Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię pasjansa

mam biust 75A i juz pogodziłam się z tym, że nikomu się nie spodobam

Polecane posty

Gość lubię pasjansa

jestem płaska jak deska, czuję się z tym masakrycznie... KOleżanki z pracy co mają D i E się ze mnie śmieją.. ale już nie o nie chodzi tylko o to, żaden facet nie spojrzy na mnie z pożądaniem... nawet fajny tyłek nic nie wskóra, jak nie ma się biustu:(:(:(

Gość green yellow purple
wez przestan mam kumpele,ktorej w ogole nie widac biustu i miala 2 facetow :)

Gość lubię pasjansa
ja też miałam facetów.. ale wiem, że po mnie mieli kobiety z większymi biustami... niestety mężczyźni to wzrokowcy i nic na to nie poradzę..

Gość green yellow purple
ja mam 75 C i dzis 2 godziny buszowalam w sklepach,zeby sobie dobrac stanik,dosyc,ze wiecznie nie ma tego rozmiaru,to jeszcze nie zawsze pasuje i musze miec takie usztywmniane wszystkie,dzis wlasnie tak marzylam,zeby miec A albo B :)

jeżeli fajna z ciebie dziewczyna i cala reszte masz ok to mi by nie przeszkadzaly małe piersi

Gość a w dupie mam
ja tez mam male cycki, i nigdy nie mialam wiekszych kompleksow,dobre push up. Jak kocha to cala, z A czy F tak samo. Z reszta - nie kazdy facet patrzy na biust. Moj facet np. doczepil sie do tylka, i chyba on najbardziej go kreci. Ilu facetow tyle gustow

Gość lubię pasjansa
ok, rozmiar rozmiarem.. ale i tak mam malutkie piersi... a mam biodra i tyłek w miarę... ja mogę siebie akceptować, ale będe się tak akceptować, i będę do konca życia sama... a nie chcę.. duże piersi to atrybut kobiecości... i przez to czuję się mało kobieca.. :(:(:(

przestań pierdolic głupoty. Sam bym sie z toba ustawił gdybys była z mojego miasta bo dla mnie piersi nie maja znaczenia tylko rozum

moja zona jest plaska jak deska i nie zamienil bym jej suteczkow na nic innego, jest duzo facetow lubiacych deski :) a nie rozlazle miekkie jak wata cyce

Gość lubię pasjansa
Wkurwiaja mnie laski z pracy, ktore wiedzac i stojac przy mnie, gadaja takie rzeczy, żeby dac mi odczuć, że duży biust zawsze będzie lepszy niż mały.. dlatego lubie pozycję od tyłu, bo nie widać moich cycków tylko tyłek...

Gość hytunm67mir6
no dobra,ale jesli sie zmierzysz dokladnie i okaze sie ze twoj rozmiar to 65D, to nie powiesz mi ze nie zaczniesz inaczej patrzec na swoj biust?? Poza tym jelsi bedziesz miala dobry stanik to i kształt bedzie ladnie podkreslony,nic nie bedzie wystawalo,uwieralo...naprawde zmierz sie, ja to zrobilam 2 miesiace temu i juz NIGDY!!! nie zaloze stanika ze zwyklego sklepu!! Ta skala rozmiarow czyli a - maly b - wiekszy c-duzy d -monstrualny, to najwieksze kłamstwo swiata!!!! JA ze świętego 75 c którego uzywalam jedynie do przykrycia cyckow, po wymierzeniu przerzucilam sie na 75FF, brzmi dumnie,a cycków wcale nie mam za duzych,ot mieszcza sie w dłoniach:D

Gość a w dupie mam
czyli problem tkwi gdzie indziiej...

Gość a w dupie mam
dobrze wymierzyc tzn ??

Gość lubię pasjansa
to w jakich sklepach trzeba kupowac staniki?? żeby jeszcze byl tam ktoś wykwalifikowany, żeby mnie zmierzył.. jestem ze Śląska

Mam 70A i też mam dość. Rzygać mi się chce jak na siebie patrzę. Ale mam 17 lat, więc nadzieja jeszcze nie umarła.

mały biust jest fajny,nie musisz zakładać stanika jak jest gorąco .Zawsze możesz założyć stanik push-up. Gorzej jak ktoś ma ogromny,raczej trudno go ukryć.

ale małe cycuszki sa urocze :) Ja osobiście wole małe niż jakies wiszące paskudy :O Byłem kiedyś z dziewczyna która tez miała maluskie i było mi z nia bardzo dobrze. Rozstalismy sie z zupełnie innych powodów :)

Gość lubię pasjansa
może Ci urosną.. choć mi nie rosły własnie jakoś od 17 do 18.. chyba zacznę zbierać na kwas za 9tys stracza tylko na rok, ale nie jest tak inwazyjny jak silikon..

Gość lubię pasjansa
kpiarz.. fajnie by było.. gdybyś myślał jak większość mężczyzn

Gość a ja mam 20 lat i nadzieja
umarła :P zbieram na operację. podpbają mi się fajne bimbałki, nie bede upychać stanika i udawać że coś tam jest skoro nie mam co do niego włożyc :D

Gość oliwiiiiiaa
Ja zazdroszcze własnie małych piersi ;/ doceń to ... chcialabys miec zwisajace balony? Ja mam 16 lat dopiero,a z roku na rok coraz wieksze...masakra

Gość hytunm67mir6
Aby stanik leżał dobrze, przy dobieraniu prawidłowego rozmiaru należy zmierzyć się pod biustem bardzo ciasno i na wydechu, a otrzymany wynik zaokrąglić w dół. Pamiętaj o tym, że miarka, którą się mierzysz jest nierozciągliwa, natomiast obwód stanika owszem, i to czasem bardzo. Większość dostępnych na rynku modeli rozciąga się na ponad 20% długości obwodu, czasem jeszcze więcej. Dlatego też dobrze podtrzymujący obwód czasem jest nawet o 2-3 oczka mniejszy od tego, który wypada z tabelek. Po obliczeniu prawidłowego obwodu pozostaje nam jeszcze wyliczyć miseczkę naszego nowego stanika. W tym celu od obwodu w biuście (mierzonego luźno) odejmujemy obwód biustonosza, a nie nasz obwód pod biustem (jak podaje wiele poradników). W przeciwnym razie wyszłaby nam miseczka przeznaczona na dużo mniejszy biust niż mamy w rzeczywistości. Nie przejmuj się 'ogromnymi' literkami typu F czy H - tak naprawdę wyliczona miseczka mieści piersi o takim samym rozmiarze w biuście, co twoje dotychczasowe biustonosze. Jest duzo porzadnych stanikow na allegro, poza tym sa juz uswiadomione sklepy,zalezy z jakiego miasta jestes

Gość lubię pasjansa
chodziło mi o to, że gdyby Twoje przekonania były tak powszechne jak myśli większośc, czyli duze jest piekne, ale jesli chodzi o biust.. źle to ujęłam

Gość lubię pasjansa
Jestem z Katowic.. wolałabym przymierzyć niż kupować na allegro, poszukam, dzięki za rady

Ogólnie to nie cycuszki decyduja czy dziewczyna mi sie podoba więc te z małym biustem w moich oczach nie sa na przegranej pozycji :) Ale te z małym rozumkiem juz tak :D