Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za społeczenstwo wogle

agresja ludzi wobec matek z dziecmi

Polecane posty

poza tym nie będe sie teraz licytował czy kobieta w ciązy jest bardziej zmęczona ode mnie i komu sie bardziej w danej chwili należy miejsce siedzące. Ja tez moge byc zmęczony, chory albo na kacu.

że inni chca miło spedzic wieczór" kpiarz fajnie :) Ty dziecka nie bierz nawet do parku Tam wiewiórki chcą w spokoju łuskać orzeszki ;)

uważam, że park jest bardziej odpowiedni dla dziecka niz zatloczony i duszny supermarket

Gość mam zrozumienie i szacunek
"Poprostu żeby miec dzieci trzeba sobie stworzyc ku temu warunki" Oczywiście, kpiarzu ;) I wszystkie możliwe wypadki życiowe są całkowicie pod naszą kontrolą ;) Też od tej chwili traktuję Twoje wypowiedzi jak wypowiedzi gówniarza. Tylko gówniarzu, Ty wyrośniesz na dorosłego człowieka i ponieważ z domu nie wyniosłeś kultury, męskości i klasy, to będziesz patrzył jak kobieta w ciąży np. upada w autobusie przy hamowaniu. Bo kupiłeś bilecik i Twoja doopa najważniejsza :O I to jest przykre. I ludzie - nie mieszajcie dwóch różnych sprawa. Co innego chamstwo matek myślących, że ich dzieci to pępek świata, a co innego brak elementarnych zasad i buractwo zwykłe, które prezentuje np. osoba nie ustępująca kobiecie w ciąży w środkach komunikacji.

czy kobieta w ciązy jest bardziej zmęczona ode mnie i komu sie bardziej w danej chwili należy miejsce siedzące. Ja tez moge byc zmęczony, chory albo na kacu." np drzący jape w aucie :P na kacu tak czasami bywa ;)

Kpiarz - z dobroci serca Ci radzę - zrezygnuj z dzieci , bo ich pojawenie się na świecie może spowodować u Ciebie szok i niewyobrażalną traumę ;)

Rodzice mnie na uczyli tego żebym nie robil innem tego na co sam sie wkurwiam.

że park jest bardziej odpowiedni dla dziecka niz zatloczony i duszny supermarket" kpiarz ale tam są np zakochani którzy chca w milczeniu patrzec sobie w oczy ;) wiec idąc twoim tokiem myslowym najlepiej z dzieckiem to chyba zaszyć sie w piwnicy głebokiej i ciemnej :P tam nikomu nie przeszkodzi i nie zwbudzi w nim agresji ;) ps. na marginesie idz i spytaj matki ile razy wymieniała paski w wózku od huśtania twojej osoby ;)

Bo dzieci trzeba wychowywać, ale jest to tylko i wyłącznie wina rodziców. Przypomniało mi się jak leciałam samolotem w tamtym roku, za mną siedziała matka z małym może 5 letnim chlopcem. Mały darł sie w niebogłosy przez cały lot i chciał wymusić rykiem na matce żeby mu przyniosła jakąś durną zabawkę z bagażnika samolotu:D Poza tym kopał mi siedzenie cały czas, no ale oczywiście co miałam zrobić? przeciez faktycznie nie wyjdę. Na lotniksu już na miejscu widziałam ich przy odprawia i mały miał na włosach taki zrobiony ślad maszynką - w kształcie pająka.....widocznie mama myslała jaki to on będzie modny jak mu coś takiego zafunduje:O:O Później zaczał na matkę pluć i powiedział "speldalaj spowlotek do klakolwa"....myślałam że umrę....... takze jestem jaknajbardizej za ustępowaniem miejsca iprzepuszczaniem i takie tam.....ale na miłość boską ludzie wychowujcie te wasze dzieci bo wam dadzą popalić jeszcze:O

ideałem nie jestem i nie będe dlatego nie zamierzam pomagać wnosic wózka do zapchanego autobusu bo ten wózek jest tam najmniej potrzebny

Gość fakt faktem ze wszedzie sie
wjebia z tymi wozkami :/a najlepiej jak krowy leza chodnikiem trojkami i czworkami, nie łaska dupy ruszyc, bo to przeciez matki z dzieciaktami, czapki z głów

Gość jbdjknm
kpiarz jesli twoje dziecko zachoruje nie waz sie go zabierac do lekarza tam sa chore dzieci i ich zdenerwowane matki na pewno nie rzyczylyby sobie aby twoj bachor rozwyl sie z jakiegos bolu juz nie wspomne o potrzebach innych dzieciaka smrodu narobi a tego nikt nie lubi ,a tym bardziej chorzy

Regres - w piwnicy mogą być bezdomni .Piwnica też odpada :)

Rodzice mnie na uczyli tego żebym nie robil innem tego na co sam sie wk**wiam a płacz tez ci zaprogramowali ;) ?

No i to świadczy jaki kurwa jestes mądry. Ja pisze o muzeach i przedziałach w pociągu a Ty o parkach

Gość mam zrozumienie i szacunek
"takze jestem jaknajbardizej za ustępowaniem miejsca iprzepuszczaniem i takie tam.....ale na miłość boską ludzie wychowujcie te wasze dzieci bo wam dadzą popalić jeszcze" Dokładnie, o to chodzi. Mamuśka z samolotu jest chamką z dzieckiem. Kpiarz jest chamem bez dzieci. Są siebie warci. A chodzi o to, żebyśmy wszyscy byli po prostu kulturalni, bez względu na stan posiadania potomków :)

Pytanie o kaca było do Kpiarza" wiem ale chciałem na nie odpowiedziec :P

Gość fakt faktem ze wszedzie sie
a juz te pizdy z wozkami w galeriach to zupełna przesada, nudzi sie kurwom w domu to łaża bez celu

Nie zaprogramowali i dlatego trzy razy się zastanawiali czy tam gdzie chca iśc (np restauracja) napewno dobrym pomysłem bedzie wziąć małe dziecko

Ja pisze o muzeach i przedziałach w pociągu a Ty o parkach" to moze napisz o jakich miejscach mozemy a o jakich nie możemy gadac ;)

A chodzi o to, żebyśmy wszyscy byli po prostu kulturalni, bez względu na stan posiadania potomków i to jest pointa calego topiku:)

Gość regres jestes starym kawalerem
czy masz zone i dzieci ?

ideałem nie jestem i nie będe dlatego nie zamierzam pomagać wnosic wózka do zapchanego autobusu bo ten wózek jest tam najmniej potrzebny" inwalidy tez nie wpuścisz do autobusu ;) ? tez zabiera sporo miejsca ...

A chodzi o to, żebyśmy wszyscy byli po prostu kulturalni, bez względu na stan posiadania potomków" dodam jeszcze tolerancje ;) i nie wpatrywanie sie w czubek własnego nosa ....

regres jestes starym kawalerem czy masz zone i dzieci ?" no comments