Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajny_facet_82

Nie mam szans u ładnych kobiet , właściwie u żadnych nie mam szans

Polecane posty

Gość zwyczajny_facet_82

Witam Szedłem tak sobie ulicą dzisiaj i widziałem tyle ładnych , a niektórych wręcz pięknych kobiet. Ja jestem zwyczajnym facetem , a one wyglądały naprawdę nieziemsko. Mógłbym do jakiejś zagadać etc. bo sam nikogo nie mam-właściwie nigdy nie miałem. Tylko , że po pierwsze nie mam odwagi , a po drugie kobieta atrakcyjna na pewno już kogoś ma. Odpuszczam więc sobie. Zdaję sobie także sprawę , że pewnie nie mam szans u żadnej , zostałbym wyśmiany itd. Nie jestem jakiś supertowarzyski więc zagadanie kosztuje mnie bardzo dużo wysiłku. Wiem , że za szybko odpuszczam , że nawet nie próbuję zagadać , ale trzeba znać swoje miejsce w szeregu. Atrakcyjne , ładne kobiety mogą mieć każdego faceta , więc szansa , że któraś zainteresuje się mną jest raczej niewielka. Mam już 28 lat i wiem , że w tym wieku bardzo trudno o kogoś wolnego , kto nie straszy wyglądem , ma jakoś poukładane w głowie itd. Smutne to trochę ale prawdziwe. Pozdrawiam Tom

A jaki jest sens Twoich wypocin? Podzielenie się smutami czy szukasz pomocy w ekstremalnej metamorfozie?

Gość A ja jestem piękna i sama.

Gość zwyczajny_facet_82
Stwierdzam tylko fakty: nie dla psa kiełbasa. Trzeba wiedzieć , które miejsce w szeregu się zajmuje i nie tracić czasu na coś , czego w życiu nie będziemy mieć lub nie osiągniemy.

Skoro jesteś sama i piękna to pewnie masz kosmiczne wymagania albo "zjebany" charakter?:D

Gość Gladiusss
Wbrew pozorom piękne kobiety często są samotne. Sporo facetów myśli podobnie jak Ty. Jak atrakcyjna, to na pewno kogoś ma. Nie zawsze trak jest. Tylko trzeba się odważyć i zagadać taką panienkę. Zresztą do odważnych świat należy.

Powtarzasz się z tym głupim miejscem w szeregu, marzenia i cele są po to, aby z całych sił starać się je realizować lub do nich zbliżyć, a nie patrzeć i wmawiać sobie:"Nigdy tego nie osiągnę". Bo we wszystkim ważne są nie tylko predyspozycje, ale i chęci...

Gość nowa gracha
no, z takim podejściem,trudno będzie.chłopie,nie masz pojęcia ,ile kobiet czeka na zagadnięcie!

Gość zwyczajny_facet_82
Aha i jeszcze jedno. Nie piszcie , że jesteście piękni i samotni bo to nie jest prawdą. Ludzie atrakcyjni zawsze kogoś sobie znajdą. Chyba , że mają jakieś defekty natury psychicznej albo są strasznie nieśmiali.

no i na co liczysz ??? na pocieszenie ??? więcej wiary w siebie, bo nikt za ciebie niczego nie zrobi

chłopie, znajdź sobie pasję ktorej poświęcisz czas, znajomych z ktorymi spędzisz fajne chwile, lecz nigdy nie buduj swojego zycia na dziewczynie bo to moze sie szybko spierdolic, niczym domek z kart

nie napiszę, że jestem piękna i samotna :D jestem brzydka i w związku :classic_cool:

Gość zwyczajny_facet_82
Chcę tylko przekazać , aby stawiać sobie cele , które są w naszym zasięgu , są możliwe do zrealizowania , aby później nie było rozczarowania i tyłek mniej bolał bo upadku :).

ee tam gowno prawda! uroda nie ma tu wiele do rzeczy. potrzeba jest pewnosc siebie i to "cos" wewnetrzne, śmialosc, latwosc nawiazywania kontaktow. nie mozesz miec pewnosci ze te wszystkie piekne kobiety nie maja problemow ze znalezieniem faceta. co z tego ze ktos ladny, jak niesmialy,zamkniety w sobie,niepewny siebie? czasem czlowiek nieatrakcyjny a wrecz brzydki jest tak wygadany,zabawny i towarzyski ze nie zrwaca sie uwagi na jego nieatrakcyjnosc fizyczna.

myśl tak dalej to nic nie osiągniesz stawiaj poprzeczkę wyżej no chyba, że wiesz jaki jest twój zakres możliwości (nikt tak naprawdę tego nie wie)

Gość no i dlatego w wieku 26 lat
jestem sama, bo większość panów wychodzi dokładnie z tego samego założenia co ty autorze "jak piękna to na bank zajęta" i nie ma co próbować :( A w rzeczywistości jest całkiem inaczej. Na tej samej zasadzie można myśleć że jak ktoś fajnie wygląda to ma ciuchy za kilkaset złotych i stać go na to, a tak naprawde jest ubrany za 30 zł z lumpeksu

Wiesz...28 lat i nie masz odwagi podejsc do kobiety....to juz problem siedzi w Tobie, znam dużo brzydali którzy często swoim charakterem zdobywają bo są po prostu otwarci...jezeli bedziesz skryty to naprawde nie znajdziesz nikogo...ja np jestem ładna ale niesmiała i co z tego ze kazdy mnie od razu chce jak mnie zobaczy ale jak mało mówie i nie jestem otwarta to nie chccą mnie uż tak bardzo jak wczesniej

a ja nie jestem nieśmiały, ale jestem sam - no ale to inna historia :) proponuję więcej wiary w siebie, bo czasem może się okazać, że będziecie mile zaskoczeni :)

guzik prawda, kobieta wcale nie musi być śmiała i przebojowa ;) ja jestem raczej zamknięta w sobie i nieśmiała, a jakoś na brak zainteresowania ze strony facetów nigdy nie narzekałam :) co dziwi również dlatego, że nie jestem przesadnie ładna... może po prostu oceniałam swoje szanse realistycznie nie czekając na księcia z bajki? :p Ty autorze chcesz mieć ŁADNĄ kobietę, ale co masz jej do zaoferowania? :classic_cool:

Gość no i dlatego w wieku 26 lat
"Ty autorze chcesz mieć ŁADNĄ kobietę, ale co masz jej do zaoferowania?" Nieznana black - nie traktujmy pięknych kobiet jako księżniczek z wyższych sfer, którym koniecznie trzeba mieć do zaoferowania wór pieniedzy, niezła fure i jeszcze nie wiadomo co, sorry ale tak to zabrzmiało.

nie traktujmy kobiet jako dodatku do auta, maskotek, które będą się cieszyły, że ktokolwiek zechciał do nich zagadać ;) sorry, tak to zabrzmiało :classic_cool: mi chodziło raczej o to co ma do zaoferowania autor od strony estetyczno-intelektualnej :D

autor ma racie ludzie o bardzo nie atrakcyjnym wygladzie nie maja szans na znalezienie polowki taka jest prawda :o

hmm masz za mało wiary misiek w siebie szkoda a 28 to nie rozpacz

Gość zwyczajny_facet_82
Ja niestety tak mam. Wydaje mi się , że nie mam nic do zaoferowania takim pięknym kobietom. One nie są dla Mnie i trzeba się z tym pogodzić chociaż jest trudno. Ja na takie kobiety po prostu nie zasługuję i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu , że na żadną nie zasługuję. Co ja mogę zaoferować takiej kobiecie , pewnie nic.

Gość to ja sie wypowiem
skąd te kompleksy?:( Jesteś nieśmiały, więc może wychodz na imprezy z kumplami i razem z nimi zapoznawaj nowe dziewczyny?:)

Gość to ja sie wypowiem
dlaczego uważasz że możesz zostać wysmiany? czy miałeś jakies przykre sytuacje?