Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuruburusss

FACET - znak RAK , kobietki pomozcie , blagam!

Polecane posty

Gość szuruburusss
nie zachwycamy sie , smiejemy sie . bo coz innego pozostalo, ja juz mam dosc nerwow

Gość Loreta27
Ojjj tak szczególnie spóźnialski ... :D Zdecydowanie korzysta z innego zegara... i czasu ...

Gość Ja też z wyżu demo
Tak. Przed laty chciałam zaręczyny zerwać, to płakał prawdziwymi łzami i się głupia ulitowałam. :D

tak sobie myślę, ze moja mama przecież tez spod raka , ale trochę rożni się od mojego chłopaka... moja mama to znów oszczędna jest, a moj facet nie bardzo .. :P

Gość fgg
miala 2 . nie do zycia

Gość moj raczek
jest strasznie, ale to strasznie "niekumaty" :/ tłumacze, mowie, rozmawiam, a on nic. na szczescie nie jest taki bardzo obrażalski o wszystko :P zdarzy się ale sporadycznie i to dopiero jak mu powiem cos brzydkiego :P o urodzinach, imieninach, rocznicach pamieta. kwiatki nawet bez okazji :)

Gość szuruburusss
hiena chyba nei jestescie dlugo prawda? ja na poczatku tez tak mowilam jak ty:) zazdrosc wcale taka fajna nie jest uwierz mi

Gość Ja też z wyżu demo
Cieszyć? Pożyjecie - zobaczycie. :D Nie jest to zazdrość jakaś strasznie uciążliwa, ale cały czas trzeba uważać, żeby tej zazdrości nie prowokować, a to jest uciążliwe.

Gość Loreta27
Heh .. zapominalscy też są ... heh był jeszcze jeden rak .. Podobno z nim chodziłam (nie wiedziałam :P) i teraz po latach się spotkaliśmy. Na początku nie mógł się pozbierać (koleżance zwierzał się z każdej niby randki (nie wiedziałam, że to randki były) i przeżywał jak nakręcony przez kilka dni ... a potem chyba mu się przypomniało jak to go zraniłam ... i się obraził na nowo .. :D

Gość Loreta27
Więc podsumowując kiedy mnie zobaczył zaczął wzdychać i przeżywać ... a potem mu się przypomniało jak to go zraniłam i już nie może na mnie patrzeć ... i chyba ma alergię na mnie, bo jak mnie widzi to reaguje całym ciałem ... :D

Gość szuruburuusss
Loreta i co robi? haha

Gość Loreta27
Nie panuje nad sobą... :D Aż się powykrzywiał cały jak do niego kiwnęłam ... :D Tak jakby ze strachu ... :D

Gość Loreta27
Normalnie tak się schował jakby ... :D i uciekł wzrokiem .. :D Trudno opisać ... próbował schować głowę w ramiona .. Heh .. a mógł być nawet moim szefem ... :O

Gość Loreta27
Ma 32 lata ... Jest bardzo przystojny i ma niezłą pozycję ... :D Nawet szkoda, że nie wiedziałam że z nim chodzę... :D

Gość Loreta27
Wtedy też mi się bardzo podobał... ale jakoś nie złożyło się, inni byli śmielsi ... :D

Gość Loreta27
Ogólnie pecha miał wtedy ... kiedy mnie odprowadzał, to zawsze i jakiś inny się uparł na odprowadzanie ... i tak odprowadzali mnie np. w dwóch ... może jakbyśmy zostali sam na sam, to by mi oznajmił, że jesteśmy razem i byłoby inaczej ... ale wyszło jak wyszło ... :D Zawsze pełno ludzi się napataczało ... nigdy nie byliśmy sami ... :D

Gość Loreta27
Już po wszystkiemu ... ożenił się ze swoją przyjaciółką, która oczywiście mnie pamięta ... i warczy na mnie ... :D może nawet ona mu przypomniała, jak to go zraniłam ... :D

Gość Loreta27
Ona już wtedy na mnie patrzeć nie mogła, a teraz to zabija wzrokiem .... :D Widocznie już od piaskownicy się na niego szykowała ... :D Nie dziwię się wygląda bosko...

Gość Ja też z wyżu demo
Hiena, uważaj, bo on się teraz pewnie "zaprzyjaźni" z byłą. Pewnie fizycznie Cię nie zdraci, ale może zacząć smsować i mailować i doprowadzać Cię do białej gorączki twierdzeniem, że oni się tylko przyjaźnią.

Gość Loreta27
hiena cmentarna Loreta27 tosz Ty az takie powodzenie masz, ze cie kilku odprowadzało ?? Owszem odprowadzało i nie zawsze byłam zachwycona tymi asystami ... Ale chciałam być miła ... co zrobić... :D Nie potrafiłam powiedzieć: Odprowadza mnie tylko boski raczek, a Wy reszta jesteście wolni ... :D

Gość Loreta27
W gruncie rzeczy oni potem rywalizowali między sobą i lekcje zawalali ... a ja szłam właściwie sama ... :D

Loreta27 żałujesz, że z nim nie jesteś ?? Ja też z wyżu demo - narazie wykasował ja z GG i wiem, ze nie piszą ze sobą ani nic.. ale niepokoje sie, bo ja mam do niego ok 70 km a ona jakies 100m :|tyle, ze ona czasem gdzies gotam zaczepia, czesto sie kreci koło niego itd