Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka z południa

podróz z maluchem nad morze - czy wytrzyma w foteliku

Polecane posty

witam , po raz pierwszy wybieram sie w taka podróz z małym dzieckiem troche mnie to przeraza czy dziecko wytrzyma tyle godzin w foteliku myslałam czy nie zrobic mu legowiska na tylnym siedzeniu ale to chyba nieprzepisowe, jakie macie doswiadczenia z podrozy z maluchami

Mój Synuś uwielba jezdzic samochodem - ma 20 dni aktualnie i tyle ile samochód jedzie to smacznie śpi - jak tylko sie zatrzyma to płacze hehe, więc jedz jak nie bedzie korków :)))

Gość firana
ale jedziesz tylko Ty i dziecko ?

Gość czerwona kokardka234
ile ma dziecko i jak dluga podroz? jest szansa, ze niemowle przespi, ale chodzacy szkrab bedzie zniecierpliwiony.

Gość czerwona kokardka234
no i dziecko musi byc zapiete pasami bez wzgledu na wszystko w foteliku.

Gość he he myślałam że ktoś
chce małym fiatem jechać jeszcze :P a dziecko - nie wiem ja z moim roczniakiem planuję podróż 1500km.... na co dzień często jeździmy do 350 i jest ok... więc myslę że damy radę.

Gość maasda
mam ten sam problem,nad morze ponad 500km,a synek 10mieisiecy.zaczynam sie bac tego wyjazdu,jak byl mniejszy to spal w aucie,a teraz mu sie juz nie zdarzylo

Gość pytająca mamusia
a ja mieszkam nad morzem :P ale chcemy w wakacje pojechać na południe, póki co to tylko plany bo nie jestem pewna jak roczniak to zniesie, cóż, zobaczy sie jeszcze...

Gość he he myślałam że ktoś
co do przepisów- zawsze wszystkich przestrzegacie? no - więc moim zdaniem wszystko w granicach rozsądku.

jedziemy z mezem i córeczką mieszkam na południu Polski wiec jest ok 750km trasy a córeczka ma 14 miesiecy i ogólnie lubi jezdzic tylko odkad zaczeła chodzic jest problem zeby wysiedziała dłuzsza trase mam nadzieje ze w nocy bedzie spała tylko czy tak długo wytrzyma w foteliku

no ale żeby na tak długą podróż nie zapiąć dziecka w foteliku tylko zrobić mu legowisko z tyłu... :O weż go jeszcze na okno z tyłu daj, jak pieska, żeby sobie oglądał świat... z tylnego okna jeszcze szybciej wyleci w razie zderzenia.:O

pytająca mamusia a gdzie mieszkasz dokładnie jesli mogę spytać i gdzie planujesz przyjechac na południe

szlachcianko szkoda ze twój pseudonim ma sie nijak do poziomu twojej odpowiedzi ale dzieki za podtrzymanie tematu ,