Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbrzyszkiem

Czy kobieta w ciąży może być sexy?

Polecane posty

Gość mam ochote na czekolade :D
;)

Gość ygy
autorko też uważam, że najgorsze przed Tobą, ale pocieszę Cię, że ja też się tak czułam, ogólnie ciąża, narodziny dziecka to cud, ale więcej tego nie powtórzę,

trzeba by się facetów zapytać, a nie kobit - ja jestem w 23 tygodniu, brzuch mam taki jakbym miala pilke do koszykówki pod bluzką i ogromne piersi :-) moje osobiste wrażenie jest takie, żę wyglądam naprawdę spoko, do tego ładna cera i super włosy. Moje chłopię biega za mną niemalże jak samiec za samicą w rui :-D i non stop mnie przeprasza, żebym się nie wściekała, że tak mu się chce seksu, ale to dlatego, że go bardzo podniecam :-D Ale tak jak ktoś tu mądrze napisał, podniecam go, bo to jego ciąża i on jest sprawcą. Więc pewnie innym facetom się już taka fajna nie wydaję, co mnie z wiadomych przyczyn ni ziębi ni grzeje :-)

Gość przyszla_mamusiaa
Mi w ciąży poprawiły się włosy, paznokcie i cera, rozstępów na brzuchu nie mam bo od 4 mc regularnie używałam preparatów na rozstępy, poza tym dbam o siebie, starałam sie w miare zdrowo odżywiać i przytyłam podczas ciąży niecałe 10 kg, w zasadzie tylko w brzuchu i w talii. Wszyscy mi mówili, że ciąża mi służy i że wyglądam kwitnąco, mąż co chwilę mi powtarzał, że pięknie wyglądam. Więc chyba jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny można się zmienić zupełnie przeciwnie niż to czego Ty się obawiasz :)