Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Serfer Janusz

Dziwne? Ależ skąd...

Polecane posty

Moja dziewczyna nałogowo maluje paznokcie na różne krzykliwe kolory typu np. krwistej czerwieni, głębokiego fioletu itp. Twierdzi, że to pomaga jej wyrazić siebie. Pytanie do panów: Jakie w was wywołują emocje takie wymalowane pazurki? Czy jest to modowa fanaberia, sposób na indywidualność, a może chęć wzbudzenia uwagi. Zapraszam do dyskusji :)

Gość monster z Theron
boshe gejusek :O

Gość fghfgh
Jestem kobieta,ale wiem ze facetom takie zywe kolory sie poodbaja i zwracaja na to uwage:) ja natomiast mam przewaznie albo bezbarwny, albo francuski , raczej delikatne bo w innych po prostu zle sie czuje.

Gość qwertyyyyy
U mnie negatywne. Wolę dziewczyny jakoś z delikatnie pomalowanymi paznokciami albo w ogóle niepomalowanymi. Poza tym faceci za bardzo nie zwracają na to uwagi, więc pewnie chce wzbudzić uwagę ( u mnie negatywną). Najważniejsza jest twarz dziewczyny, spojrzenie, uśmiech... tego za bardzo zmienić nie można. Paznokcie to małe, raczej nieważne detale...

Gość fghfgh
no to zalezy:) Jakos moj chlopak zwraca uwage na panzkocie, bardzo:) i zawsze komentuje (mile oczywiscie_) paznkocie naszych kolezanek(one wlasnie lubią malowac na rożowo, czerwono, fioletowo itp:)

Czasami to wygląda komicznie może nawet festyniarsko. Szczególnie kiedy każdy pazur ma inny kolor. A paznokcie w pastelowych różach są śliczne :)

Gość faccceeeeeeeettt
ładne kobiety nie musza wzbudzac uwagi paznokciami; tez w takie wnikanie w te paznokcie, malowanie itp. tez mi z proznoscia kojarzy sie