Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbrzyszkiem

Czy kobieta w ciąży może być sexy?

Polecane posty

Gość zbrzyszkiem

Nazwijcie mnie pustą i głupią ale... jestem w 4 miesiącu ciąży. Powoli obserwuje jak moje ciało się zmienia i wcale mi się to nie podoba. Wiem, że za parę miesięcy urodzę osóbkę, którą będę kochać najbardziej na świecie ale świadomość tego jak bardzo zmienia się moje ciało, świadomość tego, że będe miała obrzydliwe rozstępy i w ogóle sprawia, że mam doła. Moje samopoczucie jest co raz gorsze, a przecież powinnam się cieszyć. czuję się zmęczona tą ciążą, jestem zła na siebie, że przejmuje się wyglądem, a potem czuję się zła gdy patrzę w lustro. mąż chce mi jakość pomóc i mówi że jestem dla niego nadal najpiękniejsza ale ja mu nie wierzę, bo wiem że mówi tak tylko dlatego że chce mnie pocieszyć. przechodziłyście coś takiego? czy coś ze mną nie tak? czy to puste i głupie że tak się tym przejmuję?

Gość kasicapot
NIE PRZESADZAJ. Jak chcesz mieć dziecko bez rozstępów to se adoptuj! Tysiące bezpłodnych kobiet chcetnie by się z tobą zamieniło

Gość jak sie czujesz zmeczona ciaza
jak jestes dopiero w 4 mieisacu? sorry ale nie wiem co moglo Cie w niej zmeczyc:( teraz masz z gorki do 7 miesiaca a po 7 zobaczysz co to zmeczenie w ciazy.. w 4 miesiacu to sie wyglada wlasciwie lepiej niz zwykle- pelne pirsi i w ogole.. ja rozumiem ze chcesz czuc sie piekna- to o siebie dbaj.. jedyne co mozesz zrobic.. bedziesz na pewno miala lepsze samopoczucie niz jesli dbac nie bedziesz.. natomiast odnosnie wygladu: od 7 miesiaca czujesz sie coraz dziwniej.. jak taki wielorybek:) ale chyba to normalne

Gość pioterko67
kobiety w ciązy moga byc sexy, wystarczy o siebie dbac

Oczywiście że kobieta w ciązy może być sexi :D Przecież nie musi być "tylko" przyszłą matką ale również kochanką i uwodzicielką ;) Ciało? zmienia się codziennie i nie tylko w ciąży :D Teraz mogą być rostępy apotem zmarszczki.Nieuniknione to wszystko ;) Najważniejsze to zmienić swoje nastawienie! Nie ma co się użalać nad sobą.Po prostu wanna pełnej piany,balsamy,żele ...i to działa cuda :D! Nowa fryzura,lekki makijaż w razie "W" ,ładne ciuszki i czego trzeba wiećej?

Gość olelele
Kolejna co w ciążę zaszła tylko dla kaprysu i zamiast przed zastanowić się jak będzie wyglądała to teraz ma jakieś pretensje, bo jest w ciąży i sama sobie się nie podoba. :D Z choojem się na rozumy pozamieniałaś :)

Gość truskawkowa wiesia
ale bez przesady jest roznica miedzy sexy dla swojego faceta i samej siebe a innych.. dla przecietnego faceta raczej kobiety ciezarne w zaawansowanej ciazy sexy nie sa, nawet te zadbane i wygladajace kwitnaco

Gość pcryjana
Ciało w ciąży się faktycznie zmienia, ale przecież jeżeli odpowiednio zadbasz o nie już teraz, to potem łatwiej Ci będzie wrócić do stanu sprzed ciąży. I faktycznie zmień nastawienie. Jak ja miałam złe samopoczucie w ciąży to mąż mi kupił bon do Spa Ce-Ce na specjalne zabiegi dla kobiet w ciąży. Od razu mi się pojawił uśmiech na twarzy. jak łapie Cię chandra to kąpiel i ulubiona książka lub czasopismo. Odrobina przyjemności i od będziesz lepiej nastawiona. Zależy Ci na urodzie? OK ale pamiętaj że ciąża to nie wyrok na twoje ciało, przy odrobinie pracy będziesz miała ciało lepsze niż przed porodem :)

Gość nie pękaj
raczej nie sądzę żeby było seksi...może dla partnera i dla jakichś zboczeńców, ale dla innych - totalnie są aseksualne.

Gość nie pękaj
skoro są już zapłodnione, to przestają być obiektem seksualnym dla innych samców - logiczne.

Gość ST Ives bay
jako kobieta powiem, ze niewazne jak kobieta w ciazy dba o siebie to z brzucholem nie jest sexi i nie bedzie :P

Gość a o tym, ze kobieta
w ciazy jest sexy beda zapewniac same mamuski, bo ich cialo jest juz tak zoorane, ze tylko puste gadanie im pomaga na poprawe samopoczucia. zasada jest prosta-albo super cialo, sexy wyglad albo bachorek i masakra. po ciazy NIGDy nie bedziesz wygladac jak przed. a maz... coz innego mam mowic - musi klamac i zaciskac zeby podczas seksu. a ten, ktoremu ciezarna sie podoba to zbok i tyle!

jak kobieta jest ładna i sexy przed ciaża to w ciazy tez bedzie sexy

na rozstępy wystarczy od początku wieczorem kremem albo oliwką się smarować- moja mam tak robiła i nie ma ani jednego rozstępa:)

Gość ST Ives bay
kobieta po ciazy moze bys seksowna ale nie w trakcie ciazy :P znam jedna co wyglada jak modelka mimo 2 letniego dziecka, ale nie sadze ze bedac w ciazy byla specjalnei apetyczna :P

ja bym chciala byc bardzo wciazy i wszystko bym dala zeby w niej byc i nie przeszkadzaalo by mi to wcale czy bym byla grubai miaal nie wiadomo ile roztepow bo to sie nie liczy wogóle od 2,lat nie umiem zajsc w ciąże i uwierz autorko wszystko bym dala zeby byc w ciąży!!!!! wiec nie przesadzaj....

Gość pewien mąż...
Moim zdanie kobieta w ciąży jest bardzo sexy:)) Szczególnie w łóżku (jej duże falujące piersi są cudowne a brzuch jest doskonały do pieszczenia)uwielbiam seks z moą ciężarną żoną i polecam wszystkim spróbowanie:)

Gość kiciorek/ek
oczywiście, że może być. Szybko tego doła złapałaś, a najgorsze jeszcze przed Tobą. Ja, tak do 5miesiąca czułam się i wygladałam super. Potem już była masakra- spuchnięte stopy, spuchnięta twarz- bleee. Więc ciesz się tym, co masz teraz:)

Gość manijka
Nie jest powiedziane, że będziesz miała rozstępy. Ja np. nie miałam ani jednego. Za to u mnie problemem są piersi - miałam małe, ale jędrne i kształtne, a teraz są jeszcze mniejsze niż były i obwisłe :o Myślę, że to ludzkie chcieć wciąż się podobać, nawet w ciąży, mnie też było czasem smutno, że omijają mnie męskie spojrzenia, do których byłam przyzwyczajona. Ale mniej więcej do 7 miesiąca zdarzało mi się wyglądać sexy, jak naprawdę się postarałam, ładnie się ubrałam, umalowałam - widziałam, że mężczyźni na ulicy patrzyli na mnie mimo ciąży, a może nawet ze spojrzeniem typu "z taką to sam miałbym dziecko". Ale to się zdarzyło raptem kilka razy ;) Potem było już dziecko, dziecko, dziecko i jeszcze raz dziecko, nie miałam w ogóle czasu dla siebie, bo tata średnio się udzielał w opiece nad maleństwem. Dopiero od jakiegoś czasu wyglądam znów jak człowiek :)

Poczekaj az dojdziesz do pozniejszych misiecy.Tj dopiero koszmar,bedziesz czula sie jak slon.

Ja nie.Juz nie moge sie doczekac az urodze.Nie ma nic sex w takim samopoczuciu.

Gość Mooooze
mozesz byc sexy ale bardziej dla zboczenca. Musisz poprostu po urodzeniu zaczac cwiczyc i sie starac ogarnac i nie obrzerac sie. Najlepiej idz do dieteyka i niech ci diete zapisze zebys szybciej odzyskala figurke. Mi sie udalo po roku wrocic do normalnej wagi moze to nie wyczyn ale nie wygladam jak wieloryb mimo ze mam 3 letnie dziecko. Tobie tez sie to uda :) powodzenia

Gość piast92
Perfumy z feromonami Każdej z nas brakuje czasem odwagi w relacjach damsko-męskich. Bywa, że czujemy się zbyt mało atrakcyjne, by rozpocząć rozmowę z interesująca nas osobą. Na atrakcyjność wpływa nie tylko nasz wygląd, ale w głównej mierze jest to „to coś, nasz wewnętrzny magnetyzm... Jeśli chciałabyś swobodnie zawierać nowe znajomości, ale nieco brak Ci pewności siebie możesz to zmienić już dziś! http://www.feromarket.com/aff/przeme k921

Gość kuykiuykiuliuluioipiopp
Podobno cuda działa wcieranie przed myciem w ciało oliwy z oliwek.

Gość gadu-99
Może i jest, ja sam by chętnie z nimi sie pokochał ! Sam spotykam takie na ulicy, radocha - kobiety jak dojrzałe jabka do jedzenia !

Gość cecccolska
A moze to tez kwestia dobrego wyboru ciuszków ciążowych. Wiadomo ze jest to wazne dla naszego samopoczucia. Stąd moze warto skorzystać z takiego rozwiązania i wybrać coś fajnego dla siebie http://www.beautybelly.pl/

Gość błądyneczka 1989
Może być jak najbardziej ja w ciąży czuje się bardzo ładnie i seksownie nie przejmuje się na przód co będzie czy będą rozstępy czy nie używam balsam i tyle :) w maju mam poród i nie mogę się doczekać 1 dziecka :) a dla męża jestem piękna ;)

Gość błądyneczka 1989
Może być jak najbardziej ja w ciąży czuje się bardzo ładnie i seksownie nie przejmuje się na przód co będzie czy będą rozstępy czy nie używam balsam i tyle :) w maju mam poród i nie mogę się doczekać 1 dziecka :) a dla męża jestem piękna ;)

Gość mam ochote na czekolade :D
nooooooooooooo teraz wsiądą na CIebie te wszystkie matki polki!! uważaj !! Prawda jest taka, ze KAZDA normalna kobieta martwi sie swoim wygladem w ciazy i po!! Normalna - to taka, ktora tak jak ktos napisal, oprocz matki, chce byc zona, kochanka, przyjaciolka, pracownica ! ogolnie - zyc! tylko te co tyja po 20pare kg wmawiajac sobie ze to dla dobra dziecka nie przejmuja sie swoim wygladem! No a potem zostaja im te kg i dochodza nastepne - bo siedza w domu, wiec po co dbac o siebie, dzieciaczkowi smakołyczki pod nos, maluch nie zje, to i one skoncza bo ... po co ma sie zmarnowac. x x różnie kobiety przechodza ciaze - wiadomo, jak boli, jak puchna, maja anemie,rzygaja wieksza czesc dnia - zadna nie mysli o tym, by byc seksi. Ale jesli jest ok- czemu nie ? ja z poczatku zle sie czulam, ale w 2 trym nabralam takiej ochoty na seks, ze wstyd mi bylo juz meza molestowac:D wlosy blyszczace, piersi pelne, buzia ladna... zero opuchlizny, wyniki badań świetne, brzuszek maly - naprawde ciaza dodala mi uroku i byc moze dzieki temu czulam sie seksownie. Mimo dbania o siebie rozstepy jednak sie pojawily, ale znam takie które maja calutki brzuch poorany, wiec i tak te moje 2 to nie najgorzej jest. Autorko, zrob cos dla siebie, idz do kosmetyczki, na masaz, do fryzjera....sa specjalne fitnessy dla kobiet w ciazy o ile nie ma przeciwskazan. Zjedz kawalek czekolady, wez pachnaca kąpiel, poczytaj ksiażke. TO jest czas dla CIebie. WYkorzystaj go na maxa, bo potem :D już bedzie ciezej. ZYcze duzo radosci, bo ciaza to jednak piekny stan, nawet jesli hormony czasem doprowadzja czlowieka do lez :)