Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala blondynka

Zostawiacie napiwki w restauracjach? I jak czesto chodzicie do restauracji?

Polecane posty

Gość gość
To oczywiscie zalezy jaka jest to restauracja i czy jestem faktycznie dobrze obsłużona. I powiem Wam ze teraz zaczełam czsciej bywać w Krakowie w takiej restauracji http://www.magnes.krakow.pl/upload/menu.pdf I tutaj za pyszne jedzonko zawsze zostawiam napiwki.

Gość gość
Tak naprawdę moze juz własnei teraz jest dobrze rezerwowac czas na takie przyjęcie. Moim zdaniem na pewno tak bo potem w takich lepszych restauracjach juz nie bedzie miejsca.

Gość gość
Jesli zrobisz impreze w 3 Kucharzach to na pewno bedzie zadowolony. Do tego pewne jest to ze tam zawsze mozna liczyć na naprawde przepyszne jedzenie

Gość gość
Ja pracuje jako kelnerka w barze ale za granica. Dostajemy duze napiwki, do 200€ za tydzien ( po podzieleniu).sama tez zostawiam. Najwiecej daja Amerykanie, Francuzi. Zero od Wlochow, niewiele od Polaków

Gość gość
Zdecydowanie 3 Kucharzy to naprawde świetna restauracja i spokojnie polecam, bo miejsce na takie imprezy jest idealne.

Gość gość
Mam swoja sprawdzoną u siebie w Krakowie http://miyakosushi.pl/ i tak naprawdę tylko tutaj często wpadam :) Polecam, będziecie tak samo zachwyceni jak ja. To polecane i sprawdzone miejsce. I co wazne możecie zamawiać również na wynos.

Gość gość
Nie daję napiwków. Niby z jakiej paki ? Bo tak się przyjęło ? Bo pracują z ludźmi ? No sorry, ale mają za to płacone. Ja za swoją pracę (pracuję jako sprzedawca), też mogłabym dostawać napiwki, a nie dostaję, tylko to co płaci mi szefostwo.

Gość onaaaa82
Pierwszy raz byłam w restauracji jak mialam 16 lat a moja przyjaciolka 15,bedąc na szkolnej wycieczce wybrałysmy sie na kawkę do restauracji :D i ona mnie uswiadomiła ze musimy uciułac kase na napiwek,zeby nie bylo ze jestesmy z wioski:) Napilysmy sie sie Latte z porelany i ona dala napiwek. Teraz majac 30 lat chodzę sporadczynie,jkilka razy w roku,jak mam imieniny lub moja mama.Czasami gdy jade do znajomych w innym miescie. idziemy w gronie 3-4 osob.:) Raczej zawsze jestem zadowolona z kelnerów. Nie spotkałam nigdy chama,czy opryskliwego buca. Rachunek placimy kartą a na stole zostawiam 10 zl napiwku. Myslę ze to kwota okay...Jakby kazdy klient dawał 10zł to by dziennie miał 300 zł.

Gość gość
Warto tez tutaj wspomniec o tej restauracji http://www.trzejkucharze.com/new/ My juz kilka razy bylismy na przyjęciu i naprawde było ona za kazdym razem bardzo udane.

Gość gośc

Zdarza mi się tam chodzić. Z przyjemnością pije sie tam piwo kiedy mozna posiedzieć w ogródku jak jest ciepło na dworze.