze tutaj 24h i kafe nie jest moim zyciem tak czy tak.. spinka dziewczynko, zapamietaj ja nie tykam byle czego, a smiem twierdzic ze ty wlasnie jestes byle czym :classic_cool:

Gość popieram autoraa
laski sa glupie, nie ma co sobie nimi glowy zatracac

Gość a czekaj łosiu
a kogo to obchodzi ? tak naprawdę to twój problem :P

Gość ulalaaaaaaaa
obchodzi to wszystkich facetow!

aleś mi powiedział...jestem zdruzgotana i już się nie pozbieram. Bywaj, mistrzu ciętej riopsty. ABC zbierajmy się stąd, ten przypadek jest nieuleczalny:D

Zacny autorze, mnie też nie bylo w domu, nie siedzę tu cały czas , jak to napisałeś.Poza tym nie jestem idiotką i zapewne doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. Tak naprawdę podziwasz kobiety tego typu co ja, ale po smutnych doświadczeniach nawet byś się nie odważył do mnie dojść :D obrażasz teraz i naprawdę powoli chodzą Ci po głowie faceci...taki środek zastępczy...rozumiem..

Gość spinka jest dziewicą
;)

".. zawsze na poczatku jest dobrze, potrafie je soba zainteresowac itp dopiero pozniej robi gdzies bledy " Hehe.. Ja mam podobnie aczkolwiek inaczej :) Również interesują mnie jedynie kobiety emocjonalnie dojrzałe, seksowne, generalnie fajne, że serce zaczyna szybciej bić. Kobieta musi być dla mnie atrakcyjna fizycznie. Nieśmiała dziewczyna, mało seksowna, mało inicjatywna, nawet jeżeli super ładna jest super nudna. Ja raczej miałem problemy, żeby poznać kogoś nowego ze wzgl. na to, że czasami wstydzę się po prostu podejść i zagadać, chociaż często widzę zainteresowanie ze strony dziewczyn, na których widok aż robię się czerwony. Chyba nie umiem podrywać kobiet. Ale jak już jakąś poznam to jest w drugą stronę, że to ona chce więcej a ja różnie. Taka radykalna zmiana podejścia nie wypali :D Chyba, że rzeczywiście będą się Tobą interesować różne kobiety, ale szczerze w to wątpię. I nie dziwie się, że nie chcą przy Tobie pozostać. Być może jesteś zbyt prosty dla mądrych kobiet :)